Na, dabar laiskai
QUOTE(zarija @ 2006 11 02, 18:56)
Ačiu, manau ta pati suprantu, bet pvz. Ar visose firmose, istaigose skambina i buvusia, esama darbovietę pasiteirauti apie juos dominantį asmenį? Klausiu, nesvisai nenorečiau, kad esama darboviete žinotų, jog ieškau darbo. Ir del to, kad nelabai mūsų valdžia megsta gerus atsiliepimus pateikti
pati girdėjau, kaip visai neblogą darbuotoja ji apibūdino tiem kitiem darbdaviam (nelabai gerai)...Mano darbovietėje galvoja, kad geresnės darbo vietos nėra. Tai va
O kur but galima pamatyt pavyzdį CV šiom dienom atitinkamų standartu.
Ačiu
Hm, sunku su tokia valdzia
Tokiu atveju verta save apsaugoti, gal net CV savo esamos darbos vietos nenurodyti, kad nepaskambintu...
Bet siaip atsakant i tavo klausima ar visu skambina pasiteirauti, tikrai ne visur. Profesionalai visada atsiklaus taves pacios ar gali paskambinti, bet, deja, yra ir neprofesionalu. Paskaitinek dar sia tema, apie tai jau nemazai kalbejome, kaip galima visaip save apsaugoti
O CV pavyzdi galiu atsiusti, tik meila savo duok
QUOTE(rasyte @ 2006 11 02, 19:48)
Is paskutinio pokalbio:
Kodel nedirbate personalo srityje? Na ka atsakyti, as pasakiau, kad tuo metu taip susikloste aplinkybes ir isidarbinau kitur, nes ne visada buna taip kaip nori.
Teisingai.
Ko tikites is imones? - va cia ir susimoviau, pirmiausiai pasakiau, kad labai noriu dirbti sioje srityje ir ismokti dirbti, o toliau jau pievos, nes tikrai pasimeciau. Manau reikejo varyt: man Jusu imone atrodo patraukli, tikiuosi, kad Jusu kolektyvas yra draugiskas, kad Jus vertinate savo darbuotojus. Jusu imoneje galesiu mokytis ir tobuleti. Nors is tiesu porinom apie darbovietes vieta, balius ir pan. issirutuliojo toks neformalus pokalbis su pajuokavimais. Nors dabar analizuodama, mislinu, kad reikejo islaikyt dalykini tona visa pokalbio laika, i pajuokavimus atsakyt tik sypsena, o ne samoju.
Melynas atsakymas tikrai geras. Galima tik tuo ir apsiriboti. Bent jau as pati kitu priezasciu nelabai ir turejau
o dabar del tavo "kaip reikejo"
man Jusu imone atrodo patraukli Kai pasakai taip, turi buti pasiruosusi atsakyti i klausima "kodel jums taip atrodo". Sis klausimas yra vienas is sudetingesniu, nes atsakymas i ji reikalauja daug zinoti apie imone, bent jau gerai isstudijuoti ju internetini puslapi. Ar tikrai nori, kad tau si klausima uzduotu?
tikiuosi, kad Jusu kolektyvas yra draugiskas, kad Jus vertinate savo darbuotojus o jei taip nera? isivaizduok kaip rizikuoji, jei vadovas mano, kad ju kolektyvas toks nera? siuo sakiniu isreikstum labai aisku savo lukesti, pozicija, vertybes kolektyvo atzvilgiu. Ar tikrai nori taip atversti savo kortas
dardaviui?
Jusu imoneje galesiu mokytis ir tobuleti. Cia tinka visai tai, ka sakiau apie pirmus du dalykus. Turi buti 100% tikra, kad taip ir yra. Kitaip rizikuoji...
Nors dabar analizuodama, mislinu, kad reikejo islaikyt dalykini tona visa pokalbio laika, i pajuokavimus atsakyt tik sypsena, o ne samoju. ar numanai, is kur toks jausmas? ar ka jie pasake, ar ju reakcija tau parode, kad tavo pasirinktas tonas buvo netinkamas? kai yra toks jausmas, svarbu ji paanalizuoti ir bandyti suprasti kas tave vercia taip jaustis - ar tavo pacios nerimas ir nuostata apie tai, kaip turi vykti pokalbis, ar ju reakcija, elgesys...
Klausimas: Kaip bus jei reikes isvykti komandiruoten i egzotiska krasta?
Mano atsakymas: Svarbiausia laiku pasiskiepyt.
sakyk ka nori, bet sitas geras
QUOTE(audrona @ 2006 11 02, 22:21)
Verslo valdymo paslaugos, vadybos sistemų diegimas
man įdomu sužinoti koks tai konkrečiai darbas? kokios funkcijos tokioje darbovietėje dirbančiojo? nu jei nesunku paaiškinti
apie kokybes vadybos sistemas paaiskino Wilidza
dar yra verslo valdymo sistemos - tai sistemos, kurios diegiamos imonej tam, kad butu lengviau valdomi visi procesai, kad butu pasiekiami tikslai ir igyvendinama strategija. Kaip ir zodziai "verslo valdymo sistemos" tai reiskia sistemas, kuriu pagalba lengviau ir efektyviau valdomas verslas. Didziaja laiko dali diegiant sias sistemas dirbama su vadovais, nes butent jiems rupi tokie dalykai. Nezinau, ar pasidare nors siek tieks aiskiau...