Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

QUOTE(Do_do_do @ 2011 01 28, 08:47)
Sveikos,
geriu jas jau antrą mėn., išrašė ir gydymo tikslais, ir apsaugai. Pirmą mėn. labai tempė krūtinę, bet pas mane mastopatija, tai tempimas tik suaktyvėjo, tepimas buvo. Antrą mėn. ciklo antroje pusėje pradėjo tepti, krūtis sėkmingai tempia ir toliau. Kol kas tai traktuoju kaip organizmo prisitaikymą, bet tas tepimas nervina juodai. Žiūrėsiu, kaip bus trečią mėn. ir po jo - jei taip teps ir temps krūtinę, reiks ieškoti kitų būdų.
O šiaip noras kol kas nedingo, vyras tebemielas biggrin.gif , kažkokių ypatingų pakitimų nepastebėjau.

Mečiau. Organizmas pradėjo kaupti skysčius, pradėjau pūstis toks vaizdas ne dienom, o valandom doh.gif . Visiškai sutriko virškinimas, buvau visa pikta, pyktis iki isterijos. Žodžiu, perėjau prie Yaz, nežinau, kaip bus. Ginė siūlo Mireną, bet jei ir ji netiks g.gif
Atsakyti
Sveikos. Gersiu jau antra pakuuote situ KT. Daktare skyyre cistu gydimui. Gal galite man paaiskinti kaip gerti jas po 7d pertraukos ax.gif Turiu pradeti gerti sestadieni. Susirandu pirma tablete sestadienio ir geriu toliau iki galo, o tas kur liko visa savaite nuo pirmadienio iki sestadienio ismesti??? Sorry merginos gal nelabai aiskiai paaiskinau,bet niekaip nesuprantu, niiekada nesu gerusi ju ir dar lapeli ismeciau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2011 05 11, 13:58)
Sveikos. Gersiu jau antra pakuuote situ KT. Daktare skyyre cistu gydimui.  Gal galite man paaiskinti kaip gerti jas po 7d pertraukos ax.gif  Turiu pradeti gerti sestadieni.  Susirandu pirma tablete sestadienio ir geriu toliau iki galo, o tas kur liko visa savaite nuo pirmadienio iki sestadienio ismesti??? Sorry merginos gal nelabai aiskiai paaiskinau,bet niekaip nesuprantu, niiekada nesu gerusi ju ir dar lapeli ismeciau doh.gif  unsure.gif

Oooi, ir kaip atsiranda tokiu nesusipratimu? Kaip galima kazka vartot nepasidomejus, kas tai ir kaip tai teisingai naudot? O kaip Jus pirma pakuote isgeret? doh.gif Neisizeiskit tik mirksiukas.gif
Per viena cikla reikia isgerti 21 tablete ir padaryti 7 dienu pertrauka - sumoj iseina 28 dienu cikliukas. Visos pakuoteje esancios tabletes yra identiskos, dienos parasytos tik Jusu patogumui - kad nesusipainiotumet, ar jau isgeret tos dienos tablete. Taigi susirandat setadieni ir nuo tos tabletes geriat VISA pakuote, niekur nieko nemetot, kai pasieksit lapelio pabaiga, pirmadieni grisit i pradzia mirksiukas.gif tikiuosi, aiskiai parasiau g.gif
Atsakyti
gėriau šitas KT du kartus, pirmą kartą kokius du metus, tada dariau pertrauką (nes išsiskyriau su draugu ax.gif ) ir antrą kartą kokius keturis metus. Nutraukus jas vartoti pastojau iš penkto ciklo smile.gif
Jokių priekaištų šioms KT neturiu, po gimdymo vėl planuoju jas gerti. Labai susitvarkė oda, jokio svorio nepriaugau, jokių pašalinių veiksnių nebuvo.
Atsakyti
aš jau geriu Jeanine antrą pakuotę (seniau vartojau lindynette20) tai pradžioje raičiaus iš skausmo, nes taip pilvą mausdavo, kad jau galvojau mesiu ir grįšiu prie senųjų, bet tfu tfu savaitę prasikankinau ir dabar viskas ok , tiesa priaugau kelis kg , bet man jų reikėjo 4u.gif , bet plauktoumas nesumažėjo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Ar gali siu vaistu salutinis poveikis pasiteiksti po 4 menesiu gerimo? gal kam teko susidurti?
Atsakyti
mečiau jeanine, nes kraujo pasirodydavo visai ne laiku ir ginė nutarė, kad perdaug stiprios . perėjus prie qlairos vėl padidėjo plaukuotumas ir svoris sumažėjo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jeliva @ 2011 10 18, 22:46)
Sveikos merginos 4u.gif Ar gali siu vaistu salutinis poveikis pasiteiksti po 4 menesiu gerimo? gal kam teko susidurti?

man šalutinis poveikis pasireiškė. kraujingos gleivės pradėjo bėgti po 3mėn vartojimo verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 03 lapkričio 2011 - 13:59
Laba 4u.gif

Vartoju Jeanine kol kas dar tik vieną ciklą. Išrašė jas po laparoskopijos endometriozės gydymui. Išgėrus pirmą tabletę pradėjo pykinti, galvą skaudėti. Nors gėriau vakarais, rytais atsikeldavau skaudančia galva doh.gif Per kokių porą savaičių galvos skausmas praėjo, o lengvą pykinimą, šleikštulį vis dar jaučiu. Krūtinė tai skauda nuolat, padidėjo, va dabar kai 7 d. pertraukėlė, tai skausmas aprimo. O koks alkis doh.gif - nežmoniškas, jaučiuosi nuolat alkana, atrodo galėčiau suvalgyti bet ką doh.gif Vienintelis geras dalykas, tai poveikis odai thumbup.gif - dingo spuogeliai.
Vakar buvau pas savo ginių, anot jo, Jeanine mane puikiai veikia, gleivinė visai plona, o toks tikslas ir buvo, kad neatsinaujintų endometriozė. Taigi, ją slopinti teks dar 1 ar 2 ciklus, tad ryt pradėsiu naują pakuotę unsure.gif Na bet ko dėl noro nestuke.gif nepadarysi irnesakyk.gif
Beje, gydytojas man vakar sakė, kad daug kam šios tabletės netinka, o dėl pašalinių poveikių, tai jie per kelis ciklus sumažėja ir dingsta.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 24, 11:59)
Laba  4u.gif

Vakar buvau pas savo ginių, anot jo, Jeanine mane puikiai veikia, gleivinė visai plona, o toks tikslas ir buvo, kad neatsinaujintų endometriozė. 

Kaip suprantu šitos KT plonina gleivinę? smile.gif Mano išvešėjusi, jei per 3mėn nepasitaisys, teks ir man gerti kt kokias paskirs.
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 11 25, 15:25)
Kaip suprantu šitos KT plonina gleivinę?  smile.gif  Mano išvešėjusi, jei per 3mėn nepasitaisys, teks ir man gerti kt kokias paskirs.

Na aš irgi taip supratau.
Atsakyti
Sveikos,

Praleidau menesi be KT, ar man dabar pradeti kaip is pradziu jas gerti? blush2.gif
Atsakyti
labas visoms... Man pakeitė Etindros į Jeanine...dėl sveikatos...visai nenoriu keisti, ypač prisiskaičius šalutinių poveikių, dėl kurių jūs kankinatės... bet nepabandžius nesužinosiu tinka man jos, ar ne... sad.gif
Atsakyti