QUOTE(Bajm @ 2006 11 06, 15:42)
*plepute* nesugalvoju, kaip savo ūgį paversti privalumu
šian visą dieną galvoju
aš galiu tik sau pasakyti, kad žmonėms su kitais trūkumais taip pat kaip ir man yra sunku ieškotis darbo, pvz. stamboka mergina ji irgi tiek pat kompleksuoja kaip ir aš (daugumos atveju, žinoma yra tokių, kurios visai nekompleksuoja)
turėjau grupiokę gal su 150 cm ūgiu, ją jau galima būtų priskirti prie žemaūgių žmonių (nenoriu rašyti to žodžio, kai sakoma apie žmones su 1-1,5 m. ūgiu)
ir ji yra daugiau už mane pasiekus
žinau, kad kitos irgi turi kompleksų
bet aš kažkodėl galvoju, kad darbe man ūgis trukdo, būtent jis, o ne mano kvalifikacija
nors šiaip pagal ūgį aš priskiriama prie normalių, va mano diedas 182 cm, tai aš iki jo lūpų siekiu
ir būtent dėl savo komplekso visada norėjau normalaus ūgio vaikino - man atrodo, kad mano diedas patempia mane į aukštį
juokingai aš prirašiau, bet tokia tiesa
Bajm, tu "privertei" mane paskutines dvi savaites ziureti aplink i zmones ir ju ugi savo nuostabai supratau, kad esu pakankamai auksta, aplink daug ne tik moteru, zemesniu uz mane, bet ir vyru pvz., mano direktorius irgi zemesnis uz mane siek tiek, aisku, bet kai atvarau i darba su aukstakulniais, tai tada jau labai pasijaucia... idomu kaip jis jauciasi šian visą dieną galvoju
aš galiu tik sau pasakyti, kad žmonėms su kitais trūkumais taip pat kaip ir man yra sunku ieškotis darbo, pvz. stamboka mergina ji irgi tiek pat kompleksuoja kaip ir aš (daugumos atveju, žinoma yra tokių, kurios visai nekompleksuoja)
turėjau grupiokę gal su 150 cm ūgiu, ją jau galima būtų priskirti prie žemaūgių žmonių (nenoriu rašyti to žodžio, kai sakoma apie žmones su 1-1,5 m. ūgiu)
ir ji yra daugiau už mane pasiekus
žinau, kad kitos irgi turi kompleksų
bet aš kažkodėl galvoju, kad darbe man ūgis trukdo, būtent jis, o ne mano kvalifikacija
nors šiaip pagal ūgį aš priskiriama prie normalių, va mano diedas 182 cm, tai aš iki jo lūpų siekiu
ir būtent dėl savo komplekso visada norėjau normalaus ūgio vaikino - man atrodo, kad mano diedas patempia mane į aukštį
juokingai aš prirašiau, bet tokia tiesa
Taigi, galvojau as apie merginas, kurios yra neauksto ugio ir tai, kaip i jas reaguoja aplinkiniai. Pirmiausiai, i ka atkreipiau demesi, yra tai, kad tokios merginos vien del savo ugio sukelia svelnius jausmus, jas norisi tarsi ginti, uzstoti, padeti joms (nekalbu apie antra ispudi, kai su mergina susipazisti ir suzinai ja daugiau, tik apie pirma). Neaukstos merginos taip pat asocijuojasi su moteriskumu, nes pasamonej jos asocijuojasi su vaikais, o moksliniai tyrimai rodo, kad yra daug panasumu tame, kaip suvokiame moteris ir vaikus.
Ar neaukstos merginos atrodo nerimtos? Nepasakyciau. Ypac kai pradedi su jom sneketi ir jos rimtai sneka. Taigi, man asmeniskai atrodo, kad neaukstos merginos netgi siek tiek laimi pagal pirma ispudi, o jau antras ispudis ju rankose... Ne, rimtai, aukstom merginom zymiai sunkiau, o normalaus ugio merginos sioj situacijoj visiskai niekuom neisiskyria - tai nei pliusas, nei minusas, ju ugis - tai neutralumas.
Aj, dar mazas ugis zinai ka suteikia pasnekovui? Saugumo jausma. Nes is mazo zmogaus nesitikim pavojaus, blogybiu (vel gi pagal asociacijas su vaikais), taigi bendraudami su tokiais zmonemis siek tiek atsipalaiduojame pagal pirma ispudi. Vel gi, antras ispudis gali tai pakeisti, bet tam jis ir antras...
Tokiu budu vertinant pirma mazo ugio ispudi as matau nemazai privalumu. Is neigiamu - kad kartais toks zmogus gali atrodyti silpnas (is asociacijos su vaikais), bet si trukuma istaiso tai, kad po to seka pokalbis ir tau suteikiama proga save parodyti.
Ar ko nesuprantu? Papasakok kokius minusus matai mazam ugyje...