Sveikos merginos
Zinokit delnai prakaituoja, pergyvenu baisiai PAKVIETE MANE SIANDIEN ANTRAM TURUI!!!!!! BET JAU BIJAU BAISIAI
Stengiuos save ramint, teigiamai nuteikt, bet snipst gaunas
Labiausiai bijau kokiu netiketu klausimu bet labiausiai mane erzina, kai pokalbio metu is jaudulio mano balsas pradeda drebet ir kartais tikraja tazodzio prasme galva pradeda drebet (bet gal as tik ta jauciu )
Na ruosiuos nuo pat ryto, imone kaip ir isnagrineta, pareigos aiskios, patirties tikrai turiu toje srityje, dar skaitineju pleputes patarimus, kurios padeda save nuteikt teigiamai Tikiuosi viskas bus gerai, tik vat del tos galvos drebejimo
QUOTE(cicciolina @ 2006 10 26, 13:04)
vat del tos galvos drebejimo
Aš irgi lygiai taip pat jaučiuosi per pokalbius. Atrodo ir galva dreba, ir balsas. Buna, kad net galva pasunkėja taip, kad atrodo visi mato kaip yra pasvyrus. Bet manau mes tiesiog taip jaučiames, o aplinkiniai to nemato.
Sekmės.
Merginos... turiu naujienu
MANE PRIEME!!!!!!!!!!!!!!
bALSAS SIANDIEN DAR DAUGIAU DREBEJO, NES SUSIRINKO VISA DELEGACIJA
Visdelto teko Pleputes patarimu pasinaudot As taip ir pasakiau "As labai atsiprasau, bet labai pergyvenu, nes noriu jums gerai pasirodyt" na kazkas panasaus Tai visus pralinksminau ir jie tai labai normaliai prieme . Sake uz keliu valandu atsakys, nes matyt norejo apsvarstyt kuri zmogena pasirinkt
Pasuko man uz valandos ir pranese, kad as jiems tinku ir ar man tinka. na as dar biski pasimaiviau ir sutikau
Darbas idomus, atlyginimas pakenciamas, ziuresim......
Plepute dekui uz puikius patarimus
Visdelto teko Pleputes patarimu pasinaudot As taip ir pasakiau "As labai atsiprasau, bet labai pergyvenu, nes noriu jums gerai pasirodyt" na kazkas panasaus Tai visus pralinksminau ir jie tai labai normaliai prieme . Sake uz keliu valandu atsakys, nes matyt norejo apsvarstyt kuri zmogena pasirinkt
Pasuko man uz valandos ir pranese, kad as jiems tinku ir ar man tinka. na as dar biski pasimaiviau ir sutikau
Cicciolina, nuoširdžiausi sveikinimai! Įsivaizduoju kokiame pakilime esi dabar!
Aš kaip ir visos kitos dėkoju Pleputei už visas jos mintis ir pasiūlymus kaip elgtis įvairiose situacijose. Ačiū, todėl kad, PAVYKSTA situacijas parašytas čia PRITAIKYTI REALIAI!!!!!! Man jau antras darbdavys skambina ir vėl išnaujo kviečia dirbti, nors aš jau buvau atsisakiusi. Jaučiuosi pamaloninta. Na, tik reikia pasakyti, kad veiksmas vyksta mažame mieste ir atlyginimus siūlo nedidelius, tai gal todėl ir niekas nenori...
Aš kaip ir visos kitos dėkoju Pleputei už visas jos mintis ir pasiūlymus kaip elgtis įvairiose situacijose. Ačiū, todėl kad, PAVYKSTA situacijas parašytas čia PRITAIKYTI REALIAI!!!!!! Man jau antras darbdavys skambina ir vėl išnaujo kviečia dirbti, nors aš jau buvau atsisakiusi. Jaučiuosi pamaloninta. Na, tik reikia pasakyti, kad veiksmas vyksta mažame mieste ir atlyginimus siūlo nedidelius, tai gal todėl ir niekas nenori...
QUOTE(cicciolina @ 2006 10 26, 17:46)
Merginos... turiu naujienu
Labai smagu,kai kitiems sekasi Smalsu būtų sužinoti kokioje įmonėje ir apie kokius pinigus kalbama,jei ne paslaptis? Aš vis dar tik besidominti,nes kol kas darbo keisti nesiruošiu... Bet niekada nežinai kada aties ta diena...
Man dar iškilo toks klausimas. Kodėl Lietuvoje nėra "mados" skelbime parašyti kokį atlyginimą siūlo tai pozicijai? Paskaičius skelbimus užsienyje, tai ten tiesiai šviesiai parašyta kiek mokės. Į svarbesnes pozicijas rašo nuo tiek iki tiek priklausomai nuo patirties arba "derybų klausimas".
Darbo specifika "pardavimu vadybininke" ta darba gerai ismanau ir zinau koks tai sunkus darbas, labiau norejau buti administratore ar sekretore, kai 8 ryte ateini atlieki savo darba ir 5 vakaro ramia sirdimi is jo iseini bejokiu minciu (tik reikia turet rastvedybos geru ziniu), o kuomet sunkiai tie pardavimai vyksta? , valdzia ant taves vaziuoja ir t.t...
Mane nuramino tai, kad toje firmoje yra geros perspektyvos ir pardavinesiu ne plastikinius langus
Imone Kaune, labai stabili ir gerai zinoma, nenoreciau daug apie ja komentuot, manau suprantat pacios
Aisku nereikia dziaugtis is karto, nes dar nesusipazinus su jos politika, ka gali zinot....
Labai dekui jums visoms uz nuosirdzius sveikinimus
Linkiu ir jums to paties. SUSIRASTI GERA DARBA, KAD NEREIKETU IESKOTIS NAUJO
Tarpkitko as su jumis ir toliau bendaruti ruosiuosi
Mane nuramino tai, kad toje firmoje yra geros perspektyvos ir pardavinesiu ne plastikinius langus
Imone Kaune, labai stabili ir gerai zinoma, nenoreciau daug apie ja komentuot, manau suprantat pacios
Aisku nereikia dziaugtis is karto, nes dar nesusipazinus su jos politika, ka gali zinot....
Labai dekui jums visoms uz nuosirdzius sveikinimus
Linkiu ir jums to paties. SUSIRASTI GERA DARBA, KAD NEREIKETU IESKOTIS NAUJO
Tarpkitko as su jumis ir toliau bendaruti ruosiuosi
QUOTE(cicciolina @ 2006 10 26, 21:26)
sveikinimai didziausi
tik kaip kazkas rase, labai idomu suzinoti apie kokius pinigus kalba eina sorry, jei per izuliai nuskambejom, bet tikrai cekava
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2006 10 27, 08:48)
sveikinimai didziausi
tik kaip kazkas rase, labai idomu suzinoti apie kokius pinigus kalba eina sorry, jei per izuliai nuskambejom, bet tikrai cekava
Ai merginos, atlyginimas tai nieko gero, 1000 ir plius proc nuo pard.
As tai kai metus jau beveik nedirbau normaliai tai man bele, kad is namu iseit, o plius as labai ilgai ten dyrbt nesiruosiu
QUOTE(cicciolina @ 2006 10 27, 12:09)
Ai merginos, atlyginimas tai nieko gero, 1000 ir plius proc nuo pard.
As tai kai metus jau beveik nedirbau normaliai tai man bele, kad is namu iseit, o plius as labai ilgai ten dyrbt nesiruosiu
Mane tai is vis toks atlyginimas tenkintu. Bet va as tai pirmenybe taikau megstamam darbui o ne atlyginimui. Ech sunku ieskotis darbo... nieks nenori moket dideliu pinigu.
Mėnesių mėnesiais paskaitinėju, labai įdomu čia pas jus Kaip kam sekasi ir patarimai super
Tik įdomu pasidarė, kodėl pas jus dauguma yra ta baimė einant į pokalbius Kažkaip niekad nesijaudinau, bus lemta ir priims, jei ne man skirtas šis darbas ir nepriims ir pan. Niekada net nesijaudinu, kai skambina - pakalbu tel., pakviečia nuvažiuoju, net nesuku galvos Priima apsidžiaugiu Atrodo neturiu nei patirties pokalbiuose ir šiaip nieko nebuvau skaičiusi kaip elgtis per pokalbius, kol šio puslapio neužtikau.
Tik įdomu pasidarė, kodėl pas jus dauguma yra ta baimė einant į pokalbius Kažkaip niekad nesijaudinau, bus lemta ir priims, jei ne man skirtas šis darbas ir nepriims ir pan. Niekada net nesijaudinu, kai skambina - pakalbu tel., pakviečia nuvažiuoju, net nesuku galvos Priima apsidžiaugiu Atrodo neturiu nei patirties pokalbiuose ir šiaip nieko nebuvau skaičiusi kaip elgtis per pokalbius, kol šio puslapio neužtikau.
QUOTE(Lune @ 2006 10 27, 11:52)
Man regis, ne nuo patirties ir žinių, bet nuo žmogaus būdo tas jaudinimasis priklauso Gal netinkamas pavyzdys, bet kaip žmonės skirtingai reaguoja į kritiką darbe: vieni tai supranta kaip nusistatymą prieš juos, vos ne naujo darbo dairosi, o kiti priima kaip patį normaliausią dalyką, kai galima kažką (pvz., projektą) patobulinti. Nors ir pati nesu storaodė, bet jautriems žmonėms sunkoka. Reaguoja į kiekvieną smulkmeną: šefas ryte praėjo nepasisveikinęs pyksta, o gal žmogus tiesiog išsiblaškęs, susimąstęs apie verslo strategiją Kiekvieną bendradarbio pastabą dėl darbo priima kaip asmeninę kritiką ir t. t.