laba, turiu klausimą dėl cv
esu dirbus normaliai tik 2 m. vienoj darbo vietoje, bet ten būdama, ir prieš tai, dalyvaudavau įvairiuose mokymuose ir seminaruose. kai kurie jų vietiniai, yra ir tarptautinių. klausimas - kiek jų rašyt į cv? jau prabraukius turiu apie 10. nzn, ar labai svarbi yra tokia informacija, nenoriu be reikalo "išpūst" cv.
ačiū
QUOTE(cicciolina @ 2006 10 26, 20:26)
Darbo specifika "pardavimu vadybininke" ta darba gerai ismanau ir zinau koks tai sunkus darbas, labiau norejau buti administratore ar sekretore, kai 8 ryte ateini atlieki savo darba ir 5 vakaro ramia sirdimi is jo iseini bejokiu minciu (tik reikia turet rastvedybos geru ziniu), o kuomet sunkiai tie pardavimai vyksta? , valdzia ant taves vaziuoja ir t.t...
Mane nuramino tai, kad toje firmoje yra geros perspektyvos ir pardavinesiu ne plastikinius langus
Imone Kaune, labai stabili ir gerai zinoma, nenoreciau daug apie ja komentuot, manau suprantat pacios
Aisku nereikia dziaugtis is karto, nes dar nesusipazinus su jos politika, ka gali zinot....
Labai dekui jums visoms uz nuosirdzius sveikinimus
Linkiu ir jums to paties. SUSIRASTI GERA DARBA, KAD NEREIKETU IESKOTIS NAUJO
Tarpkitko as su jumis ir toliau bendaruti ruosiuosi
Mane nuramino tai, kad toje firmoje yra geros perspektyvos ir pardavinesiu ne plastikinius langus
Imone Kaune, labai stabili ir gerai zinoma, nenoreciau daug apie ja komentuot, manau suprantat pacios
Aisku nereikia dziaugtis is karto, nes dar nesusipazinus su jos politika, ka gali zinot....
Labai dekui jums visoms uz nuosirdzius sveikinimus
Linkiu ir jums to paties. SUSIRASTI GERA DARBA, KAD NEREIKETU IESKOTIS NAUJO
Tarpkitko as su jumis ir toliau bendaruti ruosiuosi
Aš pati dirbu plastikinių langų firmoje.Būtų įdomu sužinoti,kodėl taip žema šioje srityje dirbti?Kiap supratau tai pats žemiausias lygis,ania?
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 10 28, 10:08)
Laba diena,
Taigi labai norejau paklausti..
Jei darbo skelbimas reikalauja tik cv be motyvacinio laisko, tai ka siusdami rasote paciame laiske? Tuscio turbut tikrai nesiunciat?
Jei darbo skelbimas reikalauja tik cv be motyvacinio laisko, tai ka siusdami rasote paciame laiske? Tuscio turbut tikrai nesiunciat?
Jei nera parasyta, kad siusti BE motyvacinio, as vistiek siusdavau motyvacini. Is esmes ji rasydavau taip pat, kaip ir i skelbima, kur reikalaudavo motyvacinio. Tik nezinau, ar teisingas tai sprendimas...
QUOTE(white:) @ 2006 10 28, 13:33)
Jei nera parasyta, kad siusti BE motyvacinio, as vistiek siusdavau motyvacini. Is esmes ji rasydavau taip pat, kaip ir i skelbima, kur reikalaudavo motyvacinio. Tik nezinau, ar teisingas tai sprendimas...
As ir taip darydavau, tai dabar suabejojau ar gerai cia taip...
Bet tuscia siust arba tik su "Laba diena" ir kazkaip keistoka...
Laba diena,
Nepatingejau ir radau Pleputes atsakyma siuo klausimu dar pirmoj temoj
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 28, 22:42)
Galima parasyti:
Gerb. ponai,
As noreciau dalyvauti Jusu paskelbtame konkurse i ... pareigas. Prisegu savo CV ir motyvacini laiska.
Tikiuosi, kad Jus sudomins mano kandidatura.
Pagarbiai,
Vardas Pavarde.
Gerb. ponai,
As noreciau dalyvauti Jusu paskelbtame konkurse i ... pareigas. Prisegu savo CV ir motyvacini laiska.
Tikiuosi, kad Jus sudomins mano kandidatura.
Pagarbiai,
Vardas Pavarde.
arba tiksliai vieta, kur apie tai kalbama
QUOTE(cicciolina @ 2006 10 26, 18:46)
Merginos... turiu naujienu
MANE PRIEME!!!!!!!!!!!!!!
bALSAS SIANDIEN DAR DAUGIAU DREBEJO, NES SUSIRINKO VISA DELEGACIJA
Visdelto teko Pleputes patarimu pasinaudot As taip ir pasakiau "As labai atsiprasau, bet labai pergyvenu, nes noriu jums gerai pasirodyt" na kazkas panasaus Tai visus pralinksminau ir jie tai labai normaliai prieme . Sake uz keliu valandu atsakys, nes matyt norejo apsvarstyt kuri zmogena pasirinkt
Pasuko man uz valandos ir pranese, kad as jiems tinku ir ar man tinka. na as dar biski pasimaiviau ir sutikau
Darbas idomus, atlyginimas pakenciamas, ziuresim......
Plepute dekui uz puikius patarimus
Aciu tau, kad praktikoj pritaikei mano patarima Labai malonu MANE PRIEME!!!!!!!!!!!!!!
bALSAS SIANDIEN DAR DAUGIAU DREBEJO, NES SUSIRINKO VISA DELEGACIJA
Visdelto teko Pleputes patarimu pasinaudot As taip ir pasakiau "As labai atsiprasau, bet labai pergyvenu, nes noriu jums gerai pasirodyt" na kazkas panasaus Tai visus pralinksminau ir jie tai labai normaliai prieme . Sake uz keliu valandu atsakys, nes matyt norejo apsvarstyt kuri zmogena pasirinkt
Pasuko man uz valandos ir pranese, kad as jiems tinku ir ar man tinka. na as dar biski pasimaiviau ir sutikau
Darbas idomus, atlyginimas pakenciamas, ziuresim......
Plepute dekui uz puikius patarimus
Sveikinu su nauju darbu
QUOTE(Himeko @ 2006 10 26, 19:47)
Man dar iškilo toks klausimas. Kodėl Lietuvoje nėra "mados" skelbime parašyti kokį atlyginimą siūlo tai pozicijai? Paskaičius skelbimus užsienyje, tai ten tiesiai šviesiai parašyta kiek mokės. Į svarbesnes pozicijas rašo nuo tiek iki tiek priklausomai nuo patirties arba "derybų klausimas".
Uzsieny ir atrankos visai kitaip vykdomos Dazniausiai nenori nurodyti del konkurentu, kurie tuos pacius laikrascius skaito ir savo isvadas daro... Ir del to, kad tikisi, jog kandidatai nores maziau, nei jie pasiruose moketi
QUOTE(Vitalija @ 2006 10 27, 13:06)
Man regis, ne nuo patirties ir žinių, bet nuo žmogaus būdo tas jaudinimasis priklauso
Tas tiesa, tai labai priklauso nuo zmogaus budo. Galu gale vieniems vieni dalykai sekasi geriau, kitiems kiti. Bet visgi manau, kad labiausiai cia lemia patirtis - kai kelis menesius nesekmingai bandai ieskoti darbo ir patyri provala po provalo per pokalbius, sunku nesijaudinti... O kai pasiseka ir pirma, ir antra karta, sunku savim nepasitiketi Papildyta:
Laba diena,
QUOTE(Tatjana.S @ 2006 10 28, 15:16)
Nepatingejau ir radau Pleputes atsakyma siuo klausimu dar pirmoj temoj
Taniusa, drauguze, aciu tau si teksta siulyciau rasyti tiek siunciant CV, tiek motyvacini su CV, nes motyvacinis ir CV turi buti atskiri dokumentai (arba vienas dokumentas), o si teksta reiketu parasyti paciam laiske, kad nebutu tuscias
Papildyta:
Merginos, kas prase, ar visos gavot is manes CV ir motyvacinius?
I laiskus jau pradejau atsakyti, bet ju kazkaip daug todel dar karta prasau - kam reikia skubiai, parasykite, kad jau uzkniso laukti, gerai?
QUOTE(Boni @ 2006 10 27, 20:27)
Aš pati dirbu plastikinių langų firmoje.Būtų įdomu sužinoti,kodėl taip žema šioje srityje dirbti?Kiap supratau tai pats žemiausias lygis,ania?
Visai neteisingai supratai. Cia gal atvirksciai Komplimentas
Turejau omeny, kad plastikiniais langais uzsiimancios firmos turi labai ir labai didele konkurencija ir parduot langus manau tikrai nelengva del dideles konkurencijos
Reikia buti uzkietejusiam vadybininkui, kad pardavimai sektusi...
Aš radau naują darbą su geresniu atlyginimų. Dirbu buhaltere. Kol kas dirbu ir visai nieko. Darbas patinka daug daugiau nei senas. Bet matau, kad įmonės apskaitoje didelė netvarka Labai daug apskaitininkė daro klaidų. Todėl tam, kad padaryti savo darbą reikia ištaisyti klaidas. Vyr. Buhalterė kažkaip abejinga klaidoms. Jai tai atrodo natūralu. Vienu žodžių išeina tai, kas reikia sėdėti viršvalandžius dėl kitų klaidų. Kol kas ruduo ir bus žiema galima ir darbe ilgiau pasidėti, naujos patirties įsigyti. Tačiau taip dirbti visada nenorėčiau. Vienu žodžių aš nutariau toliau ieškoti vėl naujo darbo. Su dar geresnėmis sąlygomis ir didesniu atlyginimu. Į pokalbius man patinka vaikščioti, visai nebijau ir man tai kaip pramoga) Tačiau iškilo klausymas , kaip tai paaiškinti per pokalbį? Nes suprantu kad atrodysiu, kaip nepatikimas darbuotojas, kuris nepradirbęs ir 1 mėn., jau ieško kito darbo. Gal apskritai nesakyti kiek aš ten dirbu? O jei paklaus meluoti? Ar atsakinėti į visu klausymu lyg dar dirbčiau senoje darbovietėje?
Radau ne blogą straipsnį. Manau jis yra aktualus iškančioms darbą arba galvojančioms jį pakeisti.
http://www.teisescen...?article_id=158
QUOTE(Luandra @ 2006 10 29, 22:37)
Aš radau naują darbą su geresniu atlyginimų. Dirbu buhaltere. Kol kas dirbu ir visai nieko. Darbas patinka daug daugiau nei senas. Bet matau, kad įmonės apskaitoje didelė netvarka Labai daug apskaitininkė daro klaidų. Todėl tam, kad padaryti savo darbą reikia ištaisyti klaidas. Vyr. Buhalterė kažkaip abejinga klaidoms. Jai tai atrodo natūralu. Vienu žodžių išeina tai, kas reikia sėdėti viršvalandžius dėl kitų klaidų. Kol kas ruduo ir bus žiema galima ir darbe ilgiau pasidėti, naujos patirties įsigyti. Tačiau taip dirbti visada nenorėčiau. Vienu žodžių aš nutariau toliau ieškoti vėl naujo darbo. Su dar geresnėmis sąlygomis ir didesniu atlyginimu. Į pokalbius man patinka vaikščioti, visai nebijau ir man tai kaip pramoga) Tačiau iškilo klausymas , kaip tai paaiškinti per pokalbį? Nes suprantu kad atrodysiu, kaip nepatikimas darbuotojas, kuris nepradirbęs ir 1 mėn., jau ieško kito darbo. Gal apskritai nesakyti kiek aš ten dirbu? O jei paklaus meluoti? Ar atsakinėti į visu klausymu lyg dar dirbčiau senoje darbovietėje?
As tavo vietoj CV nenurodyciau menesiu, tik metus. Taip isvengsi pirmo ispudzio, kad dirbi tik menesi. O per pokalbi sakyciau viska kaip yra. Jei tau sis dalykas yra toks svarbus, turi aiskiai suderinti su busimais darbdaviais, kad ju imonej tokio bardako nera. Sioj vietoj reikia atvirai ir tiesiai apie tai kalbeti. Ne taip jau retai kandidatai keicia darba tik ateje i ji... Kai pamatai, kad tai ne tau... Ir geriau keisti darba po menesio, nei po kokiu astuoniu menesiu ar metu ir aiskinti, kad supratai, jog tai ne tau. Apsisprendimas is karto ieskoti naujo darbo parodo tavo ryztinguma, tvirta zinojima ko nori (ypac jei pries tai buvusiam darbe isdirbai ilgai). Kartu tai gali kelti baime, kad nenori taikytis prie naujos darbo tvarkos, bet jei parodysi, kad tokia nesi, viskas turetu buti kuo puikiausiai. Tuo labiau, kad tau patinka vaiksciuoti i pokalbius
Kitas variantas - kol kas nesakyti apie nauja darbo vieta ir atsakineti i klausimus lyg dirbi senoj darbovietej. Bet emociskai taip atlaikysi tik dar kokius du menesius, po to jau taip "meluoti" bus vis sunkiau...
QUOTE(Teresa @ 2006 10 30, 11:35)
Radau ne blogą straipsnį. Manau jis yra aktualus iškančioms darbą arba galvojančioms jį pakeisti.
Is tiesu geras straipsnis