QUOTE(Bajm @ 2006 10 17, 12:39)
mergaitės
parašykit pleputei plepute@inbox.ru ir ji jums patars, pataisys cv, motyvac.laišką
parašykit pleputei plepute@inbox.ru ir ji jums patars, pataisys cv, motyvac.laišką
Man tikrai geriau i emaila rasyti. Tada bent jau nepraleisiu jusu laisko ir prasymo
QUOTE(Bajm @ 2006 10 17, 12:39)
man vis dar kyla abejonių dėl klausimo dėl būsimos šeimos
man 25 m.
jeigu pasakysiu, kad šeimą kursiu sulaukus 30 m. ir vėliau
nežinau, ar daug kas patikės, gal 50%/50%
vis dėlto norėčiau rasti kokį atsakymą, kad šeima netrukdo darbui
o jeigu ir būtų vaikelis - aš esu pastovus žmogus ir keisti darbų nemėgstu
noriu pasakyti taip, kad ieškau darbo ilgesniam laikui, t.y. ne 1-2 m.
Sioj vietoj kuo puikiausiai matosi tavo nuostata, kad pagimdyti vaika reikia iki kokiu 27 - 28, ar ne? O ka, jei darbdavys turi nuostata, kad vaikus reikia gimdyti iki 25? Arba iki 23? Arba iki 30? 35? Juk visaip gali buti As neprisimenu ar tu istikejus, bet jei ne, tai klausimo is viso neturetu buti - gal tu net draugo neturi Tai tikrai ne darbdavio reikalas. Jei esi istekejus, tada biski kitas reikalas, taciau vis tiek - gal tavo vyras dabar turi roki darba, kai daznai i komandiruotes isvaziuoja, o vat po 4 metu jam pazadejo paausktinima ir jau bus namie daugiau? Butu pats tas laikas vaika gimdyti Ir t.t. Aplinkybiu gali buti milijonas ir tikrai ivairiu...man 25 m.
jeigu pasakysiu, kad šeimą kursiu sulaukus 30 m. ir vėliau
nežinau, ar daug kas patikės, gal 50%/50%
vis dėlto norėčiau rasti kokį atsakymą, kad šeima netrukdo darbui
o jeigu ir būtų vaikelis - aš esu pastovus žmogus ir keisti darbų nemėgstu
noriu pasakyti taip, kad ieškau darbo ilgesniam laikui, t.y. ne 1-2 m.
Jei jauti, kad sis atsakymas tau ne prie sirdies, tada galima bandyti parodyti kaip sis busimas darbas atitinka visus tavo lukescius ir reikalavimus ir akcentuoti, kad ieskai ilgalaikio pastovaus darbo, o todel vaiko prieziuros atostogos butu tik trumpalaikes (zvelgiant is gyvenimo perspektyvos ) atostogos.
Bet kokiu atveju reikia pasakyti, kad vaika planuosi atsizvelgdama i savo situacija darbe tam, kad nei viena is gyvenimo sriciu nenukentetu. Tas gali padeti nuraminti darbdavius, kad vaikas bent jau neatsiras netycia
As dar pagalvosiu ka dar galima tokioj situacijoj sugalvoti