Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės :) konsultacijos

QUOTE(Renesans @ 2006 09 29, 11:38)
jauciu ir man ryt bus ta pati situacija, niekaip nesugebu nesijaudinti doh.gif

As taip pat su jauduliu kas kart kovoju doh.gif Baisiausia tai, kad tik pradejusi kalbeti paraustu... mane vien tai trikdo...nors po keleto minuciu pokalbio atsipalaiduoju ax.gif
Plepute, kaip sau padeti atsipalaiduoti ir nugaleti ta pirmini jauduli? Pratimai ikvepti ir iskvepti- man nepadeda... O ir pradejus kalbeti nepradesiu juks kvepuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renesans @ 2006 09 29, 12:38)
jauciu ir man ryt bus ta pati situacija, niekaip nesugebu nesijaudinti doh.gif

Kazkur sitos temos pradzioj seniau perskaiciau patarima, kad blogiausiu atveju gali pasakyti: "Atsiprasau, as labai jaudinuosi.." ir toliau atsakineti i klausima. Man jis labai padejo jaustis drasesnei smile.gif Eidama i pokalbi ir jo metu nekreipdavau demesioi i savo jauduli ar kad zodziai pinasi. Visad turedavau minty, kad kai bus visai blogai, galiu istarti sita stebuklinga fraze smile.gif Niekad ja ir nepasinaudojau, bet juk gera tureti plana B thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti vėl dėl tų rekomendacijų 4u.gif

Kiek yra gerai savo CV turėti kontaktinių asmenų, galinčių mane parekomenduoti?Susirinkau tris, ir galvoju ar to pakaks? O gal ir dviejų pakaktų??? g.gif
Atsakyti
Aš turiu 2. Manau, kad užtenka tiek. Manęs dar nė karto nepaprašė
Atsakyti
QUOTE(Ievuke @ 2006 09 30, 17:38)
Aš turiu 2.  Manau, kad užtenka tiek. Manęs dar nė karto nepaprašė

Na aš kiek kitaip padariau: įrašiau į CV 3-jų asmenų vardus, pavardes, pareigas ir nurodžiau telefonus. Na ir vieną rašytinę rekomendaciją turiu, bet gi jos nesiuntinėsi kartu su CV.
Tai vat įdomukiek yra normalu tų telefonų turėt gyvenimo aprašyme, nes gi daug labai ir netelpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 09 30, 20:02)
Na aš kiek kitaip padariau: įrašiau į CV 3-jų asmenų vardus, pavardes, pareigas ir nurodžiau telefonus. Na ir vieną rašytinę rekomendaciją turiu, bet gi jos nesiuntinėsi kartu su CV.
Tai vat įdomukiek yra normalu tų telefonų turėt gyvenimo aprašyme, nes gi daug labai ir netelpa biggrin.gif

Pleputė kartą minėjo, kad geriau vardų ir telefonų neminėti, dėl tų žmonių, kurie rekomenduoja, saugumo smile.gif Tai gal geriau ištrink ir prie rekomendacijų parašyk "pareikalavus". (tipo, tada duotum, kam paskambint cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuke: 01 spalio 2006 - 10:57
O as cia si kart ne del saves paklausiu, o del brolio... Mums kilo klausimas, kaip darbo sutartyje buna parasytas atlyginimas , kai jis priklauso nuo pardavimu?
Atsakyti
QUOTE(Ievuke @ 2006 10 01, 10:59)
Pleputė kartą minėjo, kad geriau vardų ir telefonų neminėti, dėl tų žmonių, kurie rekomenduoja, saugumo  smile.gif  Tai gal geriau ištrink ir prie rekomendacijų parašyk "pareikalavus". (tipo, tada duotum, kam paskambint  cool.gif

Na jo, pamenu kad pleputė tą rašė g.gif Bet ji tą taikė labiau rašytinėms rekomendacijoms.
Bet pagalvojau kad juk tie žmonės kurie mane rekomenduoja tai žino, kad jiems gali kas nors bet kada paskambinti ax.gif
Na nežinau net kaip čia geriau su jom padaryt kad efektas būtų didesnis ax.gif
Atsakyti
As irgi paantrinsiu, kad geriau nerasyti vardu pavardziu i CV. Tas pats kaip isideti i interneta. Ir gali skambinti ne tik del rekomendaciju, bet pvz su darbo siulymais pastoviai:)))
Atsakyti
Dar karta visom aciu uz siltus zodzius ax.gif

QUOTE(Baltija @ 2006 09 29, 18:41)
ir aš pleputei noriu padėkoti  user posted image 

Norėjau visų paprašyti, gal kas galit atsiųsti motyvacinių pavyzdzių ? Idealiausia būtų, jai būtų toks, kur dar žmogus be patirties  visai  4u.gif
Labuk smile.gif Atsiusk man savo emaila i az mirksiukas.gif

QUOTE(Salomeja @ 2006 10 01, 15:47)
O as cia si kart ne del saves paklausiu, o del brolio... Mums kilo klausimas, kaip darbo sutartyje buna parasytas atlyginimas , kai jis priklauso nuo pardavimu?
Na, daug nesu macius paciu sutarciu, bet kiek zinau, taip ir suraso - pastovi dalis tokia ir tokia, procentas nuo to ir to tiek ir tiek. Aiskiai ir konkreciai kiekviena atlyginimo sudedamaja dali smile.gif

QUOTE(JaHarta @ 2006 10 02, 07:32)
Na jo, pamenu kad pleputė tą rašė g.gif Bet ji tą taikė labiau rašytinėms rekomendacijoms.
Bet pagalvojau kad juk tie žmonės kurie mane rekomenduoja tai žino, kad jiems gali kas nors bet kada paskambinti ax.gif
Na nežinau net kaip čia geriau su jom padaryt kad efektas būtų didesnis ax.gif
Pritarsiu visom pasisakusiom ir ypac mane pacitavusiom biggrin.gif , kad geriau nei vardu, pavardziu, nei telefonu neduoti. Jei nori "sublizgeti", nurodyk imone ir zmogaus pareigas. O skliausteliuose parasyk, kad pareikalavus pasakysi ir varda, ir telefona). Taip ir saves nenuskriausi, ir kitus apsaugosi rolleyes.gif

Bettina, labas mirksiukas.gif

Siandien atsakiau visom i emailus. Rytoj atsakysiu i az 4u.gif
Apie jauduli ir kaip ji nugaleti parasysiu savaites begyje. Man si tema labai idomi, todel nepraleisiu progos pasisakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 10 02, 22:37)
Jei nori "sublizgeti", nurodyk imone ir zmogaus pareigas. O skliausteliuose parasyk, kad pareikalavus pasakysi ir varda, ir telefona). Taip ir saves nenuskriausi, ir kitus apsaugosi rolleyes.gif

Va tai ir būtų kompromisas drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif Taip ir padarysiu, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas. Hm, pasirodo i sena tema buvau ilindusi blush2.gif Vis dazniau paskaitineju ka jus kalbate ir man iskilo toks klausimas. Kaip jus ziurite i tai, jei darbo skelbime nurodyta kokia firma, koks darbas ir tik telefonas? Ka reiktu kalbeti paskambinus? Neisivaizduoju kaip telefonu siulyti savo kandidatura blush2.gif
Atsakyti