Sveikutes, pradejau skaityti cia jusu atiliepimus, tai labai ydomu ir naudinga.. man pora metu buvo problema su menesinem tai buna tai kokia puse metu ju nera...
Nuejau pas gydytoja man israse Jeanine, kai susirgau pirma diena tai ir pradejau gerti ir per visa gerimo laikotarpi prasirgau ir dar biski tai truko 27 dienas ir paskiau nutraukiau...
Nejau pas gydytoja nes vel man ju butu irsase ir vel visa men tepliotis...
Salutinis poveikis
* svaigo galva
* pykino
* del svorio tai nieko(nes mazai geriau laiko)
Nepatinka man tie visi vaistai bet ka daryti??? kaip viska atstatyti i vieta?????
Nuejau pas gydytoja man israse Jeanine, kai susirgau pirma diena tai ir pradejau gerti ir per visa gerimo laikotarpi prasirgau ir dar biski tai truko 27 dienas ir paskiau nutraukiau...
Nejau pas gydytoja nes vel man ju butu irsase ir vel visa men tepliotis...
Salutinis poveikis
* svaigo galva
* pykino
* del svorio tai nieko(nes mazai geriau laiko)
Nepatinka man tie visi vaistai bet ka daryti??? kaip viska atstatyti i vieta?????
Labas vakaras
Sutinku, kad kontraceptikai tikrai nera pats geriausias pasirinkimas, bet kas belieka, norint, kad po to "neskaudetu" galva del pasekmiu ...
Be to, siais laikais jie tikrai labai skiriasi nuo ankstesniu, juk tobulejama
As taip pat naudoju Jeanine tabletes, bet man jos asmeniskai tinka ir patinka
Menesines tapo negausios, laiku, svorio pakitimu nepastebejau, kitu sveikatos negalavimu taip pat jokiu nepastebejau
Sutinku, kad kontraceptikai tikrai nera pats geriausias pasirinkimas, bet kas belieka, norint, kad po to "neskaudetu" galva del pasekmiu ...
Menesines tapo negausios, laiku, svorio pakitimu nepastebejau, kitu sveikatos negalavimu taip pat jokiu nepastebejau
tai kad visoms kontraceptinems tabletems reikia recepto, ar as klystu?
geriau sitas tabletes ir tikrai visa laika labai skaudejo krutys, dar vienas ivykis buvo bet nezinau ar tai nuo tableciu. tiesiog viena ryta pabudau ir viskas aplinkui sukosi. gulejau ligonineje savaite. nezinau ar cia tabletes kaltos del to.
geriau sitas tabletes ir tikrai visa laika labai skaudejo krutys, dar vienas ivykis buvo bet nezinau ar tai nuo tableciu. tiesiog viena ryta pabudau ir viskas aplinkui sukosi. gulejau ligonineje savaite. nezinau ar cia tabletes kaltos del to.
QUOTE(Alirija @ 2008 10 30, 10:33)
As savo ginekologei taip pat uzdaviau aktualu klausima - kaip bus su pastojimu? Ji mane nuramino, kad jokiu problemu nebus (turint omenyje sveikas moteris, kurios apskritai su pastojimu problemu neturi)
Mano pazistamu rate kol kas nei viena problemu siuo klausimu neturejo
Mano pazistamu rate kol kas nei viena problemu siuo klausimu neturejo
Is savo patirties galiu pasakyt. KT naudojau gal pora metu, bet pastoti buvo sunku. Teko gera pusmeti darbuotis lovoje, masinoje, gamtoje ir visur kitur. Buvau jau tikrai issigandusi, kad prisidirbau kazko. Bet va jau turim sveika, linksma ir grazia mergyte.
Galvoju vel pradeti vartoti KT.
QUOTE(*Alicija* @ 2008 11 04, 17:07)
Labas vakaras
Praejau ilgus kryziaus kelius kol atradau Jeanine . Naudojau ir Cilest ir Mersilona, Marvelona, bet nuo visu budavo vienoki ar kitokie salutiniai poveikiai. Dabar vel galvoju pradet KT, bet mano gine man pasiule KZ. O kiek paskaitinejau, jis daug kam netinka .
labutis visoms nupirkau ir as tu kontraceptiniu tableciu, dsabar lauksiu menesiniu kad galeciau pradeti juos gerti, paskui parasysiu savo nuomone kas pas mane viksta
Papildyta:
jei is tikruju man siandien pardave be recepto, camelijos vaistineje su nuolaidu kortelie jei kainuoja 36lt manau normali kaina
Papildyta:
QUOTE(mamabamba @ 2008 11 11, 17:49)
Ar reikia gydytojo recepto šioms KT įsigyti? Kiek maždaug kainuoja. Ar jos sumažina plaukuotumą?
jei is tikruju man siandien pardave be recepto, camelijos vaistineje su nuolaidu kortelie jei kainuoja 36lt manau normali kaina
Naudojau Jeanien pries pastodama tris metus - esu labai patenkinta Jokio beveik salutinio poveikio nebuvo (tik vienintelis - vyro pradzioj nelabai norejau),menesines suregliavo ir nebera jos skausmingos.Kai uzsinorejom lelio - tai menesi tik negeriau - ir pastojau O dabar po gimdymo vel prie ju gryzau!!!
nesuprantu vienu dalyko kodel taip ilgai teplioju po menesiniu jau pus antros savaites
saip jokiu saoutiniu poveikiu neturiu kol kas patenkinta
saip jokiu saoutiniu poveikiu neturiu kol kas patenkinta
QUOTE(Čili @ 2004 09 24, 19:46)
nu cia tai geras...antro dar kaip ir neplanuojam...
blembacki,as jas geriu tvarkingai,kasdien tuo pat metu,bet va kaip sirgau,taip ir sergu jau antra savaite nesuprantu nieko..
As po pusmecio gerimo (pries tai dariu pertrauka) susirgau ilgam... gal menesi visa ar truouti net ilgiau... nutraukiau, pasirodo cista pas mane atsirado (nepiktybine, dabar jau pranyko).
Siuo metu vartoju Femina 35 (jau metai) ir tfu tfu tfu viskas gerai
Pradėjau ir aš vartoti OK "Jeanine" Paskyrė gine gydimo tikslais. Kol kas juokiu nusiskundimu neturiu Na gal siek tiek skausmingos karutis (anksčiau tai budavo tik prieš M) ir pora pirmu dienu nakti paikindavo.
nesuprantu vienu dalyko kodel taip ilgai teplioju po menesiniu jau pus antros savaites g.gif
saip jokiu saoutiniu poveikiu neturiu 4u.gif kol kas patenkinta
aš išgėriau jau viena pakuotę tų tablėtyčių bet man vistiek teplioja rudai.
kažin kada baigsis tas tepimas
saip jokiu saoutiniu poveikiu neturiu 4u.gif kol kas patenkinta
aš išgėriau jau viena pakuotę tų tablėtyčių bet man vistiek teplioja rudai.
kažin kada baigsis tas tepimas