O man tai nesuprantu, kas darosi ir kame problema. Esu sudalyvavusi 5 pokalbiuose(2 is ju vienoje firmoje, kur kaip minejau viska praejus, man nosi nusluoste mergina su danu kalba). Na, vat ir nesuprantu, kodel as dar nedirbu?
Jau kazkaip pradedu i nevilti po truputeli pulti
Bet vis tikiuosi, kad man tas juodas laikas jau baigsis. Labiausiai tai nervuoja tie dalykai, kai tu atitinki visus darbdaviu reikalavimus(na kartais buna per mazas darbo patirties stazas arba nera patirties, bet pagal issilavinima tinka), na ir kazkaip niekas man neskambina. Tai kas cia tada vyksta? Kaip ta sekme man cia prisisaukus?
Plepute, norejau paklausti ar kai skelbime buna parasyta pvz reikalinga n metu patirtis, o jei tu neturi tu n metu, tai tau jokiu sansu ir ner, ar vistiek bandyt siusti ten savo duomenis? Dabar vat issiunciau i viena vieta, kur reikalinga 5 metu patiris ( tai to neturiu), bet pagal darbo pobudzio aprasyma ir kitus reikalvimus idealiai tinku tiek su savo issilavinimu, tiek su buvusia darbo patirtimi bendrai sudejus per visas buvusias darbovietes.
Ir dar vienas klausimelis, ar galima pvz manipuliuoti einant i pokalbi nutyleti ta fakta, kad pvz tu buvai iki 3 metu motinystes atostogose, o aiskinti, kad tu pvz gryzai po dekreto po kokiu 6 men? Ar geriau tokiu dalyku nemeluoti?
QUOTE(J&J @ 2006 09 15, 12:00)
Aš irgi bunu po pokalbių savimi patenkinta
Visi mano pokalbiai iš kuriu aš išeidavau, buvau tokios nuotaikos kad tipo: tikrai patikau Per pokalbius aš dažnai pajuokauju, nes tai man padeda atsipalaiduoti ir ne stresuoti, darbdaviai irgi lygtais patenkinti. Na žodžiu viskas atrodo čiki, kad aš juos sužavėjau .... bet rupužės vistiek neskambino , neseniai perskaičiau , kad per pokalbius nereikia juokati... tai va, teks būti dabar rimtai, nors net neįsivaizduoju kaip ištverti visas 15 min būti rimtai Juokauju , aišku galėsiu būti rimta
Paskui, manau, kad mano klaida tame, kad aš per daug kamantinėju darbdavius , per paskutinį pokalbį jie mane apklausinėjo gal 5-7 min. o visa kita laiką apie 10 min , aš jos klausinėjau, kur, kodėl, koks plotas, kokie planai, ar nesiruošia bankrutot , darbdavis net ištraukė iš savo čiumadano man parodyti planus, dokumentus... Tada atrodė, kad viską gerai dariau, o dabar galvoju ožka aš ožka Nu man tas pats lygiai
Tik skirtumas tas, jog kiek pokalbiu sudalyvavau, tai jie visi kazkaip uztrukdavo apie 1 val ir kas idomiausia, kad darbdaviai labai smulkiai klausineja apie mano kiekviena pozicija ir po to labai sklandziai viska desto ko jie nori, tai zdz susidaro 1 val. Labai darbdaviams keista, kad pas mane visos darbovietes labai labai skirtingo profilio ir visiems is karto klausimas kyla, kaip tu ten pauolei ir kaip taip skirtingai gali persiorentuoti kitokioms pareigoms. Tai vat ir nesuprantu ar cia komplimentas ar ne. Nes as visuomet argumentuoju tuo, kad tuo metu tai man atrode labai patrauklus darbas, as jo norejau ir zinojau, kad sugebesiu dirbti, tai kazkaip sekmingai sekesi itikinti darbdavius, suteikti man proga save parodyti, neturint patirties.
O siaip dabar pradedu mastyti, ar imanoma susirasti gera darba be pazinciu, nes kazkaip man pradeda darytis tokis ispudis.