QUOTE(Yara @ 2006 10 27, 15:13)
laba, turiu klausimą dėl cv
esu dirbus normaliai tik 2 m. vienoj darbo vietoje, bet ten būdama, ir prieš tai, dalyvaudavau įvairiuose mokymuose ir seminaruose. kai kurie jų vietiniai, yra ir tarptautinių. klausimas - kiek jų rašyt į cv? jau prabraukius turiu apie 10. nzn, ar labai svarbi yra tokia informacija, nenoriu be reikalo "išpūst" cv.
ačiū
Siulyciau rasyti tik tuos, kurie tau pades tavo darbo paieskose. Ta prasme, kurie is tos pacios srities. Ir tokie universalus - kurie pravercia bet kur. Specifiniu geriau nemineti. Dar jei buvo panasiu kursu skirtingu laiku, tuos laikus pamineti, bet kursu pavadinima reiketu pamineti tik viena karta. Kitu galima nemineti, tik parasyti " ir kt." esu dirbus normaliai tik 2 m. vienoj darbo vietoje, bet ten būdama, ir prieš tai, dalyvaudavau įvairiuose mokymuose ir seminaruose. kai kurie jų vietiniai, yra ir tarptautinių. klausimas - kiek jų rašyt į cv? jau prabraukius turiu apie 10. nzn, ar labai svarbi yra tokia informacija, nenoriu be reikalo "išpūst" cv.
ačiū
Dar buvo postas apie manipuliavima. Manes daznai praso tokios literaturos ir as galvoju, galvoju, galvoju ir tikrai ne labai ka sugalvoju ka cia galima parekomenduoti. Gabaliukais ta informacija mano galvoj rinkosi Manipuliavimo klasika yra nlp. Gal nuo to galima pradeti. Bet kad ten sioks toks miskas, i tai rekia gilintis, nemazai laiko tam skirti. O lengvos knygos sia tema tikrai nezinau Man patinka autorius Litvak, kuris rusiskai raso. Pvz., jo knygute "psichologicheskoje aikido" (rusiskai) yra apie tai, kaip spresti konfliktus, apie santykius. Ten patys bendravimo ir manipuliavimo pagrindai. Nereali knygute, man laaaabai patiko. Bet man. Is kitu girdejau ne tokius teigiamus atsiliepimus. Matyt, vis delto knygos kaip ir zmones - kiekvienam savo