Aš vaistinėje paklausiau dėl hormonų kiekio, tai man paaiškino, kad šios turi mažiausiai, dar pleistras panašiai. Gydytoja sakė tą patį. Man Jeanine išrašė prieš 4 metus, nes būdavo labai bloga per mėnesines, spuoguota veido oda. pradėjus gerti visa tai išnyko. Tik krūtis labai skaudėdavo prieš mėnesines, tai dabar jau 3 mėn. geriu Vitakur. Dabar nebejaučiu didelių blogybių, tik galva kartais paskauda .
man šio KT labai tinka,geriu 5mėn.jokių šalutinių poveikių nejaučiu.didelis pliusas-mėnesinės trunka max dvi dienas
QUOTE(skera @ 2006 03 22, 19:25)
man šio KT labai tinka,geriu 5mėn.jokių šalutinių poveikių nejaučiu.didelis pliusas-mėnesinės trunka max dvi dienas
Pavydetina, kai tos dienos tik 2 dienas
As jau daug metu kenciu cielas 6 dienas
QUOTE(Gulia @ 2006 02 28, 17:02)
Supratau taip,kad Jeanine, Femine ir Diane yra tas pats -tik kaina skirtinga ar teisingai supratau
nezinau del Femine, bet tikrai ne tas pats kaip Diane - hormonai tie patys, bet koncentracijos skirtingos.
Papildyta:
QUOTE(pora @ 2006 03 15, 07:33)
O jūs jeanine kontraceptikus ar pačios naudoti pradėjote ar gidytojai rekomendavo. Nes aš planuoju pradėti Jeanine, bet be ginekologo konsultacijos. Ar taip galiu? Ir beto pažiūrėjau kontraceptikų sudėtį, tai man pasirodė, kad jose daugiausia hormonų. Pasidalinkite kas naudojate Jeanine
yra tam tikros rizikos faktoriai, i kuriuos reikia atsizvelgti pries pradedant naudoti KT: ar rukai, ar yra polinkis i kraujo kresejimo sutrikimus, sirdies ligos, ar tikrai nenescia...
jei nerukai ir kraujo/kraujagysliu ligu nera, is idejos galima ir pradet paciai. bet pas ginekologe pasitikrint kaip ten kas tikrai vertetu. Jeanine yra maziau hormonu nei kai kuriose kitose KT, bet yra tableciu ir su mazesniais kiekiais. Zodziu, reikia ne vienus KT pamegint, kol surasi tuos "savuosius".
Tik pleistro nepatariu - buvo neseniai atrasta, kad pleistrai organizmui "tiekia" daug daugiau hormonu nei tabletes...
undefiNomadica Paskelbta 2006 03 23, 23:18
ned
ned
Nomadica prdejau gerti Jeanine ir man 2 menuo-MENESINES!!!!Ir nepasakyciau ,kad trumpeja vartojant,nebent daugiau menesiu reikia vartoti
QUOTE(Gulia @ 2006 03 26, 23:25)
Nomadica prdejau gerti Jeanine ir man 2 menuo-MENESINES!!!!Ir nepasakyciau ,kad trumpeja vartojant,nebent daugiau menesiu reikia vartoti
Gal tau jos netinka Apie trečią mėnesį geriant mėnesinės sutrumpėjo iki 2 dienų.
as jau 2 menesi geriu sias kt. ash jas geriu ne apsisaugojimo tikslais(nors aishku tai daug GERIAU).man jas skyre daktare, kadangi pas mane abiejose kiaushidese rado po cista .man teko patorti tik viena neigiama poveiki- tai kad menesinemis sirgau net VISA menesi!!! va cia tai kanchia buvo...jau norejau msti i shiuksline tas kt bet pagalvojau , kad reikia gydytis, tai sheip ne taip ishkenchiau ( nuejusi pas gydytoja, kai menesines tesesi dar tik 2 sav, ish jos sulaukiau ats toki- tu esi jauna ,ishtverminga, tad palauk jos ankschiau ar veliau baigsis!man chia buvo shokas!!!! ), na dar labaj daznai skauda pilvo apachia(nebegaliu e nuskausminamuju jau gyvent), bet chia jau ne kt poveikis, o del cistu (mano manymu), nors daktare man tvirtina , kad "baimes akys dideles", tad jos manymu chia del baimes...nors jokios baimes nejauchiu del tu cistu, zn kad chia nera LABAI BAISI liga..tai ko chia bijot?!! na zodzhiu grishtu prie kt tai va o teigiamo poveikio tikrai yra - niekada gyvenime dar neesu turejusi tokiu ilgu nagu (visada labai greit nuluzhdavo..net galvojau apie priauginima), o dabar dzhiaugiuosi ilgais stipriais nagais:) del plauku... ankschiau truputy slinkdavo,dabar jau beveik nebe ...del odos... visada kamuodavo spuogai, bet dabar ju lyg ir mazhiau buna gal kai busiu vartojusi ilgesni laika atsiras ir dar kokiu teigiamu poeikiu
va dar skaichiau , kad potraukis dingo tai zn man atvirkschiai....dabar dar labiau noriu
va dar skaichiau , kad potraukis dingo tai zn man atvirkschiai....dabar dar labiau noriu
Labukas.
Daugelis kontraceptiniu tableciu atgaivina oda, sumazina spuoguotuma bei plaukuotuma, nes ju sudetyje yra estrogeno, kuris neutralizuoja vyrisko harmono (kuri beje mes visos turime ir kuris kaip tik ir issaukia nepageidaujamus plaukucius bei spuogelius) testosterono.
As geriu kontraceptikus jau 9 metus, dar nebuvo dienos kad pasigaileciau juos gerusi. Nei vieno nepageidaujamo poveikio. Bet tai tik man - nes kiekviena is musu yra labai skirtinga ir tai kas tiko man gali visai netikti tau.
Tad betkokiu atveju - siulyciau pasikonsultuoti ne tik su ginekologu ir seimos daktaru, bet BUTINAI su endokrinologu.
Sekmes visoms jums
Daugelis kontraceptiniu tableciu atgaivina oda, sumazina spuoguotuma bei plaukuotuma, nes ju sudetyje yra estrogeno, kuris neutralizuoja vyrisko harmono (kuri beje mes visos turime ir kuris kaip tik ir issaukia nepageidaujamus plaukucius bei spuogelius) testosterono.
As geriu kontraceptikus jau 9 metus, dar nebuvo dienos kad pasigaileciau juos gerusi. Nei vieno nepageidaujamo poveikio. Bet tai tik man - nes kiekviena is musu yra labai skirtinga ir tai kas tiko man gali visai netikti tau.
Tad betkokiu atveju - siulyciau pasikonsultuoti ne tik su ginekologu ir seimos daktaru, bet BUTINAI su endokrinologu.
Sekmes visoms jums
va chia tokia dilema man ishkilo... po keliu saviatchiu ishskrendu i airija(dublina)... o as jau 3 menuo vartoju Jeanine... taigi man idomu gal zinote ar yra ju pirkti Airijoje? ar man lietuvoje ju uzhsipirkti..? bet labai jau brangiai butu pirkti pusej metu .... jei kasnors zhinote-patarkit kaip elgtis:)))
Papildyta:
p.s. atsirado dar vienas geras poveikis:))) shi menesi menesines buvo tokios negausios kad net nereikejo tamponu naudot...uzhteko paprastų kasdieninių iklotų uch kokia palaime iki siol visada budavo labai gausios...tai laomes pilnos kelnes pas mane
Papildyta:
p.s. atsirado dar vienas geras poveikis:))) shi menesi menesines buvo tokios negausios kad net nereikejo tamponu naudot...uzhteko paprastų kasdieninių iklotų uch kokia palaime iki siol visada budavo labai gausios...tai laomes pilnos kelnes pas mane
undePupsee Paskelbta Šiandien, 20:55
va chia tokia dilema man ishkilo... po keliu saviatchiu ishskrendu i airija(dublina)... o as jau 3 menuo vartoju Jeanine... taigi man idomu gal zinote ar yra ju pirkti Airijoje? ar man lietuvoje ju uzhsipirkti..? bet labai jau brangiai butu pirkti pusej metu .... jei kasnors zhinote-patarkit kaip elgtis:)))
fined
fined
Vietoj taves nusipirkciau cia,nes ten bus brangiau ir dar kazin ar gausi be recepto.
Juk prireiks tau,kad nebutu taip,kad ten negausi
Sveikutės!! Jau 1,5 metu geriu Jeanine ir kažkaip nebuvo man jokių pašalinių poveikiu. Nei potraukis nesumažėjo (net gi atvirkščiai ), nei galva ar krūtys skaudėjo, žodžiu kaip ir nieko nepasikeitė. Tik va išgąsdinot čia mane labai, ne jau taip daugeliui negerai nuo jų buvo? Aš negeriu KT tik tam tikrą valandą kasdien, būna, kad ir 15 val išgeriu, būna, kad ir 22 val. Aišku man niekad tos dieneles nebuvo skausmingos ir bjaurios, bet vat sirgau po 7 dienas ir gan gausiai, o dabar jau ir per 3-4 dienas "šventės" praeina Man tik labai įdomu pasidarė, ar tikrai geriant KT galima pastoti??? Ar būtina juos gerti kasdien tą pačią valandą, ar tai turi reikšmės kontracepcijos efektyvumui?
QUOTE(Pupsee @ 2006 05 05, 20:55)
o as net persigandus buvau.. su diane sirgdavau 5 dienas ir gana nemazai kraujuodavau, pakeitus jas i jeannine menesines truko tik 3 d ir buvo tokios negausios( ti siek tiek tepe), kad galvojau, jog nescia