Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

QUOTE(BigGirl @ 2010 09 05, 13:54)
Nesamone galiu pasakyt. Dar liko puse pakuoptes pirmos, bet kai tik pabaigsiu iskart jas mesiu. Tepliojimas, mylejimaisis kaip per menesines, prasta lubrikacija ir tikrai ne toks noras, koks buvo pirmiau..verkimai kiekviena vakara del nieko, negalejimas sportuot-padustu ir sirdi pradeda skaudet.kaip invalide jos mane padare:) ate ate jom:D blink.gif

labai teisingai padarysi, mesk greiciau 4u.gif as su jom buvau kaip i kalejima uzdaryta, kai baigiau vartot- toks jausmas kaip i laisve butu paleide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 09 05, 16:18)
labai teisingai padarysi, mesk greiciau  4u.gif as su jom buvau kaip i kalejima uzdaryta, kai baigiau vartot- toks jausmas kaip i laisve butu paleide  biggrin.gif

:DDD nu va lygiai savaite dar liko. jau jauciu kaip nevaldomai daug valgyt pradedu.ziauru biggrin.gif taigi septynios dienos kaleti biggrin.gif:D
Atsakyti
Gėriau Jeanine 3 metus. Šiaip visai patiko - nepykino, mėnesinės vos 3-4 dienas būdavo, kai anksčiau po 10 kankindavausi, oda ir nagai pagražėjo. Krūtinės jautrumas padidėjęs buvo gal porą pirmų mėnesių. Vyras tik sakė, kad PMSas labai jautėsi blush2.gif Ir svorio priaugau, nors ginekologė aiškino, kad valgau per daug. Dabar jau 2 mėnesius nebegeriu, tai ant veido pirmą savaitę pasimatė blink.gif Siaubo filmas kažkoks, nežinau, ką darysiu. O dar mm kai sulauksiu....
Atsakyti
Sveikos mamytes,
buvau siandien pas gine, israse KT Jeanine. ir va dabar prisiskaicius Jusu atsiliepimu apie sias tabletytes, labai uzsigalvojau ar verta net pradeti jas gerti g.gif iki siol jokiu KT nevartojau.
Atsakyti
QUOTE(iziuminka @ 2010 11 17, 21:02)
Sveikos mamytes,
buvau siandien pas gine, israse KT Jeanine. ir va dabar prisiskaicius Jusu atsiliepimu apie sias tabletytes, labai uzsigalvojau ar verta net pradeti jas gerti  g.gif  iki siol jokiu KT nevartojau.

Nors jokių kitokių nebandžiau, bet Jeanine man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Šias KT senokai pradėjau vartoti, nepaklausiau gydytojos, arba neprisimenu, ar reikia daryti 1mėn. pertrauką po 3mėn. vartojimo g.gif
Truputi paskaičiau jūsų komentarus, supratau, kad pertraukų nedarot.
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2010 12 07, 12:32)
Sveikos.
Šias KT senokai pradėjau vartoti, nepaklausiau gydytojos, arba neprisimenu, ar reikia daryti 1mėn. pertrauką po 3mėn. vartojimo  g.gif
Truputi paskaičiau jūsų komentarus, supratau, kad pertraukų nedarot.

Nereikia jokių pertraukų smile.gif Kiek žinau, tokios pertraukos yra apskritai žalingos, nes vargšas organizmas vos spėja prisitaikyti prie kt, o pertrauka vėl jį išmuša iš vėžių
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2010 12 07, 14:25)
Nereikia jokių pertraukų smile.gif Kiek žinau, tokios pertraukos yra apskritai žalingos, nes vargšas organizmas vos spėja prisitaikyti prie kt, o pertrauka vėl jį išmuša iš vėžių

Ačiū smile.gif Jau ir vaistininkės paklausiau, tikrai nereikia smile.gif Nežinau iš kur ištraukiau, man vis atrodo, kad kažkokiom reikėjo tą pertrauką daryt
Atsakyti
sveikos.pradejau vartot janine pirma menesiniu diena.po mazdaug 7val.vemiau.ar reiktu antra tablete gerti?na mano manymu per tiek laiko turejo spet organizmas isisavint.
Atsakyti
isgeriau antra tablete ir vel pykina vemiu.nzn ar cia toliau gert.ar mest jas.kazkoks siaubas
Atsakyti
Turbut jusu organizmui jos netinka
Atsakyti
Sveikos,
geriu jas jau antrą mėn., išrašė ir gydymo tikslais, ir apsaugai. Pirmą mėn. labai tempė krūtinę, bet pas mane mastopatija, tai tempimas tik suaktyvėjo, tepimas buvo. Antrą mėn. ciklo antroje pusėje pradėjo tepti, krūtis sėkmingai tempia ir toliau. Kol kas tai traktuoju kaip organizmo prisitaikymą, bet tas tepimas nervina juodai. Žiūrėsiu, kaip bus trečią mėn. ir po jo - jei taip teps ir temps krūtinę, reiks ieškoti kitų būdų.
O šiaip noras kol kas nedingo, vyras tebemielas biggrin.gif , kažkokių ypatingų pakitimų nepastebėjau.
Atsakyti