Labai ačiū tau, plepute. Viskas, ką čia parašei yra mums labai naudinga. Visa tai atrodo labai realu, netgi apipinta įrodymais ir faktais. Ir pati savo kailiu esu tai patyrusi ir įsitikinusi. Bet kartasi ne taip lengva tikėti! Dabar sėdžiu ir stengiuosi patikėti savimi, savo valia, be geismo, kaip rekomenduojama Sunku.. protas nori, bet ir pats tarsi užsiblokuoja, neleidžia praslysti nenugalimam tikėjimui sėkme, viskas apipinta abėjonėmis...
QUOTE(Amelie @ 2006 09 12, 19:18)
Labai ačiū tau, plepute. Viskas, ką čia parašei yra mums labai naudinga. Visa tai atrodo labai realu, netgi apipinta įrodymais ir faktais. Ir pati savo kailiu esu tai patyrusi ir įsitikinusi. Bet kartasi ne taip lengva tikėti! Dabar sėdžiu ir stengiuosi patikėti savimi, savo valia, be geismo, kaip rekomenduojama Sunku.. protas nori, bet ir pats tarsi užsiblokuoja, neleidžia praslysti nenugalimam tikėjimui sėkme, viskas apipinta abėjonėmis...
Zinau, zinau, ir mano protas irgi toks "protingas", labai nori pasisakyti priesingai, nei sirdis Bet simta kart gyvenime taikiau si buda (neivardindama jo taip, kaip siame straipsnyje) ir visada jis veike. Kai analizuoju tas situacijas, suprantu, kad tikrai tada tikejau, neabejodama... Ir atsimenu, kaip letai prie to ejau - zingsnis po zingsnio. Todel galiu patarti pradeti nuo labai mazu dalyku, gal visai nereiksmingu (tuomet ir troksti nebus ko ) ir pamazu, isitikinus, kad tai veikia, pasitikejimas ir tikejimas savo jegomis augs, sypsena veide bus vis dazniau, o sekme lydes vis dazniau...
Ne su visom straipsnio mintim sutinku, bet jis butent tai ko man dabar labai reikejo. Nes buvau jau bepradedanti prislopt, uzsiliuliuot mintim 'tai neimanoma', 'ne man' Tikrai privercia susimastyt
Jau tradiciskai labai labai labai aciu, Plepute
Jau tradiciskai labai labai labai aciu, Plepute
Plepute, tu tikrai nuostabi
Tai, kas rašoma šiame straipsnyje - visiška tiesa, net graudu....
Prisiminus vaikystę, viskas taip ir būna, kaip čia rašoma. Vaikai negalvoja apie pasekmes, jie jaučia ir tiki savimi, kol jų pasitikėjimo nenuslopina tėvai. Todėl vaikystėje taip lengvai ir "slystame" per pamokas ar kitose situacijose. suaugusieji tą dovaną praranda. Todėl, galvoju, verta naudotis šio straipsnio patarimais.
Ačiū, Plepute
Tai, kas rašoma šiame straipsnyje - visiška tiesa, net graudu....
Prisiminus vaikystę, viskas taip ir būna, kaip čia rašoma. Vaikai negalvoja apie pasekmes, jie jaučia ir tiki savimi, kol jų pasitikėjimo nenuslopina tėvai. Todėl vaikystėje taip lengvai ir "slystame" per pamokas ar kitose situacijose. suaugusieji tą dovaną praranda. Todėl, galvoju, verta naudotis šio straipsnio patarimais.
Ačiū, Plepute
Dziaugiuosi, kad jis jum naudingas atrodo nes man irgi jis labai patiko
white:), o su kokiom mintim nesutinki? Butu idomu pakalbeti apie tai
Galiu atsiusti si straipsni visom, kas nori. Tik parasykite savo emaila Isversti uztruko, bet ir man paciai tai labai naudinga buvo, todel negaila buvo laiko. Ji parase Berezovskis, ko gero labiausiai priestaringai vertinamas asmuo tiek Rusijoje, tiek uzsieny
Bajm, tau atsiusiu siandien ir dar kai ka
white:), o su kokiom mintim nesutinki? Butu idomu pakalbeti apie tai
Galiu atsiusti si straipsni visom, kas nori. Tik parasykite savo emaila Isversti uztruko, bet ir man paciai tai labai naudinga buvo, todel negaila buvo laiko. Ji parase Berezovskis, ko gero labiausiai priestaringai vertinamas asmuo tiek Rusijoje, tiek uzsieny
Bajm, tau atsiusiu siandien ir dar kai ka
*plepute*, tu esi fantastiska, nereali ir beprotiskai... fantastiska!
Siame straipsnyje radau tai tai, ko siuo metu man truksta labiausiai- TIKEJIMO ir PASITIKEJIMO savimi. Gal kas perskaites ji ir su kazkuriom mintim nesutiks, taciau neabejoju, kad ras labai geru ar bent jau pamastyti vercianciu dalyku. Dar syki tau aciu *plepute*.
Siame straipsnyje radau tai tai, ko siuo metu man truksta labiausiai- TIKEJIMO ir PASITIKEJIMO savimi. Gal kas perskaites ji ir su kazkuriom mintim nesutiks, taciau neabejoju, kad ras labai geru ar bent jau pamastyti vercianciu dalyku. Dar syki tau aciu *plepute*.
Straipsnis jėga
Apie "programavima savę į sėkmę" rašo ir Louise L. Hay. Gyvenime visada vaidovaujos šiuo principu, bet paskutinių metu mano "programėlę" stringa .Kaip nesiseka taip ir nesiseka (čia aš apie pokalbius dėl darbo) Matyt kaž kur įsigavo "virusas" Reikės gauti geros "antivirusinės"
Apie "programavima savę į sėkmę" rašo ir Louise L. Hay. Gyvenime visada vaidovaujos šiuo principu, bet paskutinių metu mano "programėlę" stringa .Kaip nesiseka taip ir nesiseka (čia aš apie pokalbius dėl darbo) Matyt kaž kur įsigavo "virusas" Reikės gauti geros "antivirusinės"
Šiandien laimejau konkursa. Idomiausia, kad neatsakiau į klausimą kokia Lietuvos veliava , nu susimaisiau, net nesuprantu kaip
QUOTE(Sonatag @ 2006 09 13, 12:18)
Aš irgi noriu originalo. Plepute prašau atsiųsk į sonata@vakarumetalas.lt
Ačiū tau .
Ir gal gali parašyti kur tai buvo publikuota ?
As zinot, ka pagalvojau, kam siusti meilais, jei galiu duoti nuoroda i sajta. Ot vista, net nepagalvojau apie tai ir pradziu Ačiū tau .
Ir gal gali parašyti kur tai buvo publikuota ?
Zodziu, straipsnis yra cia
Kas skaitys rusiskai, prasau ivertinti mano laisvaji vertima (nes jis tikrai laisvas)
Mutante, sveikinu
QUOTE(J&J @ 2006 09 13, 13:21)
Straipsnis jėga
Man taip atrodo, kad as ne vienos jo knygos neskaiciau O kokias jo knygas skaitei? Siaip as nesu daug skaicius apie sekme... Apie tai rimtai studijavau universitete, kai mokinausi apie samone, zmogaus psichika. Atsimenu viena tyrima, kai buvo paimtos dvi grupes. Viena tu, kuriems paskutiniu metu nuolat nesiseka (pavadino ja nesekminguju grupe), o kita tu, kuriems sekasi netgi labai (sekminguju grupe). Jiems (kiekvienam individualiai) buvo duotas laikrastis ir liepta surasti jam t.t. informacijos. Tame laikrastyje didelemis raidemis paciame centre buvo uzrasas "jei parodysite siuos zodzius tyrejui, gausite 20 doleriu". Tyrimo rezultatai buvo tokie: sekminguju grupeje visi tiriamieji labai greitai pamate ta uzrasa, gavo pinigus, dar surado tai, ko prase tyrejai (pagal tyrimo uzduoti) ir sekmingai nuejo sau toliau sekmingai gyventi. Nesekminguju grupeje to uzraso nepamate nei vienas Kodel? Todel kad jie buvo sukoncentruoti tik ties duota uzduotim, galimybiu aplink nemate ir, aisku, jomis negalejo pasinaudoti... Uzduoti jie atliko, liko patenkinti ir net neisivaizdavo, kaip kiti dar galejo is tos pacios uzduoties pasipelnyti. Manau, isvados aiskios, ane? Apie "programavima savę į sėkmę" rašo ir Louise L. Hay. Gyvenime visada vaidovaujos šiuo principu, bet paskutinių metu mano "programėlę" stringa .Kaip nesiseka taip ir nesiseka (čia aš apie pokalbius dėl darbo) Matyt kaž kur įsigavo "virusas" Reikės gauti geros "antivirusinės"
P.S. antivirusine, kaip ir virusas, yra ten pat - musu galvoj
Labai geras straipsnis, plepute Kažkur pasamonėj matyt pati tą nujaučiau.
Bet...
Man sėkmė paskutiniu metu neprisitraukia Kur darau klaidą? Atrodo visai kaip toje citatoje užsirpogramuoju, net ruošiuosi pareiškimą į dabartinę darbovietę nešti, nes galvoju "ai, vis tiek kitur jau išeinu, tai dar kokią savaitę paatostogausiu', bet vis tiek niekur nepraeinu Net visiems sakau(aišku ne įmonės darbuotojams) , kad jau tuoj išeisiu į kitą darbą, morališkai jau matau save dirbančią jau vienoje ar kitoje įmonėje ir rezultatas 0. Gal per daug to trokštu? Bet kaip išmokti norėti be troškimo?
Bet...
Man sėkmė paskutiniu metu neprisitraukia Kur darau klaidą? Atrodo visai kaip toje citatoje užsirpogramuoju, net ruošiuosi pareiškimą į dabartinę darbovietę nešti, nes galvoju "ai, vis tiek kitur jau išeinu, tai dar kokią savaitę paatostogausiu', bet vis tiek niekur nepraeinu Net visiems sakau(aišku ne įmonės darbuotojams) , kad jau tuoj išeisiu į kitą darbą, morališkai jau matau save dirbančią jau vienoje ar kitoje įmonėje ir rezultatas 0. Gal per daug to trokštu? Bet kaip išmokti norėti be troškimo?