Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

QUOTE(smeige @ 2005 02 14, 12:07)
as tai jau penkis menesiukus jeanin geriu..viskas is pradziu buvo gerai-spuogai isnyko, del plauku ir nagu, tai smarkaus pagerejimo nepastebejau g.gif
bet kazkaip dabar nesulaukiu menesiniu(tikrai nesu nescia smile.gif ), siandien turiu jau kita pakuote pradeti, bet net nezinau ka daryt... laukti kol jos prasides, ar gerti sekancia pakuote  unsure.gif

Labai dažnai daug kam nuo Jeanine išnyksta mėnesinės (daug kas tai laiko pliusu mirksiukas.gif ), tai tiesiog nekreipk dėmesio, jei geria jauties, gerk kaip priklauso pagal instrukciją - su 7 d. pertrauka, nesvarbu ar per tą laiką prasideda kraujavimas. Jei neramu, tai pasidaryk nėštumo testą.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 02 24, 05:46)
Labai dažnai daug kam nuo Jeanine išnyksta mėnesinės (daug kas tai laiko pliusu  mirksiukas.gif ), tai tiesiog nekreipk dėmesio, jei geria jauties, gerk kaip priklauso pagal instrukciją - su 7 d. pertrauka, nesvarbu ar per tą laiką prasideda kraujavimas. Jei neramu, tai pasidaryk nėštumo testą.

Man dabar taip ir atsitiko. Is tikruju tai issigandau. Bet siandien pasidariau testa, ie neigiamas. VALIO. Dar nenoriu nestumo doh.gif
Atsakyti
Man jokiu pasaliniu poveikiu lyg ir nera, bet jau sausumas ir libido sumazejimas tai labai jauciasi. Dabar be lubrikantu negaliu. Bet jau nervina tas sausumas. O gal jis su laiku isnyksta? g.gif Geriu jau koki pusmeti tas tabletes.
Atsakyti

Kaip saunu,kad radau sita tema,vartojancios si KT,gal galite pasakyti kuo motyvuodamos gydytojos,jums skyre si KT.

Man ji rekomendavo tipo pagal isvaizda,na rudaake,tamsaus gymio,nemazas plaukuotumas,sake turetu tikti.

O jusu panasiu bruozu yra gerianciu si KT ir jis jums tiko?

Nes man sudetinga rasti tinkamas KT,,todel bijau vel eksperimentuoti.
Atsakyti
Aš šviesiaakė šviesiaplaukė praktiškai ant kūno plaukuotumo nėra ir jas man skyrė ir jos man tiko. Bandžiau keist į yarina, bet vėl grįžau prie Janine, nes Yarina visiškai netiko.
Atsakyti
O man jas paskyrė, nes prieš tai vartotos nebetiko, jeanine man labai gerai tinka, ir mėnesines labai sumažino, gal tik truputį svorio priaugau, bet mano svoris labai kinta, tai net nežinau ar dėl jų smile.gif
Atsakyti
Svorio nepriaugau, nors va su Yraina per 1 men 4 kg uzsiauginau. Dabar svoris ne tik kad neauga bet ir krenta. Beto išnyko PMS ir mėnesines labai sutrumpėjo ir nebetokios gausios kaip iki KT
Atsakyti
na va pradejau ir as jas gert, 2 dienas jau geriu, bet salutinis poveikis tai klaikus: silpnumas ir pykinimas, tikiuosi praeis nes jau baisiai bjauru.o gal kam nors irgi tokie buvo?o gal as ka nors maisau, gal cia nesalutiniai poveikiai?nors siandien gydytoja sake kad gali but ir nuo 2 tableciu nes kontraceptikai veikia centrine nervu sistema sad.gif
Atsakyti
as janinute jau 2 metai geriu. is pradžių buvo baisūs nuotaikų svyravimai ir ryškiai juntamamas sausumas, bet laikui bėgant sausumo jausmas dingo, tik libido labai sumažėjo:( Svoris beveik nepakito. Bet galvoju, kad jau reiktų nebegerti, nes kažkaip venas pradėjo skaudinėti:(
Atsakyti
Ui, labai man netikusios KT... Jos man buvo per stiprios. Skyrė man jas dėl odos, bet pradžioj viskas buvo gerai, tačiau, po kelių mėnesių prasidėjo "linksmybės": susilpnėjo regėjimas, atsirado kruty guzelių, depresija žiauri užplūdo, sužinojau kas yra PMS, visiškas sausumas, galvos skausmai, kelis rytus net pykino. Lyg tiek...
Tiesa, ką norėjau pasakyti - Femina35 yra lygiai tokios pat sudėties kaip jeanine, tik kad pigesnės... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2005 08 03, 10:45)
Tiesa, ką norėjau pasakyti - Femina35 yra lygiai tokios pat sudėties kaip jeanine, tik kad pigesnės... wink.gif

nu kad nesakyčiau taip, mano žiniomis, Femina35 yra identiškos su Diane35, bet ne su Jeanine schmoll.gif
Atsakyti
na, o diane tas pats kas jeanine.
Aš kiek žiūrinėjau tai taip radau. Nes geriau femina35, ir jos netiko, tai pakeičiau i jeanine smile.gif paskiau radau kad jos tos pačios ir išvadinau save kvailele ir panašiai... Nes ginekologė buvo "reklamerė" tai ką jai kiša, tą ji siūlė, o kad yra pakaitaų tik pigesnių ir nesakė...
Atsakyti