Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

as geriu pirma menesi,o man menesines kaip prasidejo,taip nesibaige. bijau nukraujuoti. pasakykit,ar cia taip turi buti ar kazkas ne taip?????
Atsakyti
Tuoj pabaigsiu gerti pirmąją pakuotę - liko dvi tabletytės. Dar nesustorėjau... smile.gif ginekologė jas rekomendavo dėl veido odos pagerti - dabar laukiu pagerėjimo. Šiaip manyčiau, kad veidas valosi, nes spuogelių atsiranda bet vis mažiau. Prieš pastojimą vartojau Diane35 - veidas buvo susitvarkęs, bet kol organizmas prie jų priprato, maniau, kad išprotėsiu kaip skaudėjo galvą. Tai dabar išaiškino (kita jau daktarė), kad kai yra migrena Diane35 netinka, geriau Jeanine.
Atsakyti
as geriu jas kokius trecius metus. ir buna lyg tycia, kad planuoju pagert du menesiu sbe pertraukos, kad nebutu menesiniu , tai imu ir susergu nors to tretu nebut... blink.gif nors geriu tai tikrai saziningai su zadinuvo suskambejimu.
Atsakyti
O oooooooooooooooo cia geras, kad man taip krutys augtu.As ir geriau ,bet man niekas neuzaugo
schmoll.gif
Atsakyti
fuu susitvarkė viskas. šiaip geri kontraceptikai thumbup.gif iškart pastebimai padidėjo krūtys,spuogeliai išnyko,nagai sutvirtėjo. svoris nepakito,galvytės neskauda,vyro noriu thumbup.gif išvada: šie kontraceptikai mano metų atradimas cool.gif
Atsakyti
o aš geriu jas jau pusantrų metų. nei svoris nei krūtinė neužaugo, nagai ir plaukai nesutvirtėjo, o ir noras smileysex.gif dingo... vienintelis privalumas, kad mėnesinės trumpos...tiesa, dar ir galvą paskaudena, ir nežinau ar nuo jų g.gif bet prakaituoju tai... hm verysad.gif
Atsakyti
Gėriau "Jeanine" beveik du metus. nei nagam, nei odai, neu plaukam pagerėjimo nepajutau. kaip tik nagai susilpnėjo sad.gif
nutraukiau, nes pradėjo skarndį skaudėt (šių tablečių nekaltinu. manau, kad kitas vartojant tas pats būtų).
dažnokai jusdavau dieglius. pasiskaičius supratau, kad ne aš viena tokia buvau...
Atsakyti
Jou jou, ir as pritariu daugumai moteru del siu KT. Visu pirma - pykinimas nerealus buvo, krutyse - skausmas, plaukai, nagai ir ragai - suprastejo, o apie nora isvis nenoriu kalbet - dingo kaip i vandeni.
Atsakyti
Supratau taip,kad Jeanine, Femine ir Diane yra tas pats -tik kaina skirtinga g.gif ar teisingai supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , man gydytojai paskyrė pusės metų Jeanine kursą po miomų operacijos, kaip galimybę sureguliuoti ciklą. Jų teigimu, jei noriu pastoti ir turėti vaikų - tai vieninteliai KT, kurie gali man padėti. Bet čia paskaičiau visokių nuomonių apie šį vaistą ir neramu, ko iš jo galiu tikėtis unsure.gif . Gal kuri iš Jūsų buvote patekusi į panašią situaciją? Jeanine vartoju 2 savaites.
Atsakyti
Pradejau gerti Jeanine blush2.gif pirma diena pykino,dabar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik tas istisas tepliojimas doh.gif doh.gif doh.gif ir dar nagai auga thumbup.gif thumbup.gif greitai
Atsakyti
O jūs jeanine kontraceptikus ar pačios naudoti pradėjote ar gidytojai rekomendavo. Nes aš planuoju pradėti Jeanine, bet be ginekologo konsultacijos. Ar taip galiu? Ir beto pažiūrėjau kontraceptikų sudėtį, tai man pasirodė, kad jose daugiausia hormonų. Pasidalinkite kas naudojate Jeanine
Atsakyti