Aš taip pat geriu kontraceptines "JEANINE". Man jas išrašė po laparoskopijos. Galiu pasakyti, kad šios tabletės yra ŽIAURIAI stiprios Šiaip jokio poveikio nei odai, nei nagam, nei plaukam nepajaučiau Tik šalutinį poveikį juntu - krūtų skausmas....
aš geriu Jeanine tabletes visai neseniai. Pradžioje ir man skaudėjo krūtis, labai buvo padidėjęs apetitas . Bet dabar jokių šalutinių poveikių nebejaučiu Netgi dingo kai kurie nemalonūs pms simtomai (didesnis apetitas, pilvo putimas), mėnesinės nebeskausmingos Vyras sako, kad krūtys padidėjo
Dėl poveikio odai - kiek man sakė ginekologė ir kiek sužinojau ir inform.lapelio, tai jis pasireiškia ne iškart, o mažiausiai po 3-4 mėn... Taigi žymaus efekto dar reiks palaukt...
Ir dėl tų tablečių 'žiauraus' stiprumo...kaip tas stiprumas pasireiškė? nes kiek žinau, tai hormonų koncentracija šitose tabletėse yra viena mažiausių lyginant su kitom kontraceptinėm tabletėm
Dėl poveikio odai - kiek man sakė ginekologė ir kiek sužinojau ir inform.lapelio, tai jis pasireiškia ne iškart, o mažiausiai po 3-4 mėn... Taigi žymaus efekto dar reiks palaukt...
Ir dėl tų tablečių 'žiauraus' stiprumo...kaip tas stiprumas pasireiškė? nes kiek žinau, tai hormonų koncentracija šitose tabletėse yra viena mažiausių lyginant su kitom kontraceptinėm tabletėm
As jeanine geriau 4 metus, po nestumo. Kodle meciau ? todel, kad nusibodo kisti i save kas menesi antibiotikus, nes pienlige pasidare "mano drauge" pasveikstu nueinu isitirti nera, pasako ateik po savaite yra. suprasciau kad butu partneris tuo metu uzsikretes ar dar kas, o cia nieko. Tai gydytoja patare padaryti bent metu pertrauka. Ir vualia jau metai kaip antibiotiku negeriau, viskas ciki
O del maudimo ir tepliojimo pradzioj tai man atrodo visu ju vienodas poveikis pradzioje.
O del maudimo ir tepliojimo pradzioj tai man atrodo visu ju vienodas poveikis pradzioje.
As irgi geriu Jaanine. Dar neilgai gal tik keliata menesiu. Per ta laika svoris lyg ir nepadidejo, o apetitas gal net sakyciau siek tiek sumazejo . Bet stai atsirado kita problema. Labai skausmingos tapo krutys . (Beja jos pastebimai padidejo ). Tai dabar galvoju ar tas skausmas su laiku praeina ar visgi man jau ir sitas mest reikes? Anksciau geriau Femoden, bet visiskai dingo bet koks noras myletis tai teko ju atsisakyti. Kuri laika negeriau jokiu viskas lyg ir susitvarke, bet po gero pusmecio vel sugrizo problemos su ciklo sutrikimu, tai gydytoja prirase Jeanine. Tik va ir vel problema. Tai dabar ir nezinau ar dar kentet, ar jau vel eit prasyt kitu KT?
situos tvarkingai kasdien gerdama susilaukiau sunelio, kuriam jau metukai
tiek tegaliu apie jas pasakyti.
QUOTE(Raudona'kanarele @ 2008 10 12, 15:28)
situos tvarkingai kasdien gerdama susilaukiau sunelio, kuriam jau metukai
Vienintelė 100% patikima priemonė nuo nėštumo, tai jokių santykių. O šias tabletes geriu jau 3 metus ir nejaučiu ar jos kuo nors ypatingai geresnės ar blogesnės už kitas. Aišku būtų geriau iš viso negert jokių, bet man tai priimtiniausia apsisaugojimo priemonė. Manau, kad kiekvienai individualiai reikia pasirinkti kas tinka, o kas ne.
nu nzn as geriu jau antri metai ir viskas ciki mesiu gert tik 3 menesius pries planuojama nestuma
Laba diena pries kelis metus buvau del berimo ant veido pas ginekologe ji israse man jenine rezultatas tikrai buvo super mane nuo ju nei pikino nieko tik atejus vel po 1, 5 men mano ginekologe geranoriskai man pasake , kad jos labai stiprios ir pakeicia moters fiziologija cia susije su pastojimu, na mane ji itikino ju atsisakit
mano ginekologe geranoriskai man pasake , kad jos labai stiprios ir pakeicia moters fiziologija cia susije su pastojimu,
Kokia prasme "susije su pastojimu"? gal gali siek tiek placiau papasakot? Man tai jas skyre kai buvo kazkur prapuole mano mm... Kadangi tai buvo nebe pirmas kartas (pirma karta kai jos sustreikavo geriau Femodena, po to nustojus ji gerti kazkur po puses metu maniskes vel eme krest sposus tuomet israse Jeanine) tai gydytoja uzsimine, kad cia gali buti kazkoks (nepamenu koks ) harmonu sutrikimas ir ateityje gali buti problemu norint pastoti. Tai dabar paskaicius ir galvoju, gal todel man ir paskyre butent Jeanine...
Sveikos
Na as taip pat vartoju "Jeanine" jau 4-erius metus ir neturiu jokiu nusiskundimu
Menesinemis sergu reguliariai ir laiku, o jos tapo visai nezymios ir negausios ... ... tikrai jau vien tas kelia nuotaika
O kas liecia krutis ... taip, jos savaite pries menesines tampa tikrai jautrios ir ... padideja
Dar del sudeties ... buvo pasakyta, kad jos labai "stiprios" ... mielosios, visi kontraceptikai yra isikisimas i moters organizma per prievarta, todel naturaliu priemoniu tiketis ir nereikia
Na as taip pat vartoju "Jeanine" jau 4-erius metus ir neturiu jokiu nusiskundimu
Menesinemis sergu reguliariai ir laiku, o jos tapo visai nezymios ir negausios ... ... tikrai jau vien tas kelia nuotaika
O kas liecia krutis ... taip, jos savaite pries menesines tampa tikrai jautrios ir ... padideja
Dar del sudeties ... buvo pasakyta, kad jos labai "stiprios" ... mielosios, visi kontraceptikai yra isikisimas i moters organizma per prievarta, todel naturaliu priemoniu tiketis ir nereikia
Pacituoju ji sake ( mano gine) kad pakeicia moters fiziologija taip ir yra beveik dingsta menesines biski pateplioja mano viena drauge geria juos jau 7 metai. Kaip as jai sakau kad gali but problemu su pastojimu ji sako cia gi naujausi kontraceptikai as juos savaite negerdama pastosiu be problemu, na istikro to jai linkiu, bet manau jos nuomone yra labai kvaila. Aisku geriau gert kontraceptikus negu darytis......... bet jai dar neturit vaiku manau pasisaugokit kitais budais