QUOTE(Bajm @ 2006 11 02, 17:08)
aš bijau pasirodyti nevykėle, apsižioplinti
ta savijauta po pokalbio - jaučiuosi kaip išdulkinta
ta savijauta po pokalbio - jaučiuosi kaip išdulkinta
QUOTE(Baltija @ 2006 11 02, 17:12)
visko ..... Bijau pokalbių, bijau pradėt dirbti, na žodžiu visko visko...
QUOTE(Teresa @ 2006 11 02, 17:13)
Na nieko sau savijauta.
Šiaip ir aš labai bijau pokalbių. Ir po jų jaučiuosi ne labai gerai. Nes visada galvoju, kad galėjau pasiradoti geriau. Mano gyvenime pokalbių nebuvo labai daug.
Gal reikia į juos vaikščiuoti kartais dėl patirties, kad vėliau nebijoti. Bus ne labai smagu kai bus pasiūlytas svajonių darbas, o aš ten pasirodisiu nekaip.
Šiaip ir aš labai bijau pokalbių. Ir po jų jaučiuosi ne labai gerai. Nes visada galvoju, kad galėjau pasiradoti geriau. Mano gyvenime pokalbių nebuvo labai daug.
Gal reikia į juos vaikščiuoti kartais dėl patirties, kad vėliau nebijoti. Bus ne labai smagu kai bus pasiūlytas svajonių darbas, o aš ten pasirodisiu nekaip.
Mergaites, prasau konkreciau. Padarykim baimiu sarasa ir tada nuspresim, ka su tuom baimem daryti. Taigi, kol kas sarase yra vienas punktas:
1. Bijau pasirodyti nevykele, apsizioplinti.
Galiu paklausti - ka butent tai reiskia? Ka reiskia pasirodyti nevykele? Ar pasirodyti, kad nemoki to, ko jie reikalauja? Ar pasirodyti kvaila? Ar pasirodyti norinti per geros pozicijos sau? Konkreciau prasom
Ivardinkim, ko bijome
Papildyta:
QUOTE(rasyte @ 2006 11 02, 17:18)
Aciu plepute, pati buvau nustebusi, bet butent pasirodo jis taip ir vadinasi, nors jau cv.lt tinklapyje butent taip apibudinamas kreipimosi laiskas, kai kreipiamasi ne pagal skelbima.
super sugalvota QUOTE(rasyte @ 2006 11 02, 17:18)
Mane labai traukia konsultacines firmos (verslo valdymo), pati esu baigus ir personalo vadyba (bakalauras), ir dalinai baigus (likes tik magistro darbas) kokybes vadyba. Tad isivaizduoju kad galeciau tokioje firmoje dirbti, nes man idomus tiek personalo valdymo sprendimai, tiek vadybos sistemu diegimas ir t.t. Taciau per 2 metus buvau radus tik 1 toki skelbima, kur nusiunciau CV ir buvau pakviesta pokalbiui, deja i tolimesni etapa patekti nepavyko. Jie ieskojo konsultanto asistento, o as butent ir isivaizduoju, kad karjera siame sektoriuje noreciau pradeti nuo sios pozicijos.
Tuom esi labai panasi i mane, nes as irgi sioj srity sukuosi jei perziuretum konsultaciniu verslo valdymo paslaugas teikianciu imoniu interneto puslapius, pamatytum nemazai skelbimu, kad jie kviecia zmones prisijungti i savo gretas. Tai viena is tu sriciu, kur tiesioginis kreipimasis i imone gali duoti geresnius rezultatus, nei skelbimo laukimas. Nes jie dazniausiai skelbimu neduoda