Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

as irgi vartojau Jeanine KT, bet va dabar jomis biskeli nusivyliau g.gif
dar likus savaitei iki "atostogu", na 7d pertraukeles, as pradejau sirgt mmm, bet va jau savaite ir sergu...nors suirgt turejau tik vakar...bet man niekada taip ilgai nebudavo, sirgdavau tik 3d. g.gif
Tai va dabar sprendziu dilema ar pirmadieni toliau gert ar atsisakyt... g.gif as jau kazkaip linkusi nebegert. gal kas galit patart?
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasidalinti savo Jeanine gėrimo patirtimi. 4u.gif
Gydytoja išrašė gerti, nes eilinio patikrinimo metu rado cistinį darinį gimdoje. Buvau supanikavusi ir sutikau nors šeip aš esu kategoriškai prieš KT.
Per metus gėrimo įkritau į baisią depresiją ir apatiją draugui... Krūtis skaudėdavo kaip papuola. Vanduo lyg neikaupdavo, bet poreikio vyrui buvo daugiau nei nulis. Tiesiog kažkoks atgrasuma...
Buvau pastebėjus, kad labai išsausėjo visa gleivinė, bet maniau sutapimas... Po kiek laiko prasidėjo uždegiminiai pakitimai: baltos išskyros, perštėjimas, paraudimas, niežulys... Žodžiu man Jeanine "padovanojo" uždegimų maratoną, su kuriuo jau kovoju 4-ti metai... Mėginėliai tai nieko nefiksuoja tai lyg kažkokius grybelinius pakitimus. Vaistai apgydo tik tam kartui. Bandau viską nuo tyrimų visuomenės sveikatos centre už 200lt iki bobulių receptų - bergždžia. Tikrai vargstu su šia bėda. Pakeičiau tris ginekologus. Visi patvirtino, kad tai KT pasekmė. Taip kad siūlyčiau juos rinktis atsargiai smile.gif
Dar tiesa, kai studentė tada daug mano manymu už juos mokėdavau (po 35lt) nežinau kiek dabar kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiskiausia: 05 kovo 2009 - 09:31
aš jau antrą mėnesį vartoju jas irgi gydymo tikslais nes buvo padidejusi kiaušidė. bet va po antros paskuotės naudojimo pradėjo stipriai skaudėti galvą, gal kam taip buvo. doh.gif
Atsakyti
praejau naudoti Jeanine KT
pries tai nenaudojau KT tableciu
bet jau baigiu gerti pakuote bet man visiven tepa rudai
as jau issigandau, kad turbut reiks nutraukti
gal kam taip buvo ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 06 05, 21:23)
praejau naudoti Jeanine KT
pries tai nenaudojau KT tableciu
bet jau baigiu gerti pakuote bet man visiven  tepa rudai
as jau issigandau, kad turbut reiks nutraukti
gal kam taip buvo ? unsure.gif

Man taip buvo 1 men.,nepergyvenk,paskui bus kaip laikrodukas
Atsakyti
Gulia
aciu
reikes palaukt dar antra menesi 4u.gif
Atsakyti
ar Jums nuo KT
neatsirado celiulitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2009 03 17, 12:20)
aš jau antrą mėnesį vartoju jas irgi gydymo tikslais nes buvo padidejusi kiaušidė. bet va po antros paskuotės naudojimo pradėjo stipriai skaudėti galvą, gal kam taip buvo. doh.gif

As jas naudoju jau treti metai. 2 metus viskas buvo gerai. Jokiu tepliojimu, svorio priaugau pora kg( bet cia neaaisku ar del valios stokos ar del KT blush2.gif ), galvos neskaudedavo seniau, bet dabar KT geriant trecia savaite (paskutine saaite pries savaites pertrauka) uzeina baisus migreninai skausmai. Atsiranda pykinimas ir galvos svaigimas. Manau reikes jas keisti jau. Bet visus pora metu jokiu nusiskundimu neturejau.
Atsakyti
sveikos, 4u.gif
pries tris metus man taipat buvo ginekologe israsius jeanine kad sureguliuotu menesiniu cikla. geriau tris menesius,nutraukiau nes atsirado salutiniai pozymiai

1. visiskai dingo potraukis ;
2. su kiekviena pakuote ( pirma menesi ties vidurine tablete pradejo rytais galva skaudet ,antra menesi labiau, treciau is lovos nebeislipau ir nuo skausmo prdaejau vempt unsure.gif )

zinoma menesines buvo tvarkoj,laiku...,bet tokio galvos skausmo nebegalejau tvert,i domu kas butu buve ketvirtoj pakuotej g.gif bijau net pagalvot schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etuknots: 06 rugpjūčio 2009 - 12:11
smile.gif smile.gif sveikos smile.gif gydymo tikslais man israse tableciu jeanine, pries tai vartojau diane35, jos visiskai atliko savo funkcija, taciau metus jas gerti problema atsinaujino, taigi vel teko griebtis tableciu. Jeanine gydytoja rekomendavo argumentuodama, kad jos naujesnes, ir maziau pavojingos.. Nezinau, ar verta jas vartoti, ko galiu tiketis ir kuo jos pranasesnes, ar blogesnes uz diane35..labai prasau pasidalinti nuomonemis ir patirtimi ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2009 08 25, 14:08)
smile.gif smile.gif sveikos smile.gif gydymo tikslais man israse tableciu jeanine, pries tai vartojau diane35, jos visiskai atliko savo funkcija, taciau metus jas gerti problema atsinaujino, taigi vel teko griebtis tableciu. Jeanine gydytoja rekomendavo argumentuodama, kad jos naujesnes, ir maziau pavojingos.. Nezinau, ar verta jas vartoti, ko galiu tiketis ir kuo jos pranasesnes, ar blogesnes uz diane35..labai prasau pasidalinti nuomonemis ir patirtimi ax.gif  4u.gif  smile.gif

Tema apie Jeanine jau yra, bent jau paieskokit pries pradedama nauja.
Atsakyti
tikriausiai tema ne taip suformulavau. Man labiau reikia nuomones tu, kurios vartojo ir diane35 ir jeanine, o ne tik jeanine biggrin.gif na bet manau, kad nepadariau kazkokio siaubingo nusikaltimo atidarydama sita tema, visgi cia kaip ir supermamos forumas o ne superkritikiu ar superreksniu smile.gif siaip ar taip atsiprasau jau nuolankiausiai uz tokia milziniska klaida
Atsakyti