Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

QUOTE(Gulia @ 2006 06 12, 10:17)
Ar tikrai su jeanine  nestuke.gif yra daugiau negu su kitais KT?

Ėa, o kodėl taip sakai? blink.gif Aš irgi jas vartoju...
Pasižiūrėjau prisimink.lt, ten rašo kad apskritai KT patikimumas 99,8–100%. Cha, o pleistro tai tik 92–99,7%. Čia šiaip, dėl įdomumo (kažkada nešiojau, todėl džiaugiuosi, kad atsisakiau).
Mano viena pažįstama, vartojusi KT, irgi neseniai pastojo sad.gif

O šiaip tai labai padėjo odai, o neigiamų šalutinių poveikių nepastebėjau thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos jungiuosi prie jusu bigsmile.gif Metu geriau yarina viskas buvo super, bet po pertraikos nedarymo issireguliavo organizmas ir pradejau susirginet ne laiku doh.gif Anot gydytojas - organizmas pradejo taip reaguot i hormona.. nors sako kad pertraukos nebuvimas niekuo detas (tik as vat manau kitaip ax.gif ) Labai tikiuosi kad jeanine taip nekiaulins.. unsure.gif Siaip tai nervina tai kad turbut bent pirma menesi istisai teplios (kaip kad buvo ir su yarina).. ogi vasara.. atostogos prie juros.. vat ketinu vel nedaryt tos pertraukos (viskas del tos juros rolleyes.gif ) tai jeigu vel viskas issibalansuos man nezinau ka darysiu.. Nebenoriu but bandymu triusis verysad.gif Ale kad organizmas pas mane su charakteriu... bigsmile.gif
Atsakyti
undlelytia Paskelbta 2006 06 13, 14:43
  QUOTE(Gulia @ 2006 06 12, 10:17)
Ar tikrai su jeanine  yra daugiau negu su kitais KT?

Ėa, o kodėl taip sakai?  Aš irgi jas vartoju...
Pasižiūrėjau prisimink.lt, ten rašo kad apskritai KT patikimumas 99,8–100%. Cha, o pleistro tai tik 92–99,7%. Čia šiaip, dėl įdomumo (kažkada nešiojau, todėl džiaugiuosi, kad atsisakiau).
Mano viena pažįstama, vartojusi KT, irgi neseniai pastojo 

O šiaip tai labai padėjo odai, o neigiamų šalutinių poveikių nepastebėjau 
efined

Todel,kad perskaiciau temos apie Yarina,Jeanina ir kitus KT tongue.gif
Tik gydytoja israse Jeanina ax.gif
Ir daugiausia yra pastojusiu su Jeaninu(sprendziant is sios temos) mirksiukas.gif

Bet as patenkinta bigsmile.gif nagai,plaukai thumbup.gif
Tik pirma menesi buvo doh.gif doh.gif doh.gif
Gal krutine siek tiek padidejo thumbup.gif
Noras dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip KT gali tureti itakos nagams? kad odai turi sutinku, bet nagams... kokia itaka?
Atsakyti
Jungiuos ir aš į jūsų gretas. Pirmas mėnuo kaip naudoju Jeanine. Po kol kas viskas gerai. Jokių šalutinių požymų išskyrus vieną - svarbiausią doh.gif Mėnesinės tęsiasi jau 14 dienų. Ir svarbiausia, kad gausios, o ne tepliojimas. Net vyras pradėjo erzinti, kad mokų pinigus už amžinas mėnesines biggrin.gif
Atsakyti
Vartoju šias KT jau beveik pusmetį ir jokių išskirtinių pašalinių poveikių nepastebėjau ok.gif Gal šiek tiek pradžioje jautresnės krūtys.. Tiesa, trupputį padidėjo krūtinė ax.gif bei (ko aš labiausiai šalia apsaugos norėjau) - reguliarios mėnesinės..... smile.gif Tiesa, oda irgi pagražėjo thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi vartoju,bet man kaip tik lieka dar sugerti 7tabletkas prasideda tepliojimas.Gyd. sako kad tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 06 21, 22:05)
unsure.gif o kiek laiko jau geri?  unsure.gif

Prieš tai gėriau Yarina 3mėn,du mėn. buvo normalūs,o paskutinis irgi liko sugerti 7tabletes prasidėjo tepliojimas pilvo skausmai,tai gyd. pakeitė į Jeanine,tai pirmas mėnuo,bet vistiek teplioja likus gerti 7tabletėm.
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2006 06 22, 17:35)
Prieš tai gėriau Yarina 3mėn,du mėn. buvo normalūs,o paskutinis irgi liko sugerti 7tabletes prasidėjo tepliojimas pilvo skausmai,tai gyd. pakeitė į Jeanine,tai pirmas mėnuo,bet vistiek teplioja likus gerti 7tabletėm.

***** man tas pats nuo yarinos buvo (bet po metu vartojimo).. kol kas geriu pirma pakuote jeanine tai teplioja kasdien.. bent jeigu po tu triju menesiu likus 7dienom dar teplios.. mesiu KT visai unsure.gif
Atsakyti
na ka.. geriu jau antra pakuote ir siaubingai nepatinka man sitos KT doh.gif

Pradekim nuo to kad libido pakastas kazkur giliai po zeme verysad.gif pasidariau salta kaip ledas. nors nevisai - sukcioju is skausmo kaskart palietus krutine doh.gif tooookia skausminga! doh.gif Na bent jau tepliojimas baigesi...

Vistiek mano pries tai buvusi yarina n kartu geresne... verysad.gif
Atsakyti
O aš tai noriu pasidžiaugti. thumbup.gif Įpusėjau antrą pakuotę, tepliojimas baigėsi ir jokių pašalinių požymių. Turėjau problėmų su oda. Dabar ji žymiai pagražėjo. Atrodo, kad man jos tiko. smile.gif
Atsakyti
sveikutes

norejau paklausti - kelinta pertraukos diena jums buna mmm? Nes maniske jau baigiasi o ju kaip nera taip nera g.gif Vartojant yarina budavo kaip laikrodukas - trecia diena, beveik valandu tikslumu.. o va rytoj baigiasi pertrauka o as dar laukiu unsure.gif na negi reikes i vaistine testuko pirkt.. unsure.gif pavyzdingai geriau KT.. g.gif nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti