Sveikutės aš KT Janine geriau, nes buvo spuogų ant veido, bet ka ji kažkuo būtų padėjus tai nepasakyciau labiau padėjo diane-35
Iš tiesų Diane 35 turėtų padėti veido odai, nes netgi poliklinikoje mačiau lankstinuką ir mano gydytoja sakė, kad išrašo problemiškai odai gydyti. Aš naudojau Jeanine, šalutinio poveikio nebuvo, bet odai nežinau, ar padėjo, nes problemų neturėjau. Dabar nebegeriu, nes kai paklausiau gydytojos, ar kontraceptikai kokį pėdsaką palieka organizme ar ateities kartoms, tai ji pasakė, kad dar šis preparatas per mažai egzistuoja ir todėl dar nežinoma, kaip paveiks ateities kartas
sveikos, as dar tik mokinuosi rasinet, tai nepykit, jei kas ne taip. o del KT: geriu jeanine 2 metus ir minusai, tai sumazejes potraukis vyrui ir kartais uziena krutine skaudet: menesi skauda, menesi ne. seniau geriau logesta, bet man jis visai netiko, labai pykino ir kraujuodavau kas antra savaite. panasiai buvo ir su diane35, nuo jos net spuogai neisnyko.
gydytojas sake, kad pykinimo galima isvengti, jeigu geri tabletes vakare, o ne kaip prasta is ryto.
gydytojas sake, kad pykinimo galima isvengti, jeigu geri tabletes vakare, o ne kaip prasta is ryto.
QUOTE(Fizikė @ 2005 08 23, 12:11)
šiaip visas KT patariama gerti prieš miegą - jos geriau įsisavinamos naktį. Tik ne visom tai padeda išvengt pykinimo
QUOTE(Kashariuke @ 2005 08 19, 13:29)
Aš ir už harmonet. Ilgiau pagėrus man ir drėkinimo sistema biškutį pasitaisė tik tikrai nepamiršk, kad Harmonet be 7-ių dienų pertaukos reikia gerti. O dėl tos vaistininkės tai liepnelė labai gerai viską ir teisingai pasakė, ta vaistininkė tave tikrai apgavo!
Vartojimo instrukcija Dozavimas. HARMONET pakelyje yra 21 tabletė. Tabletes gerkite kasdien maždaug tuo pat metu, jei reikia, užgerkite vandeniu. Pradėkite nuo 1 tabletės, esančios geltoname apskritime po žodžio "start". Nukrapštykite sidabrinės spalvos rodyklę, atitinkančią savaitės dieną. Savaitės diena, kurią jūs pradėjote gerti tabletes, taip pat bus ta pati, kai gersite 8 ir 15 tabletes (jos taip pat yra geltonajame apskritime). Sekite skaičių ir rodyklių kryptį, kol išgersite 21 tabletę. Kitas septynias dienas tablečių negerkite. Per šias septynias dienas turėtų prasidėti mėnesinės (mėnesines primenantis kraujavimas). Paprastai mėnesinės prasideda antrą ar trečią dieną po paskutinės išgertos HARMONET tabletės. Pradėkite naują pakelį aštuntą dieną, net jei mėnesinės dar nepasibaigė.
citavau is cia
QUOTE(Kashariuke @ 2005 08 19, 14:29)
kad Harmonet be 7-ių dienų pertaukos reikia gerti.
QUOTE(vivaflame @ 2005 09 14, 22:14)
Vartojimo instrukcija Dozavimas. HARMONET pakelyje yra 21 tabletė. Tabletes gerkite kasdien maždaug tuo pat metu, jei reikia, užgerkite vandeniu. Pradėkite nuo 1 tabletės, esančios geltoname apskritime po žodžio "start". Nukrapštykite sidabrinės spalvos rodyklę, atitinkančią savaitės dieną. Savaitės diena, kurią jūs pradėjote gerti tabletes, taip pat bus ta pati, kai gersite 8 ir 15 tabletes (jos taip pat yra geltonajame apskritime). Sekite skaičių ir rodyklių kryptį, kol išgersite 21 tabletę. Kitas septynias dienas tablečių negerkite. Per šias septynias dienas turėtų prasidėti mėnesinės (mėnesines primenantis kraujavimas). Paprastai mėnesinės prasideda antrą ar trečią dieną po paskutinės išgertos HARMONET tabletės. Pradėkite naują pakelį aštuntą dieną, net jei mėnesinės dar nepasibaigė.
citavau is cia
citavau is cia
Taip, vivaflame, teisingai pacitavai iš anotacijos, tik čia rašyta ne apie tai, rašyta, kad pereinant nuo kitų KT prie Harmonet, tarp skirtingų KT pakuočių nedaryti 7 dienų pertraukos, kitu atveju pirmas 7 Harmonet vartojimo dienas reikės papildomos apsaugos.
Ir aš cituoju ių tos pačios anotacijos:
Kaip pradėti gerti pirmąją HARMONET pakelį?
Jei prieš tai vartojote kitą kombinuotą preparatą.
Galite pradėti vartoti HARMONET kitą dieną po to, kai išgėrėte paskutinę veikliąją tabletę iš savo dabartinio tablečių pakelio (vadinasi, praleidžiate laikotarpį, kai nevartojate tablečių - tabletes gersite kiekvieną dieną be pertraukos). Jei jūsų vartojamoje tablečių pakuotėje yra ir neveikliųjų medžiagų turinčių tablečių, HARMONET pradėkite vartoti išgėrusios paskutinę veikliąją tabletę (jei nežinote, kuri tai tabletė, paklauskite gydytojo ar vaistininko).
Žiūriu, neradau čia parašyta, kad jei padarai tą 7 d. pertrauką tarp skirtingų KT, reikia 7 d. saugotis papildomai, bet tai yra parašyta Harmonet informaciniame lapelyje, kuris duodamas kartu su Harmonet.
O geriant toliau, tai daroma 7 d. pertrauka išgėrus visas 21 tabletes.
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 15, 07:35)
Taip, vivaflame, teisingai pacitavai iš anotacijos, tik čia rašyta ne apie tai, rašyta, kad pereinant nuo kitų KT prie Harmonet, tarp skirtingų KT pakuočių nedaryti 7 dienų pertraukos, kitu atveju pirmas 7 Harmonet vartojimo dienas reikės papildomos apsaugos.
Galite pradėti vartoti HARMONET kitą dieną po to, kai išgėrėte paskutinę veikliąją tabletę iš savo dabartinio tablečių pakelio (vadinasi, praleidžiate laikotarpį, kai nevartojate tablečių - tabletes gersite kiekvieną dieną be pertraukos). Jei jūsų vartojamoje tablečių pakuotėje yra ir neveikliųjų medžiagų turinčių tablečių, HARMONET pradėkite vartoti išgėrusios paskutinę veikliąją tabletę (jei nežinote, kuri tai tabletė, paklauskite gydytojo ar vaistininko).
Žiūriu, neradau čia parašyta, kad jei padarai tą 7 d. pertrauką tarp skirtingų KT, reikia 7 d. saugotis papildomai, bet tai yra parašyta Harmonet informaciniame lapelyje, kuris duodamas kartu su Harmonet.
labai dekui uz paaiskinima, nes planuoju keisti , tai tavo informacija labai pravers, nedaskaiciau
kai tu parasei prraeitam poste, tai supratau, kad nereik visai pertrauku daryt
siaip ir noriu keist ir bijau, labai bijau svorio pokyciu, parasyta, kad gali padidet svoris
dab vartoju jeanine, ka galetum patart?
labai nuotaikos keicias dasznai, manau nuo jeanine, ir siaip jautrumas viso organizmo
Aš vartoju jeanine pusantrų metų ir turiu pasakyti, kad jokių stiprių pašalinių poveikių nepastebėjau gan ilgai. Na didžiausia problema yra galvos skausmai, kurie išties vargina. O dėl kitko tai esu netgi labai patenkinta: sutrumpėjo mmm, ne pykino, svorio nepriaugau, priešingai, netgi numečiau, dėl odos problemų niekad neturėjau.. gydytoja rekomendavo yarina, dėl galvos skausmų, tai tikriausiai teks jas išbandyti. O prieš jeanine vartojau mercilon, tačiau išgėriau vos pusę pakuotės ir mečiau, nes labai jau negera nuo jų būdavo. Beje, ginekologė sakė, kad vartojant KT būtina gerti vitamus, o ypač vitaminą c.
Apie pusę metų naudojau Jeanine, prieš tai naudojau Loette (nuo jų tepė), tuomet Regulon. Nei nuo vienų kontraceptikų nejutau didesnio teigiamo poveikio odai (na gal kokia pora spuogelių ir mažiau pasidarė), tuo labiau plaukams ar nagams. Visiško sausumo ar potraukio sumažėjimo nepastebėjau. Begeriant kažkurias (berods, dar Regulon), priaugau svorio, kurį sėkmingai pabaigiau augintis gerdama Jeanine, ir dabar nesėkmingai kelintas mėnuo bandau numesti.
Pliusai dėl Jeanine - padidėjo krūtinė (nors gal tai dėl to, kad priaugau svorio?) ir liko tokia nustojus jas gerti, taip pat susilpnėję mėnesinių skausmai (šiek tiek) ir kiek mažiau gausios mėnesinės (na gausiausią dieną pakraujuoja tiek, kiek prieš KT vidutiniškai skaitydavau) - taip pat išliko nustojus jas gerti. Dabar nebegeriu, nes noriu natūraliu būdu susireguliuoti ciklą.
Beje, visi kontraceptikai man nepanaikino absoliučiai mėnesinių skausmų. Ir dar - padažnėjo vadinamoji "pienligė", ar bent polinkis į ją - vis paniežėdavo, paperštėdavo, patindavo - nežinau, ar dėl to, bet skaičiau, kad KT skatina polinkį į pienligę ir tuo visai tikiu - nei prieš pradėdama gerti, nei baigusi, tokių problemų neturėjau.
Pliusai dėl Jeanine - padidėjo krūtinė (nors gal tai dėl to, kad priaugau svorio?) ir liko tokia nustojus jas gerti, taip pat susilpnėję mėnesinių skausmai (šiek tiek) ir kiek mažiau gausios mėnesinės (na gausiausią dieną pakraujuoja tiek, kiek prieš KT vidutiniškai skaitydavau) - taip pat išliko nustojus jas gerti. Dabar nebegeriu, nes noriu natūraliu būdu susireguliuoti ciklą.
Beje, visi kontraceptikai man nepanaikino absoliučiai mėnesinių skausmų. Ir dar - padažnėjo vadinamoji "pienligė", ar bent polinkis į ją - vis paniežėdavo, paperštėdavo, patindavo - nežinau, ar dėl to, bet skaičiau, kad KT skatina polinkį į pienligę ir tuo visai tikiu - nei prieš pradėdama gerti, nei baigusi, tokių problemų neturėjau.
QUOTE(Mildukas @ 2005 09 19, 17:45)
Ir dar - padažnėjo vadinamoji "pienligė", ar bent polinkis į ją - vis paniežėdavo, paperštėdavo, patindavo - nežinau, ar dėl to, bet skaičiau, kad KT skatina polinkį į pienligę ir tuo visai tikiu - nei prieš pradėdama gerti, nei baigusi, tokių problemų neturėjau.
taip ir yra, nuo KT makštyje susidaro palankesnė terpė grybeliui, dėl to daug kam jis pasireiškia.
Tokiu atveju tikrai gumytės geriau Kažkaip tiek išdraugavus nebe taip baisu, jei ir pastosi, bet kol kas pasitikim. O galų gale, reikia ir tą ciklą sureguliuot nors kartą be KT... niekada reguliarus nebuvo