QUOTE(Laimė @ 2006 09 20, 11:01)
Plepute, o kaip reikėtų atsakyti į tokį klausimą ir ką norėta juo išsiaiškinti... Jis man labai įstrigęs nuo atrankos, kurioje dalyvavau prieš 2 metus į antstolio padėjėjo vietą
Žodžiu klausimas: ar vykdant anstolio padėjėjo pareigas nebūtų gaila žmonių... t.y. juos iškeldinti iš buto, aprašyti jų daiktus, skelbti varžytines ir pan.
Aš atsakiau, kad antstolis vykdo teismo sprendimą. Yra valdžios atstovas, todėl privalo gerbti aukščiausios valdžios sprendimus ir kitos išeities nėra
Darbo negavau.
Bet šis klausimas sukėlė abejonių ar tikrai galėčiau naktimis miegoti, dirbdama tokį darbą
Matai, kaip gerai, kad tau sita klausima uzdave - jei jis padejo sukelti abejones, vadinasi, tikrai netuscias buvo
Manau, kad is tavo atsakymo darbdaviai pamate, kad tu niekada apie tai pries tai negalvojai ir savo nuomones siuo klausimu neturi. Kadangi tu praktiskai i klausima neatsakei, jie nusprende tai uz tave is kitu tavo atsakymu (gal pamate, kad esi jautri ir itare, kad gali blogai naktim miegoti). Kita vertus, nezinau kiek jie turi izvalgumo ir drasos taip uz zmones spresti, tai visai drisciau pasiulyti hipoteze, kad pokalbi galejai nepraeiti del kitu priezasciu
Kaip reikejo atsakyti i si klausima? Man asmeniskai labiausiai patiktu atsakymas: "Taip, butu labai gaila, bet toks yra mano darbas ir savo darba turiu dirbti gerai. Suprantu, kad siame darbe neturiu spresti kas geras, o kas blogas, turiu tiesiog saziningai atlikti savo pareigas". Kazkas tokio. Bet man sunku dabar isijausti i antstoliu mastyma ir visiskai nesu tikra, kad ir jiems toks atsakymas patiktu
Papildyta:QUOTE(divaa @ 2006 09 20, 10:20)
Lemputė, kurios paskirtis yra šviesti, perdegusi tampa broku...tam kad ją parduoti, visų pirma, reikia ją kažkam pritaikyti, tiuninguoti
...bet tada tai jau nebebus perdegusi lemputė
pvz., tai gali buti puikus interjero elementas
o vadinsis
groziui pritaikyta perdegusi lempute