Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės :) konsultacijos

laba, turiu klausimą dėl cv ax.gif

esu dirbus normaliai tik 2 m. vienoj darbo vietoje, bet ten būdama, ir prieš tai, dalyvaudavau įvairiuose mokymuose ir seminaruose. kai kurie jų vietiniai, yra ir tarptautinių. klausimas - kiek jų rašyt į cv? jau prabraukius turiu apie 10. nzn, ar labai svarbi yra tokia informacija, nenoriu be reikalo "išpūst" cv.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2006 10 26, 20:26)
Darbo specifika "pardavimu vadybininke" ta darba gerai ismanau ir zinau koks tai sunkus darbas, labiau norejau buti administratore ar sekretore, kai 8 ryte ateini atlieki savo darba ir 5 vakaro ramia sirdimi is jo iseini bejokiu minciu (tik reikia turet rastvedybos geru ziniu), o kuomet sunkiai tie pardavimai vyksta? g.gif , valdzia ant taves vaziuoja ir t.t...
Mane nuramino tai, kad toje firmoje yra geros perspektyvos ir pardavinesiu ne plastikinius langus  lotuliukas.gif
Imone Kaune, labai stabili ir gerai zinoma, nenoreciau daug apie ja komentuot, manau suprantat pacios  blush2.gif
Aisku nereikia dziaugtis is karto, nes dar nesusipazinus su jos politika, ka gali zinot....
Labai dekui jums visoms uz nuosirdzius sveikinimus wub.gif
Linkiu ir jums to paties. SUSIRASTI GERA DARBA, KAD NEREIKETU IESKOTIS NAUJO  smile.gif
Tarpkitko as su jumis ir toliau bendaruti ruosiuosi  mirksiukas.gif

Aš pati dirbu plastikinių langų firmoje.Būtų įdomu sužinoti,kodėl taip žema šioje srityje dirbti?Kiap supratau tai pats žemiausias lygis,ania? ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Taigi labai norejau paklausti.. 4u.gif 4u.gif
Jei darbo skelbimas reikalauja tik cv be motyvacinio laisko, tai ka siusdami rasote paciame laiske? g.gif Tuscio turbut tikrai nesiunciat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 10 28, 10:08)
Laba diena,

Taigi labai norejau paklausti..  4u.gif  4u.gif
Jei darbo skelbimas reikalauja tik cv be motyvacinio laisko, tai ka siusdami rasote paciame laiske?  g.gif  Tuscio turbut tikrai nesiunciat?  ax.gif

Jei nera parasyta, kad siusti BE motyvacinio, as vistiek siusdavau motyvacini. Is esmes ji rasydavau taip pat, kaip ir i skelbima, kur reikalaudavo motyvacinio. Tik nezinau, ar teisingas tai sprendimas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2006 10 28, 13:33)
Jei nera parasyta, kad siusti BE motyvacinio, as vistiek siusdavau motyvacini. Is esmes ji rasydavau taip pat, kaip ir i skelbima, kur reikalaudavo motyvacinio. Tik nezinau, ar teisingas tai sprendimas...  ax.gif

As ir taip darydavau, tai dabar suabejojau ar gerai cia taip... g.gif
Bet tuscia siust arba tik su "Laba diena" ir kazkaip keistoka... ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Jei darbo skelbimas reikalauja tik cv be motyvacinio laisko, tai ka siusdami rasote paciame laiske?  g.gif  Tuscio turbut tikrai nesiunciat?  ax.gif

Nepatingejau ir radau Pleputes atsakyma siuo klausimu dar pirmoj temoj 4u.gif
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 28, 22:42)
Galima parasyti:

Gerb. ponai,

As noreciau dalyvauti Jusu paskelbtame konkurse i ... pareigas. Prisegu savo CV ir motyvacini laiska.

Tikiuosi, kad Jus sudomins mano kandidatura.

Pagarbiai,
Vardas Pavarde.

4u.gif

arba tiksliai vieta, kur apie tai kalbama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2006 10 26, 18:46)
Merginos... turiu naujienu ax.gif
MANE PRIEME!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
bALSAS SIANDIEN DAR DAUGIAU DREBEJO, NES SUSIRINKO VISA DELEGACIJA  blink.gif
Visdelto teko Pleputes patarimu pasinaudot  mirksiukas.gif As taip ir pasakiau "As labai atsiprasau, bet labai pergyvenu, nes noriu jums gerai pasirodyt" na kazkas panasaus  tongue.gif  Tai visus pralinksminau  bigsmile.gif ir jie tai labai normaliai prieme  smile.gif . Sake uz keliu valandu atsakys, nes matyt norejo apsvarstyt kuri zmogena pasirinkt  cool.gif
Pasuko man uz valandos ir pranese, kad as jiems tinku ir ar man tinka. na as dar biski pasimaiviau ir sutikau  bigsmile.gif
Darbas idomus, atlyginimas pakenciamas, ziuresim...... smile.gif
Plepute dekui uz puikius patarimus  notworthy.gif
Aciu tau, kad praktikoj pritaikei mano patarima 4u.gif Labai malonu smile.gif
Sveikinu su nauju darbu thumbup.gif

QUOTE(Himeko @ 2006 10 26, 19:47)
Man dar iškilo toks klausimas. Kodėl Lietuvoje nėra "mados" skelbime parašyti kokį atlyginimą siūlo tai pozicijai?  g.gif  Paskaičius skelbimus užsienyje, tai ten tiesiai šviesiai parašyta kiek mokės. Į svarbesnes pozicijas rašo nuo tiek iki tiek priklausomai nuo patirties arba "derybų klausimas".
Uzsieny ir atrankos visai kitaip vykdomos mirksiukas.gif
Dazniausiai nenori nurodyti del konkurentu, kurie tuos pacius laikrascius skaito ir savo isvadas daro... Ir del to, kad tikisi, jog kandidatai nores maziau, nei jie pasiruose moketi biggrin.gif

QUOTE(Vitalija @ 2006 10 27, 13:06)
Man regis, ne nuo patirties ir žinių, bet nuo žmogaus būdo tas jaudinimasis priklauso g.gif
Tas tiesa, tai labai priklauso nuo zmogaus budo. Galu gale vieniems vieni dalykai sekasi geriau, kitiems kiti. Bet visgi manau, kad labiausiai cia lemia patirtis - kai kelis menesius nesekmingai bandai ieskoti darbo ir patyri provala po provalo per pokalbius, sunku nesijaudinti... O kai pasiseka ir pirma, ir antra karta, sunku savim nepasitiketi doh.gif
Papildyta:
Laba diena,

QUOTE(Tatjana.S @ 2006 10 28, 15:16)
Nepatingejau ir radau Pleputes atsakyma siuo klausimu dar pirmoj temoj 4u.gif

arba tiksliai vieta, kur apie tai kalbama smile.gif

Taniusa, drauguze, aciu tau biggrin.gif si teksta siulyciau rasyti tiek siunciant CV, tiek motyvacini su CV, nes motyvacinis ir CV turi buti atskiri dokumentai (arba vienas dokumentas), o si teksta reiketu parasyti paciam laiske, kad nebutu tuscias cool.gif
Papildyta:
Merginos, kas prase, ar visos gavot is manes CV ir motyvacinius?
I laiskus jau pradejau atsakyti, bet ju kazkaip daug unsure.gif todel dar karta prasau - kam reikia skubiai, parasykite, kad jau uzkniso laukti, gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2006 10 27, 20:27)
Aš pati dirbu plastikinių langų firmoje.Būtų įdomu sužinoti,kodėl taip žema šioje srityje dirbti?Kiap supratau tai pats žemiausias lygis,ania? ax.gif

Visai neteisingai supratai. smile.gif Cia gal atvirksciai Komplimentas smile.gif
Turejau omeny, kad plastikiniais langais uzsiimancios firmos turi labai ir labai didele konkurencija ir parduot langus manau tikrai nelengva del dideles konkurencijos g.gif
Reikia buti uzkietejusiam vadybininkui, kad pardavimai sektusi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš radau naują darbą su geresniu atlyginimų. Dirbu buhaltere. Kol kas dirbu ir visai nieko. Darbas patinka daug daugiau nei senas. Bet matau, kad įmonės apskaitoje didelė netvarka Labai daug apskaitininkė daro klaidų. Todėl tam, kad padaryti savo darbą reikia ištaisyti klaidas. Vyr. Buhalterė kažkaip abejinga klaidoms. Jai tai atrodo natūralu. Vienu žodžių išeina tai, kas reikia sėdėti viršvalandžius dėl kitų klaidų. Kol kas ruduo ir bus žiema galima ir darbe ilgiau pasidėti, naujos patirties įsigyti. Tačiau taip dirbti visada nenorėčiau. Vienu žodžių aš nutariau toliau ieškoti vėl naujo darbo. Su dar geresnėmis sąlygomis ir didesniu atlyginimu. Į pokalbius man patinka vaikščioti, visai nebijau ir man tai kaip pramoga) Tačiau iškilo klausymas , kaip tai paaiškinti per pokalbį? Nes suprantu kad atrodysiu, kaip nepatikimas darbuotojas, kuris nepradirbęs ir 1 mėn., jau ieško kito darbo. Gal apskritai nesakyti kiek aš ten dirbu? O jei paklaus meluoti? Ar atsakinėti į visu klausymu lyg dar dirbčiau senoje darbovietėje?
Atsakyti
Radau ne blogą straipsnį. Manau jis yra aktualus iškančioms darbą arba galvojančioms jį pakeisti.
http://www.teisescen...?article_id=158
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2006 10 29, 22:37)
Aš radau naują darbą su geresniu atlyginimų. Dirbu buhaltere. Kol kas dirbu ir visai nieko. Darbas patinka daug daugiau nei senas. Bet matau, kad įmonės apskaitoje didelė netvarka Labai daug apskaitininkė daro klaidų. Todėl tam, kad padaryti savo darbą reikia ištaisyti klaidas. Vyr. Buhalterė kažkaip abejinga klaidoms. Jai tai atrodo natūralu. Vienu žodžių išeina tai, kas reikia sėdėti viršvalandžius dėl kitų klaidų. Kol kas ruduo ir bus žiema galima ir darbe ilgiau pasidėti, naujos patirties įsigyti. Tačiau taip dirbti visada nenorėčiau. Vienu žodžių aš nutariau toliau ieškoti vėl naujo darbo. Su dar geresnėmis sąlygomis ir didesniu  atlyginimu. Į pokalbius man patinka vaikščioti, visai nebijau ir man tai kaip pramoga) Tačiau iškilo klausymas , kaip tai paaiškinti per pokalbį? Nes suprantu kad atrodysiu, kaip nepatikimas darbuotojas, kuris nepradirbęs ir  1 mėn., jau ieško kito darbo. Gal apskritai nesakyti kiek aš ten dirbu? O jei paklaus meluoti? Ar atsakinėti į visu klausymu lyg dar dirbčiau senoje darbovietėje?

As tavo vietoj CV nenurodyciau menesiu, tik metus. Taip isvengsi pirmo ispudzio, kad dirbi tik menesi. O per pokalbi sakyciau viska kaip yra. Jei tau sis dalykas yra toks svarbus, turi aiskiai suderinti su busimais darbdaviais, kad ju imonej tokio bardako nera. Sioj vietoj reikia atvirai ir tiesiai apie tai kalbeti. Ne taip jau retai kandidatai keicia darba tik ateje i ji... Kai pamatai, kad tai ne tau... Ir geriau keisti darba po menesio, nei po kokiu astuoniu menesiu ar metu ir aiskinti, kad supratai, jog tai ne tau. Apsisprendimas is karto ieskoti naujo darbo parodo tavo ryztinguma, tvirta zinojima ko nori (ypac jei pries tai buvusiam darbe isdirbai ilgai). Kartu tai gali kelti baime, kad nenori taikytis prie naujos darbo tvarkos, bet jei parodysi, kad tokia nesi, viskas turetu buti kuo puikiausiai. Tuo labiau, kad tau patinka vaiksciuoti i pokalbius mirksiukas.gif
Kitas variantas - kol kas nesakyti apie nauja darbo vieta ir atsakineti i klausimus lyg dirbi senoj darbovietej. Bet emociskai taip atlaikysi tik dar kokius du menesius, po to jau taip "meluoti" bus vis sunkiau...

QUOTE(Teresa @ 2006 10 30, 11:35)
Radau ne blogą straipsnį. Manau jis yra aktualus iškančioms darbą arba galvojančioms jį pakeisti.
http://www.teisescen...?article_id=158

Is tiesu geras straipsnis 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,
zinau tikrai, 4u.gif kad prie CV motyvacinis laiskas yra butinas. T.Y. kai CV izanga. Bet as ne visada siunciu. Tai prikaluso nuo nuotaikos ir siulomo darbo reiksmingumo.
Atsakyti