Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

QUOTE(Kashariuke @ 2005 08 03, 11:30)
na, o diane tas pats kas jeanine.
Aš kiek žiūrinėjau tai taip radau. Nes geriau femina35, ir jos netiko, tai pakeičiau i jeanine smile.gif paskiau radau kad jos tos pačios ir išvadinau save kvailele ir panašiai... Nes ginekologė buvo "reklamerė" tai ką jai kiša, tą ji siūlė, o kad yra pakaitaų tik pigesnių ir nesakė...

tai kažką blogai pažiūrėjai, nes Jeanine tikrai skiriasi savo sudėtimi - jame yra dienogesto ir estrogeno (estrogenas būna visose KT), o Femina35 ir Diane35 turi estrogeno ir ciproterono acetato - jis stabdo androgenų - vyriškų hormonų gamybą, todėl mažėja plaukuotumas ir spuogai. Gali pasižiūrėt www.schering.lt - ši firma gamina Diane35 ir Jeanine arba www.vaistai.lt.
Atsakyti
Na jo, prisipažįstu... klydau, bet man tie patys pašalinia poveikiai pasireiškė... Nuo femina plaukuotumas nesumažėjo sad.gif Tik spuogai dingo... Daugiau nieko gero nedave sad.gif
Atsakyti
Su Jeanine as irgi pastojau ax.gif Kudikio amzius (jaunesniojo) liniuoteje ax.gif
O geriau tikrai tvarkingai, gal koki karta 2 val veliau nei iprasta...
Beje, man pykindavo gana daznai ir ilgokai... Nebevartosiu ju tikrai daugiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(d.lineta @ 2005 08 05, 15:32)
Su Jeanine as irgi pastojau  ax.gif  Kudikio amzius (jaunesniojo) liniuoteje  ax.gif
O geriau tikrai tvarkingai, gal koki karta 2 val veliau nei iprasta...
Beje, man pykindavo gana daznai ir ilgokai... Nebevartosiu ju tikrai daugiau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O kiek laiko Tu gerei Jeanine, kai pastojei? Kazkaip nemazai yra forume pastojusiu begerdamos Jeanine...
O gal kokius papildomus vaistus naudojei ar vemei / viduriavai?
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2005 08 05, 15:04)
O kiek laiko Tu gerei Jeanine, kai pastojei? Kazkaip nemazai yra forume pastojusiu begerdamos Jeanine...
O gal kokius papildomus vaistus naudojei ar vemei / viduriavai?

Jeanine geriau 3 menesius. Tuo metu negeriau jokiu kitu vaistu, nevemiau, neviduriavau. Ir alkoholio beveik visai nevartoju, visiskai nerukau. Daugiau nezinau jokiu slopinanciu vaistu poveiki pozymiu. Gal tik keliskart tablete isgeriau pora valandu veliau. Va taip. Jums spresti, ar pasitikite jomis. Is tiesu gan nemazai pastojusiu vartojant sias tabletes g.gif Gal is gamintoju reiktu dabar prisiteist kompensacija g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
LIEPSNELE, ar kuri kita gal galit parašyt kur daro tyrimus, kokie kontraceptikai geriausiai tinka, pagal kraują. ir kiek jie maždaug kainuoja? būsiu labai labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(agnieka:) @ 2005 08 16, 18:30)
LIEPSNELE, ar kuri kita gal galit parašyt kur daro tyrimus, kokie kontraceptikai geriausiai tinka, pagal kraują. ir kiek jie maždaug kainuoja? būsiu labai labai dėkinga.

Tie tyrimai - tai paprasčiausiai nustatymas, kokie pas tave lytiniai hormonai vyrauja,ar nėra nukrypimų. Šiaip turėtų daryti visose poliklinikose, ir visur mokamai, tik ne visos ginekologės pagal tai "sugeba" paskirt KT. Vilniuj galima Geromedoj daryt, ten galima ir konsultuotis su ginekologe (bet konsultacija mokama). Tyrimų berods 3 per vieną ciklą skirtingom dienom ir visi kažkur virš 20 Lt kainuoja (bijau sumeluot dėl kainos, gali būt mano duomenys pasenę).
Atsakyti
Sveikos mergaitės.
Aš taip pat geriu šį KT ir turiu jau ryt pradėt nauja pakuote, bet to daryti aš jau nebenorėčiau...Perskaičiusi atsiliepimus apie janina supratau kodel iki minimumo sumažėjo potraukis savo vyrui ir kodėl atsirado sausumo pojūtis doh.gif
Gal galėtumėt patarti ką galėčiau gerti vietoj jų. Aš galvoju gal nuo Diana35 taip nebūtų ir be to mačiau kad jos dar ir pigesnės...Patarkit mergaitės ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssvaja @ 2005 08 17, 11:10)

Gal galėtumėt patarti ką galėčiau gerti vietoj jų. Aš galvoju gal nuo Diana35 taip nebūtų ir be to mačiau kad jos dar ir pigesnės...Patarkit mergaitės ka daryt  doh.gif

Tuos tavo norimus rekomenduočiau nebent jei padidėjęs plaukuotumas, beria. Pigesnis jų ekvivalentas yra Femina35. Šiaip nuo sausumo jos tikrai neišgelbės, dėl noro ir stebuklų nežadu. Galiu pasiūlyt savo geriamą Harmonet smile.gif Na, noras negaliu pasakyt kad idealiai toks pat, šiek tiek apsilpo, na bet dar neblogai smile.gif , o per daromą pertrauką tai net didėja doh.gif , sausumo iškart po mm būna, paskui geriau. Bet viskas individualu... O šiaip nežinau tokių tablečių, kurios "nepaliestų" noro ir nepasausintų, tik vienom daugiau, kitom mažiau pasireiškia.
Atsakyti
Vakar snekejausi su olabai jaunatviška vaistininkę, nes sprendžiau dilema kokios tabletės man būtų geresnės vietoj Janine ir jį pasakė, kad Janine nuo Harmoneto skiriasi tik hormonų kiekiu, jo Harmonete kiekis didesnis ir kam jų gerti daugiau jei galima gerti mažiau g.gif , tai dar šį mėneį pasilikau prie Janine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssvaja @ 2005 08 19, 10:09)
Vakar snekejausi su olabai jaunatviška vaistininkę, nes sprendžiau dilema kokios tabletės man būtų geresnės vietoj Janine ir jį pasakė, kad Janine nuo Harmoneto skiriasi tik hormonų kiekiu, jo Harmonete kiekis didesnis ir kam jų gerti daugiau jei galima gerti mažiau  g.gif , tai dar šį mėneį pasilikau prie Janine ax.gif

nu nežinau dėl tos vaistininkės kvalifikacijos... Galiu tik užginčyti, kad vieno hormono - estrogeno, kuris visose KT vienodas, kaip tik Jeanine daugiau - Harmonete tik 0,02 mg, o Jeanine 0,03 mg. Galiu paaiškint, kad estrogenas tėra "pagalbinis" hormonas KT, pagrindinę apsaugą nuo nėštumo sudaro tas kitas hormonas, kuris būna skirtingas visose KT, o estrogenas daugiau saugo nuo teliojimo ir atlieka pagalbines funkcijas, ir dažnai jis sukelia papildomas reakcijas - krūtų tempimą, skysčių kaupimasi ir pan. Kai tobulinamos tabletės, stengiamasi mažinti esterogeno kiekį. O kito hormono Harmonet ir Jeanine yra skiritngi kiekiai, bet tai ir skirtingi hormonai, kurių sudėties (masės) negalima prilyginti 1 prie 1, todėl negalima nuspręst, kurio hormono daugiau.

Nežianu, ar kas paliko aišku iš mano litanijos, bet norėjau pasakyt, kad kaip tik to vienodojo hormono Jeanine daugiau, oto kito neįmanoma sulygint.
Atsakyti

Nežianu, ar kas paliko aišku iš mano litanijos, bet norėjau pasakyt, kad kaip tik to vienodojo hormono Jeanine daugiau, oto kito neįmanoma sulygint.
[/quote]
Matai, aš jį vistiek keisiu, tik šį mėnesį pabijojau rizikuoti, mano vestuvės ateinančio mėn pradžioje, tai pagalvojau, kad mano organizmas gali kaip nors ne taip sureguot pakeitus KT: išberti, ar šiaip maža ks tai bandysiu nuo kito mėnesio gert Harmoneta...Ir tada bus matyt kaip ten jausiuos jį gerdama...
Beje ačiū kad taip išsakiai viską paaiškini mirksiukas.gif
Atsakyti