Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

aš Kt jeanine naudojau metus prieš gimdymo ir po gimdymo vėl pasitarusi su ginekologe jas pasirinkau, kolkas jomis esu labai patenkinta ir jokio šalutinio poveikio neatsirado thumbup.gif neturiu nei galvos skausmų, nei potraukis vyrui sumažėjo, nei svoris padidėjo. Čia tikriausiai kiekvienai individualiia labai būna, juk vienoms jos tinka, o kitoms ne
Atsakyti
Gydytojas israse vartoti Jeanine gydomaisiais tikslais 6 mėn. Vartoju jau ketvirta mėnesi, jokio šalutinio poveikio nėra, tik beveik nėra mėnesiniu, per tas 7 dienas kokias tris dienas pateplioja ir viskas, bet gydytojas paaiškino, kad vartojant Jeanine taip buna kitoms ir tai normalu.
Atsakyti
siandien buvau pas gine ir israse Jeanine.
gasdina tik keli pasaliniai poveikiai kaip atgrasumas myletis ir pirma menesi juntami skausmai ivairiose vietose.

patare siuo laikotarpiu vartot vit. c ir dilgeliu arbatos, bet jei blogai jausiuos menesi laiko jokiu budu nenutraukt vartot tableciu, nes tokie pokyciai normalu. veliau viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaveja @ 2009 12 01, 20:18)
siandien buvau pas gine ir israse Jeanine.
gasdina tik keli pasaliniai poveikiai kaip atgrasumas myletis ir pirma menesi juntami skausmai ivairiose vietose.

patare siuo laikotarpiu vartot vit. c ir dilgeliu arbatos, bet jei blogai jausiuos menesi laiko jokiu budu nenutraukt vartot tableciu, nes tokie pokyciai normalu. veliau viskas susitvarkys smile.gif

O koki vaidmeni vaidina vitaminas C ir dilgeliu arbata vartojant Jeanine?
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2009 12 02, 12:33)
O koki vaidmeni vaidina vitaminas C ir dilgeliu arbata vartojant Jeanine?

kaip supratau, jei bus bloga ir jausiu skausma apatinej pilvo dalyje (pirma menesi tai ypac aktualu) tai patare siuos du dalykus vartoti.
is tikro neisiminiau ka sake del vitamino c, tiesiog askorbo rugsties tabletes patare po tris i diena gerti jei nekaip jausiuos. o dilgeliu arbata nuo skausmo
Atsakyti
QUOTE(aaveja @ 2009 12 02, 18:58)
kaip supratau, jei bus bloga ir jausiu skausma apatinej pilvo dalyje (pirma menesi tai ypac aktualu) tai patare siuos du dalykus vartoti.
is tikro neisiminiau ka sake del vitamino c, tiesiog askorbo rugsties tabletes patare po tris i diena gerti jei nekaip jausiuos. o dilgeliu arbata nuo skausmo

aisku...man nuo ju kaip ir nera neigiamo salutinio poveikio, biski krutine skaudi pasidare, bet ir tai ne kiekviena menesi, svarbu, kad "neteplioja", nes tai pats nemaloniausias dalykas smile.gif
Atsakyti
Vartoju jau kelias savaites, galiu pasakyt, kad svoris nepakito, nors apetitas atsirado ir valgau daugiau. Truputi padidejo krutine, pasidare stangresne, bet pradejo labai bert veida tokiais gumbaspuogiais. Visi mazi poodiniai spuogeliai ir nelygumai isnyko, liko tik tie gumbaspuogiai, kuriuos skauda palietus unsure.gif
Noras nedingo niekur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaveja: 13 gruodžio 2009 - 12:40
dar galiu pasakyti, kas pasikeite pradejus vartoti KT, nors cia gal aplamai, nebutinai nuo Jeanine, tai labai iskilo visos kraujagysles i pavirsiu kaip melsvas tinklelis ant koju, net krutines, nes yra pamineta prie salutiniu poveikiu, kad gali kimstis kraujagysles...matomai, kazkaip organizmas reaguoja i tas KT sad.gif
Atsakyti
Sveikos, vartojau ir as Jeanine gal kokius sesis metus. Bet va vakar isgeriau paskutine ir zadu su jais atsisveikinti. Prasidejo labai ziauri depresija, nerimas, kazkaip jauciu kad tai gali buti nuo ju. Siaip labiau juos vartojau nuo spuogu, tikrai padejo. Bet va neseniai vel pradejo labai bert, kakta pasidare kaip tarka. Gal jau man tie hormonai visai susipainuojo ir pradejo krest tokia nesamones. Gal kam nors buvo kazkas panasaus?
Atsakyti
QUOTE(IiIy @ 2009 12 13, 13:39)
Vartoju jau kelias savaites, galiu pasakyt, kad svoris nepakito, nors apetitas atsirado ir valgau daugiau. Truputi padidejo krutine, pasidare stangresne, bet pradejo labai bert veida tokiais gumbaspuogiais. Visi mazi poodiniai spuogeliai ir nelygumai isnyko, liko tik tie gumbaspuogiai, kuriuos skauda palietus unsure.gif
Noras nedingo niekur

As vartoju jeanine dar tik savaite. Net draugas pastebejo, kad padidejo krutine siek tiek. Kartais dabar tokia jautri pasidaro, seniau taip nebudavo. Aisku gal padidejo del menesiniu(nors taip niekad nebudavo), bet kolkas nemazeja:) Pirma diena labai pykino. Jei nakti pabundu irgi jauciu sioki toki pykinima
Noriu paklausti:pirma diena geriau 22val jas. po to , kad pramiegociau pykinima, pradejau gert 20val. Bet teks anksciau keltis, noriu dar paankstinti. Ar nesumaes saugumas, jei gert dabar pradesiu jas pvz 18.30?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2010 08 30, 15:11)
Sveikos, vartojau ir as Jeanine gal kokius sesis metus. Bet va vakar isgeriau paskutine ir zadu su jais atsisveikinti. Prasidejo labai ziauri depresija, nerimas, kazkaip jauciu kad tai gali buti nuo ju. Siaip labiau juos vartojau nuo spuogu, tikrai padejo. Bet va neseniai vel pradejo labai bert, kakta pasidare kaip tarka. Gal jau man tie hormonai visai susipainuojo ir pradejo krest tokia nesamones. Gal kam nors buvo kazkas panasaus?

Man teko pavartoti situos KT metus laiko. Po metu man viduri ciklo pradejo teplioti ir kraujuoti. Ejau pas gine, tai israse kitus. Manau, kad isties atejo laikas atsisveikint su jais. smile.gif Organizmui jie turbut nebetinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 31 rugpjūčio 2010 - 17:47
Nesamone galiu pasakyt. Dar liko puse pakuoptes pirmos, bet kai tik pabaigsiu iskart jas mesiu. Tepliojimas, mylejimaisis kaip per menesines, prasta lubrikacija ir tikrai ne toks noras, koks buvo pirmiau..verkimai kiekviena vakara del nieko, negalejimas sportuot-padustu ir sirdi pradeda skaudet.kaip invalide jos mane padare:) ate ate jom:D blink.gif
Atsakyti