QUOTE(Upė @ 2006 09 24, 22:04)
Oi, kokį lobį čia aptikau. Kaip blogai, kad tik dabar aptikau, kaip gerai, kad būtent dabar aptikau. Ačiū, pleput, kad tu esi. Dabar kaip tik esu aktyviose naujo darbo paieškose, tai man čia - patirties, išminties ir visokio kitokio gėrio lobynas.
Ar galėtum ir mano CV peržvelgt
Aga. Siandien kaip tik su "skolom" susitvarkiau. Aciu visom merginom, kurios kantriai lauke mano paveluotu atsakymu
Dabar renku jau sios savaites laiskus, bet tureciau neuzdelsti
QUOTE(mamiene @ 2006 09 25, 10:48)
ar darbdavui rūpės kad gražiai piešiu,lipdau,kalbu ir suprantu anglškai,ir savo reikmėms sugebu naudotis kompiuteriu?
Rupes, jei darbdaviui reikes zmogaus, kuris graziai piesia, lipdo ir sneka angliskai
Issilavinimas svarbus, bet dar svarbesne patirtis. O uz patirti svarbesnis talentas
Jei toki turi, parodyk ji darbdaviui - nunesk savo darbus, pasidalink idejom. Aisku, jei darbo nori sioj srity. O jei kitoj, tada... reikia ziureti konkreciau
Bet nera padeciu be iseiciu, nes kai gyvenimas kuria padeti, jis tuo paciu kuria ir jai iseiti
kaip kryziazodiai - pries sukuriant klausima, jau is anksto zinomas atsakymas
QUOTE(juratike13 @ 2006 09 25, 12:43)
Sunui suejo metukai ir as noreciau eiti i darbuka,taciau as jo neturiu
,esme ta, kad as dirbau kelte(keleivinis-krovininis laivas) i kuri as sugryzti nenoriu,nes negalesiu be vaikelio istverti menesi laiko.Reikalas tas, kad mano CV siuo atzvilgiu labai jau prastas, nes nezinau kaip si savo darba net apibudinti,pazymeti CV.Esu baigusi t.p. ne ka,Kl.turizmo mokykla,velaiu dirbau Vokietijoje,taigi net nemoku suvokti realios situacijos,ka reiskai dirbti Lietuvoje,nes paprasciausiai neturiu cia praktikos(isskyrus kai mokiausi)
.Nezinau nei kur man eiti,nei kur siulytis,o ir uzdirbti reikai bent 1000,kad galetum auklei susimoket.
Plepute,gal tu man bent kokia minti galetum duoti
Na, kaip teisingai mokino pardavejos
pradekime nuo kliento, t.y. tavo, poreikiu. Mokinaisi turizma, nezinau ka dirbai Vokietijoje ir nelabai supratau, ka dirbai Lietuvoj. Jei dabar tau pasiulytu bet koki darba, apie kokia sriti pagalvotum? Dar klausimas - ar patiko tavo buve darbai? Jei taip, tai kodel? Jei ne, taip dar svarbiau kodel? Ir ka tiksliai darei? Turiu dar daug klausimu uzduoti pries atsakant i tavo toki pakankamai rimta klausima....
QUOTE(extravaganza @ 2006 09 25, 15:14)
nu zodziu kiaules tie vyrai ir kiaules tie darbdaviai
vat
ir as taip sakau
tarp ju yra dar vienas panasumas - nei tie, nei anie nepripazista, kad yra kiaules
o gal gali papasakoti, ka jie tokio tau siandien padare?