Geriau Jeanine puse metu
odai jokio poveikio nepastebejau ( nesiskundziau ja ir anksciau), plaukams ragams ir nagams irgi jokiu poveikiu
nu pastoti irgi nepastojau su jom
ale per ta puse metu svorio prisiauginau 20kg.
tai nusprendziau, gal gal uzteks to svorio... nu ir meciau
iskarto pastojau
per nestuma dar 20kg....
nu grazuole buvau pasidariusi
po tokiu bajeriu su svoriais nurpendziau daugiau jokiu tableciu nebegerti
QUOTE(Afrodite_ @ 2008 05 19, 16:12)
Esu labai sunerimusi. Jeanine isgeriau 2 pakuotes, laukiau menesiniu, ir sirgau viena diena labai negausiai, o antra diena vos lasiukas buvo. Ar galie buti nescia? Beje po pirmo menesio vartojimo Jeanine, menesines buvo 4-5 sienas.
Papildyta:
sorry uz klaidas, tiesiog esu sunerimusi
Papildyta:
sorry uz klaidas, tiesiog esu sunerimusi
manau,kad tikrai nesi nescia,bet pradziai pasidaryk,kad butu ramiau nestumo testa,man irgi israse situos kontraceptikus,geriu pirma menes,ir gersiu nepertraukiamai tris menesius gydymo tikslams,gydytoja sake kad menesines dinks,neissigasti to , man ir reikia kad jos dingtu,sake kad sie kontraceptikai labai net mazina menesiniu kraujavima,
sveikos...as nesuprantu kaiko,gal galit kuri paaiskint...pradesiu gert jeanina,na ten 28 tabletes.tai kai yra pradedama pati pirma pakuote tai reikia gerti pacia pirma menesiniu diena,tarkim man menesines prasidejo 2 diena ir baigesi 5 diena ,na as tas visas dienas geriau ir geriau iki tol kol baigesi tos 28 tabletes ,tai iki menesiniu liko dar 2 dienos ,tai nesuprantu,ar reikia tas dvi dienas dar gert tas tabletes,bet tada jau butu atidaryta nauja pakuote,tai reikia ar ne,nesuprantu...kas nors paaiskinkit...aciu !
QUOTE(rudaakeee @ 2008 05 29, 19:09)
sveikos...as nesuprantu kaiko,gal galit kuri paaiskint...pradesiu gert jeanina,na ten 28 tabletes.tai kai yra pradedama pati pirma pakuote tai reikia gerti pacia pirma menesiniu diena,tarkim man menesines prasidejo 2 diena ir baigesi 5 diena ,na as tas visas dienas geriau ir geriau iki tol kol baigesi tos 28 tabletes ,tai iki menesiniu liko dar 2 dienos ,tai nesuprantu,ar reikia tas dvi dienas dar gert tas tabletes,bet tada jau butu atidaryta nauja pakuote,tai reikia ar ne,nesuprantu...kas nors paaiskinkit...aciu !
visu pirma ten yra ne 28 o 21 tablete,pradedi gerti pirma menesiniu diena ir geri toliau visa 21,pabaigusi darai 7 dienu pertrauka,per kuria tau turi buti menesines,ir 8 diena pradedi gerti nauja pakuote,nepriklausomai ar dar kraujuoji ar ne,ar supratai
Geriu Jeanine jau 2 metus-yra pliusu ir minusu.
QUOTE(Gulia @ 2008 06 02, 22:22)
Geriu Jeanine jau 2 metus-yra pliusu ir minusu.
o kokie minusai
Man tai tik pliusai
sveikos. as jeanine vartoju puse metu,ispradziu tepliojo, skaudejo krutis, bet po kokio men viskas susitvarke..menesines lb trumpos ir neskausmingos, padidejo krutine, svoris neaugo...viskas atrode saunu...bet praejus 5 men po pradejimo vartoti KT pastebejau kad atsirado tikrai ne mazai celiulito ant slaunu ir daug celiulito ant uzpakalio. visada buvau plona ir dabar svorio nepriiaugau, bet tas celiulitas ir savijauta tai : pries tai celiulito niekada neturejau.. zadu mesti KT
vartojau du metus,labai patiko,galvoju ir toliau jas vartoti,gal tik kaina didoka,daugiau pas mjane jokiu minusu.
Aš va laukiu nesulaukiu vizito pas ginekologę, nes labai noriu KT (um nėštumo fobija, turbūt ), tai galvoju prašyti būtent šitų paskaičiau Jūsų visų komentarus ir manau, kad turbūt ir man tiks
Papildyta:
ot velniava, ne čia parašiau nepykit labai
Papildyta:
ot velniava, ne čia parašiau nepykit labai