Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės :) konsultacijos

QUOTE(VIP @ 2006 10 03, 10:40)
Labas. Hm, pasirodo i sena tema buvau ilindusi blush2.gif Vis dazniau paskaitineju ka jus kalbate ir man iskilo toks klausimas. Kaip jus ziurite i tai, jei darbo skelbime nurodyta kokia firma, koks darbas ir tik telefonas? Ka reiktu kalbeti paskambinus? Neisivaizduoju kaip telefonu siulyti savo kandidatura blush2.gif

Gal ten kartu ir faksas tuo numeriu? Aš tavo vietoje tiesiog paskambinčiau ir paprašyčiau, kad įjungtų faksą, arba paklausčiau, kokiu būdu atsiūsti CV, arba paklausčiau su kuo galima kalbėti dėl darbo ir su tuo žmogus bendraučiau visais klausimai, kurie man rūpi. Pvz.: kartai nebūtina iš karto siųsti CV ir be reikalo eikvoti savo ir darbdavio laiką, gali daug rūpimų klausimų išsiaiškinti telefonu. Man vienoje firmoje net pirminę atranką telefonu pravedė, kai aš tuo tarpu vairavau mašiną.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 10 03, 11:23)
Man vienoje firmoje net pirminę atranką telefonu pravedė, kai aš tuo tarpu vairavau mašiną.

Ir man lotuliukas.gif O aš tuo metu miegojau, nes turėjau biliutenį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 10 03, 12:03)
Ir man lotuliukas.gif O aš tuo metu miegojau, nes turėjau biliutenį lotuliukas.gif

Mane pagavo parduotuvėj, kabinoj matuojantis kostiumėlį nail.gif
Atsakyti
QUOTE(raskaa @ 2006 10 03, 13:08)
Mane pagavo parduotuvėj, kabinoj matuojantis kostiumėlį  nail.gif

O mane tai domintu, kaip issisukti is tokios situacijos, kai tikrai negali kalbeti... nes man taip pasitaiko... blush2.gif Jei konkreciai, tai kai mano mazoji 2.gif paleidzia kakaryne, tai salia sedint susikalbeti neimanoma doh.gif , o jei dar telefonu kalbetis darbiniais reiklais... Kaip tokiu atveju elgtis? g.gif Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Ieva27 @ 2006 10 03, 15:43)
O mane tai domintu, kaip issisukti is tokios situacijos, kai tikrai negali kalbeti... nes man taip pasitaiko...  blush2.gif  Jei konkreciai, tai kai mano mazoji 2.gif paleidzia kakaryne, tai salia sedint susikalbeti neimanoma  doh.gif , o jei dar telefonu kalbetis darbiniais reiklais... Kaip tokiu atveju elgtis?  g.gif  Ka manot?

Aš tai pasakyčiau, kad šiuo metu negaliu kalbėti ir susitarčiau jiems perskambinti vėliau (kai vaikiukas užmigtų) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2006 10 03, 10:56)
Sveika, Plepute! Pasilabinam mes vis čia, kur pasirodau kaip jaunas mėnulis. Ale vis tie darbai... Čia bus kitoks komplimentas, tai pasakysiu, kad man kaip profesionalei tu patinki ir kaip profesionalė, ne tik kaip šiltas ir geranoriškas žmogus biggrin.gif  4u.gif Iki susirašymo ar pasilabinimo:)
Aciu uz profesionalu komplimenta biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Ieva27 @ 2006 10 03, 16:43)
O mane tai domintu, kaip issisukti is tokios situacijos, kai tikrai negali kalbeti... nes man taip pasitaiko...  blush2.gif  Jei konkreciai, tai kai mano mazoji 2.gif paleidzia kakaryne, tai salia sedint susikalbeti neimanoma  doh.gif , o jei dar telefonu kalbetis darbiniais reiklais... Kaip tokiu atveju elgtis?  g.gif  Ka manot?

QUOTE(raskaa @ 2006 10 03, 17:34)
Aš tai pasakyčiau, kad šiuo metu negaliu kalbėti ir susitarčiau jiems perskambinti vėliau (kai vaikiukas užmigtų)  smile.gif
Visiskai teisingai! Dar galima paprasyti, kad ne tu, o tau perskambintu uz tiek ir tiek laiko biggrin.gif

VIP, kaip ir sake Artemide, reikia ten tiesiog paskambinti ir pasakyti, kad tave sudomino ju pasiulymas ir paklausti ka dabar tau daryti - ar CV siusti, ar i pokalbi uzsirasyti... Dazniausiai telefonas duodamas ten, kur nori, kad kandidatas pats paskambintu ir tada ji uzrasys pokalbiui smile.gif
Atsakyti
Labas, as siuo metu ieskau darbo. Gal esat ka nors girdeje apie personalo atranka dalyvaujant profesonaliam psichologui. As i tokia greit eisiu. Zinau kad bus 3 be manes kandidatai. Tiek nedaug liko,kaip tam pasiruosti?
Atsakyti
Oi kaip cia jus dirbat doh.gif
Plepute o tu cia visom padedi blush2.gif nu sumasciau darba pakeist, bet noriu nemazos algos, nes senam darbe asaras mokejo. O jau motyvacinis laiskas tai isvis pravalas, rasau rasau ir nezianu kas gaunas doh.gif Mano didziausi trukumai nemoku anglu kalbos ir esu labai "sarmatlyva" blush2.gif
Atsakyti
Plepute, prisijungiu ir aš prie lavinos sveikinimų tavo atžvilgiu aciuks.gif
Ir va man iškilo toks klausimas, ar verta CV nurodyti pageidaujamą atlyginimą? Nes kaip supratau, kai kurioms įmonėms ir 1000 Lt atrodo "patrauklus atlyginimas". Ačiū už atsakymą. smile.gif
Atsakyti
Tai vat kad kaikurios sako va 700 ar jum mazai? Nu jei buciau studente, gyvenciau pas tevus, gal ir pakaktu pradziai. Bet dabar du vaikai, paskola, mokesciai uz buta, maistas, rubai... nu ka as zinau dabar ieskosiu darbo su normalia alga, bent jau kad galeciau normaliai gyvent, apsirengt padoriai, nusipirkt baldus, nes jau 5 metai kaip gyvenam savam bute, o baldus perkam tik kas pora metu ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2006 10 03, 19:59)
Labas, as siuo metu ieskau darbo. Gal esat ka nors girdeje apie personalo atranka dalyvaujant profesonaliam psichologui. As i tokia greit eisiu. Zinau kad bus 3 be manes kandidatai. Tiek nedaug liko,kaip tam pasiruosti?

Jei ne paslaptis i kokias pareigas pretenduoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(greitute @ 2006 10 03, 21:08)
Jei ne paslaptis i kokias pareigas pretenduoji? blush2.gif

i konsultato darbo vieta
Atsakyti