Tuoj pabaigsiu gerti pirmąją pakuotę - liko dvi tabletytės. Dar nesustorėjau... ginekologė jas rekomendavo dėl veido odos pagerti - dabar laukiu pagerėjimo. Šiaip manyčiau, kad veidas valosi, nes spuogelių atsiranda bet vis mažiau. Prieš pastojimą vartojau Diane35 - veidas buvo susitvarkęs, bet kol organizmas prie jų priprato, maniau, kad išprotėsiu kaip skaudėjo galvą. Tai dabar išaiškino (kita jau daktarė), kad kai yra migrena Diane35 netinka, geriau Jeanine.
O oooooooooooooooo cia geras, kad man taip krutys augtu.As ir geriau ,bet man niekas neuzaugo
o aš geriu jas jau pusantrų metų. nei svoris nei krūtinė neužaugo, nagai ir plaukai nesutvirtėjo, o ir noras dingo... vienintelis privalumas, kad mėnesinės trumpos...tiesa, dar ir galvą paskaudena, ir nežinau ar nuo jų bet prakaituoju tai... hm
Gėriau "Jeanine" beveik du metus. nei nagam, nei odai, neu plaukam pagerėjimo nepajutau. kaip tik nagai susilpnėjo
nutraukiau, nes pradėjo skarndį skaudėt (šių tablečių nekaltinu. manau, kad kitas vartojant tas pats būtų).
dažnokai jusdavau dieglius. pasiskaičius supratau, kad ne aš viena tokia buvau...
nutraukiau, nes pradėjo skarndį skaudėt (šių tablečių nekaltinu. manau, kad kitas vartojant tas pats būtų).
dažnokai jusdavau dieglius. pasiskaičius supratau, kad ne aš viena tokia buvau...
Supratau taip,kad Jeanine, Femine ir Diane yra tas pats -tik kaina skirtinga ar teisingai supratau
Sveikos , man gydytojai paskyrė pusės metų Jeanine kursą po miomų operacijos, kaip galimybę sureguliuoti ciklą. Jų teigimu, jei noriu pastoti ir turėti vaikų - tai vieninteliai KT, kurie gali man padėti. Bet čia paskaičiau visokių nuomonių apie šį vaistą ir neramu, ko iš jo galiu tikėtis . Gal kuri iš Jūsų buvote patekusi į panašią situaciją? Jeanine vartoju 2 savaites.
Pradejau gerti Jeanine pirma diena pykino,dabar tik tas istisas tepliojimas ir dar nagai auga greitai