Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės :) konsultacijos

QUOTE(divaa @ 2006 09 18, 16:13)
As esu vadybininke ir laikausi savo atsakymo, jog perdegusios lemputes nepardavineciau...net ir is pardavejo pozicijos - maza rinka, viskas vyksta per rekomendacijas, kliento pasitikejimas, imones reputacija....zodziu, daug visko...visai kitas atsakymas butu, jeigu reiketu isiulyti saldytuva siaures asigalyje bigsmile.gif ..

drinks_cheers.gif

Per pokalbius mėgsta drbdaviai uždavinėti tokius į stresą varančius klausimukus, kaip plepute rašė, norėdami patikrinti kaip reaguojate į netikėtas situacijas, kiti tikrina pardavimo sugebėjimus. Svarbiausia nepasimesti, o jei pasimetėt, bent jau to neparodyti. kažkaip suktis iš keblios padėties, pajuokauti.
Paklausiau vyro kaip jis parduotų perdegusią lemputę, tai jis g.gif g.gif "galima kojinių adymui pritaikyt" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2006 09 19, 13:07)
drinks_cheers.gif

Per pokalbius mėgsta drbdaviai uždavinėti tokius į stresą varančius klausimukus, kaip plepute rašė, norėdami patikrinti kaip reaguojate į netikėtas situacijas, kiti tikrina pardavimo sugebėjimus. Svarbiausia nepasimesti, o jei pasimetėt, bent jau to neparodyti. kažkaip suktis iš keblios padėties, pajuokauti.
Paklausiau vyro  kaip jis parduotų perdegusią lemputę, tai jis  g.gif  g.gif  "galima kojinių adymui pritaikyt"  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Va panasaus atsakymo ir tikejausi is pleputes cool.gif Juk jei jums perdegusi lempute atrodo nereikalingas daiktas, nereiskia, kad kitam jo nereikes. Randi segmenta, kuriam tinka toks produktas ir siulai jiems ax.gif
Cia kaip mano seseriai labai seniai buvo, kai ji darbinosi i informacine tarnyba. Jos paklause: "Jei jums uzduotu klausima i kuri nezinotumete atsakymo, ka atsakytumete interesantui". Ji atsake: "sakyciau, kad tokios informacijos neteikiame" doh.gif Aisku, kad i darba jos neprieme. O atsakyti reikejo: "luktelekite" ir pasiteirauti kolegu arba panarsyti bazeje ir butinai bent jau kazkokia linkme nukreipti interesanta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2006 09 19, 14:36)
Va panasaus atsakymo ir tikejausi is pleputes cool.gif Juk jei jums perdegusi lempute atrodo nereikalingas daiktas, nereiskia, kad kitam jo nereikes. Randi segmenta, kuriam tinka toks produktas ir siulai jiems ax.gif
Aga, tiksliai bigsmile.gif Nepagalvojau, kad taip dar ir nestandartini mastyma tikrina doh.gif Aciu tau, Lux, kad pataisei 4u.gif
Nuo saves del sio klausimo dar noriu pridurti: vis delto reikia buti atsargiems su tokiais klausimais - zinau realius atvejus, kai zmogus per atranka "pasirasydavo" bet kokiems pardavimams ir per tai nepraeidavo atrankos. Darbdavys ji ivertindavo kaip zemo lygio pardaveja.... Todel pries atsakant i si klausima, reikia atsizvelgti i imones specifika (kokius pardavimus ji vykdo - tiesioginius ar ne, koks produktas), pretenduojamas pareigas (ir reikalavimams, kurie yra siom pareigom keliami) ir zmones, kurie veda interviu (ar tai generalinis, ar pardavimu vadovas, ar personalo vadovas ir t.t.)
Kaip i tai atsizvlegti? Principas vienas - kuo labiau jums siuloma situacija yra panasi i realia darbo situacija (pvz., nekilnojamojo turto agentura jums per pokalbi siulo parduoti buta), tuo labiau tuom bandoma ivertinti jusu pardavimo igudzius. Kuo toliau atrankos situacija yra nuo realios, tuo labiau galima itarti, kad tikrina jusu reakcija i stresa, nenumatytas situacijas, ta pati kurybiskuma (Lux aprasytas atvejis) ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2006 09 19, 14:36)

Lemputė, kurios paskirtis yra šviesti, perdegusi tampa broku...tam kad ją parduoti, visų pirma, reikia ją kažkam pritaikyti, tiuninguoti doh.gif ...bet tada tai jau nebebus perdegusi lemputė g.gif
Atsakyti
Plepute, o kaip reikėtų atsakyti į tokį klausimą ir ką norėta juo išsiaiškinti... Jis man labai įstrigęs nuo atrankos, kurioje dalyvavau prieš 2 metus į antstolio padėjėjo vietą g.gif
Žodžiu klausimas: ar vykdant anstolio padėjėjo pareigas nebūtų gaila žmonių... t.y. juos iškeldinti iš buto, aprašyti jų daiktus, skelbti varžytines ir pan. g.gif
Aš atsakiau, kad antstolis vykdo teismo sprendimą. Yra valdžios atstovas, todėl privalo gerbti aukščiausios valdžios sprendimus ir kitos išeities nėra g.gif
Darbo negavau.
Bet šis klausimas sukėlė abejonių ar tikrai galėčiau naktimis miegoti, dirbdama tokį darbą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2006 09 20, 11:01)
Plepute, o kaip reikėtų atsakyti į tokį klausimą ir ką norėta juo išsiaiškinti... Jis man labai įstrigęs nuo atrankos, kurioje dalyvavau prieš 2 metus į antstolio padėjėjo vietą g.gif
Žodžiu klausimas: ar vykdant anstolio padėjėjo pareigas nebūtų gaila žmonių... t.y. juos iškeldinti iš buto, aprašyti jų daiktus, skelbti varžytines ir pan. g.gif
Aš atsakiau, kad antstolis vykdo teismo sprendimą. Yra valdžios atstovas, todėl privalo gerbti aukščiausios valdžios sprendimus ir kitos išeities nėra g.gif
Darbo negavau.
Bet šis klausimas sukėlė abejonių ar tikrai galėčiau naktimis miegoti, dirbdama tokį darbą g.gif
Matai, kaip gerai, kad tau sita klausima uzdave - jei jis padejo sukelti abejones, vadinasi, tikrai netuscias buvo rolleyes.gif
Manau, kad is tavo atsakymo darbdaviai pamate, kad tu niekada apie tai pries tai negalvojai ir savo nuomones siuo klausimu neturi. Kadangi tu praktiskai i klausima neatsakei, jie nusprende tai uz tave is kitu tavo atsakymu (gal pamate, kad esi jautri ir itare, kad gali blogai naktim miegoti). Kita vertus, nezinau kiek jie turi izvalgumo ir drasos taip uz zmones spresti, tai visai drisciau pasiulyti hipoteze, kad pokalbi galejai nepraeiti del kitu priezasciu mirksiukas.gif
Kaip reikejo atsakyti i si klausima? Man asmeniskai labiausiai patiktu atsakymas: "Taip, butu labai gaila, bet toks yra mano darbas ir savo darba turiu dirbti gerai. Suprantu, kad siame darbe neturiu spresti kas geras, o kas blogas, turiu tiesiog saziningai atlikti savo pareigas". Kazkas tokio. Bet man sunku dabar isijausti i antstoliu mastyma ir visiskai nesu tikra, kad ir jiems toks atsakymas patiktu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(divaa @ 2006 09 20, 10:20)
Lemputė, kurios paskirtis yra šviesti, perdegusi tampa broku...tam kad ją parduoti, visų pirma, reikia ją kažkam pritaikyti, tiuninguoti doh.gif ...bet tada tai jau nebebus perdegusi lemputė g.gif
pvz., tai gali buti puikus interjero elementas lotuliukas.gif o vadinsis groziui pritaikyta perdegusi lempute hihihi.gif
Atsakyti
O as noriu pasipasakoti, kaip sian susimoviau. doh.gif
Paskambina man sian is vienos firmos, kur siunciau CV ir sako, ar galite sneketi dabar. Sakau tai. Na, uzdave keleta klausimu, o po to sako ar galime angliskai pakalbeti. As sakau vel, kad taip. Na, kaip pradejo klausinet tokia grweitakalbe angl;iskai, as tik a, o , u, ee ir t.t ir kaip tycia mano vaikas kaip pradejo isdykauti rekauti ir lipti man ant galvos. As ji visokiais budais bandau nuvyti nuo saves ir vistiek tesiu ta angliska pokalbi doh.gif nu zodziu bandau persiplesti i dvi dalis lotuliukas.gif . Tai jauciu pasirodziau nelabai rimtai, nes manes klausia, kad sako girdziu kad turite vaika. Nu kur ten negirdesi tokio triuksmo....Sakau ne tik viena, bet visus du biggrin.gif . Na, zdz kazkaip kvailai ten man gavosi, net nebezinau ar dar teiksis man paskambinti is ten. Nes ispudi tai tikrai nekoki sudariau. Ir dar aiskinu, kad del vaiku darbe problemu neturesiu schmoll.gif , o realiai jau net pokalbio metu nesusitvarkau biggrin.gif
Ai, bet galvoju kaip bus taip, bet vistiek savim didziujuosi, kad taip netiketai uzklupta su ta anglu kalba ir dar tokiom sunkinanciom aplinkybem vistiek nepasimeciau ir bent jau kazka pasnekejau. Nes, siaip dazniausiai as bijau kalbeti angliskai labai. Tai bent jau sian sau uzsidejau asmeniskai pliusiuka, kad KALBEJAU, o ne pasakiau, kad nemoku kalbeti angliskai.
Na, viliuosi kad dar man paskambins. ax.gif
Vat taip man ir sekasi su tom darbo paieskom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramioji @ 2006 09 20, 21:42)
O kaip tycia mano vaikas kaip pradejo isdykauti rekauti ir lipti man ant galvos. As ji visokiais budais bandau nuvyti nuo saves ir vistiek tesiu ta angliska pokalbi  doh.gif  nu zodziu bandau persiplesti i dvi dalis  lotuliukas.gif . Tai jauciu pasirodziau nelabai rimtai, nes manes klausia, kad sako girdziu kad turite vaika. Nu kur ten negirdesi tokio triuksmo....Vat taip man ir sekasi su tom darbo paieskom  biggrin.gif

lotuliukas.gif Kai man skambina aš iškart bėgu į kitą kambarį ir užsidariau ir tik tada kalbu, bet manyške irgi nepasiduoda daužo duris ir rėkiai "MAMA MAMA" biggrin.gif aš tuomet muziką pagarsinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J&J @ 2006 09 21, 11:54)
lotuliukas.gif  Kai man skambina aš iškart bėgu į kitą kambarį ir užsidariau ir tik tada kalbu, bet manyške irgi nepasiduoda daužo duris ir rėkiai "MAMA MAMA"  biggrin.gif aš tuomet muziką pagarsinu  ax.gif

Nu zdz sian sulaukiau atsakymo is ten ir pasake, kad nepraejau tolimesniam etapui. Tai kazkaip net nelabai nustebau biggrin.gif , nors vis dar vyliausi. Ai, bet kas musu nepalauzia, tas mus padaro stipresniais mirksiukas.gif
Atsakyti
aina sau, mergytes. menesio pradzioj suzinojau, kad imone, kurioj isidarbinau pries metus uzdaro verysad.gif per menesi darba susirasti (is patirties zinau) - nerealu..labai bijau likti bedarbe, nes turiu pasiemus paskola o ir siaip neisivaizduoju savo gyvenimo be darbo. 4 metus dirbu administratore. jau buvau 4 pokalbiuose per 2 savaites, nei is vienos vietos ner atsakymo. darbdavys siulo kita darba motininej didelej imonej, bet jauciu as ten uztroksiu ir dingsiu, liksiu nematoma, be to nenoriu ten dirbti..
uzpuole liudnos ir nykios mintys.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2006 09 22, 11:28)
aina sau, mergytes. menesio pradzioj suzinojau, kad imone, kurioj isidarbinau pries metus uzdaro  verysad.gif  per menesi darba susirasti (is patirties zinau) - nerealu..labai bijau likti bedarbe, nes turiu pasiemus paskola o ir siaip neisivaizduoju savo gyvenimo be darbo. 4 metus dirbu administratore. jau buvau 4 pokalbiuose per 2 savaites, nei is vienos vietos ner atsakymo. darbdavys siulo kita darba motininej didelej imonej, bet jauciu as ten uztroksiu ir dingsiu, liksiu nematoma, be to nenoriu ten dirbti..
uzpuole liudnos ir nykios mintys.. verysad.gif

Na, ant ledo tai nepalieka...kai paskola veržia, kurį laiką iki kito darbo, galima ir motininėje kompanijoje padirbėti..o darbo patirtis didesnėje įmonėje, gal kaip tik bus pliusas ieškant naujo darbo.
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 09 22, 12:19)
Na, ant ledo tai nepalieka...kai paskola veržia, kurį laiką iki kito darbo, galima ir motininėje kompanijoje padirbėti..o darbo patirtis didesnėje įmonėje, gal kaip tik bus pliusas ieškant naujo darbo.

kad zinotum, kur mane bando ikist tai nekalbetum sitaip. schmoll.gif geriausiu atveju ten buciau "jaunasis paspirtukas". o su mano kvalifikacija ir charakteriu tai visai netinkamas variantas biggrin.gif as jau geriau busiu kol kas be drabo ir skirsiu visa laika naujojo paieskom.
bet si visa situacija dar karta parode, kad negali jaustis saugiu. bet kuriuo momentu zeme is po koju gali ishslyst.. blink.gif
Atsakyti