Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

QUOTE(mindgrinder @ 2008 02 01, 13:26)
Šiandien išrašė jas daktarė.. bet kai paskaičiau tai net baisu pasidarė  fear.gif
o jeanine skaitos receptinis vaistas? tik su receptu jų gaut galima?

Taigi visos KT su receptais nuo naujųjų metų... mirksiukas.gif
Atsakyti
As jeanine geriau tris menesius,kad isivalytu cista...bet savijauta tikrai nieko gero. verysad.gif svaigdavo galva,saldavo rankos ir kojos,sirdis dauzydavosi...
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 02 01, 19:47)
As jeanine geriau tris menesius,kad isivalytu cista...bet savijauta tikrai nieko gero. verysad.gif  svaigdavo galva,saldavo rankos ir kojos,sirdis dauzydavosi...

Man tam pačiam tikslui irgi išrašė, dar nepradėjau gerti nes mm dar nebuvo, bet ar tau padėjo............ g.gif
Atsakyti
Na,man padejo,cista po 3 menesiu issivale,bet tooooks skausmas buvo!galvojau jau,kad koks apendicitas! doh.gif
Atsakyti
O as sias kontaceptines tabletes taip pat geriau,bet ne del cistu,o siaip,kad po pirmosios nepastociau is karto vel.Tai is pradziu viskas tiko,o po kokiu 4men.prasidejo savaite pries sirgima gimdos skausmai blink.gif .Man pries pirmaji pastojima taip pat labai skaudedavo,bet tada vartojau "Novinete"tabletes,tai jos man ta skausma sumazindavo.Na,o sakau,su "Jeanine"nutiko taip.Gydytojas man liepe gerti "Regulon".Tai lyg ir pasitaise.bet po keliu menesiu ir vel tas pats.Isankstinai skausmai ir net pykinimas.Jau vienu metu net galvojau,jog laukiuosi.Man truko kantrybe ir is viso meciau visus kontraceptinkus i sali.Pradejau gerti "Magnesium"vitaminus ir ka jus manote?...skausmas beveik isnyko.Galiu sutikti cikla be nuskausminamuju,kas seniau buvo sunkiai isivaizduojama(nors esu labai kantri ir vaistais nepiknaudziauju).Tai stai,pagal visa gydytoju aiskinima,kontraceptikai turi stipriai sumazinti menctruacinius skausmus,o man gavosi antraip rolleyes.gif .
Atsakyti
Sveikutes
As Jeanine geriu 1 metus . Galiu pasakyti kad as jomis esu patenkinta, svoriui tai itakos tlyg ir neturi...
susitvarkė oda, bet kad va plaukam ar nagam ka padėtų tai nė velnio g.gif
o su tuo potraukio sumažėjimu tai...ir man jis labai sumažėjęs..o vis galvojau kodėl čia man taip... g.gif tongue.gif
labai džiaugiuosi kad ciklas susitvarkė ir labai reguliarus, jokių skausmų ir labai trumpos mėnesinės buna thumbup.gif
tik va si mėnesi negėriau (nes nelabai reikėjo ax.gif ) bet kai paskaičiau kad net reguliariai ir tvarkingai geriant čia nemažai pastojusių tai išsigandau unsure.gif
nelabai žinau doh.gif , bet kokie požymiai būna kai tik pastoji?kaip žinot kada nutraukt reik KT?
Atsakyti
man Jeanine israse, nes mmm labai sutrikusios buvo (kraujavimas paskutini syk net iki menesio uzsitese unsure.gif ) Tai israse, kad kraujavima sustabdytu. Pirmon dienom siaubingai pykino, net miegot negalejau, buvau nualpusi, temperatura uzkilo,- jau galvojau mesiu si reikala. Pasikonsultavau su gydytoja, liepe toliau gert ir dabar lyg susinormalizavo (bent nebepykina).
Mes siaip nestuke.gif labai norim, o va KT turiu gert.... O kaip noreciau, kad taip kaip kitom, kur gerdamos susilauke! Kaip suzinojot, kad laukiates? O juk KT negalima laukiantis gerti! Koks poveikis vaikuciui, yra rizika?
Atsakyti
geriau iki nestumo Jeanine- svoriui pokyciu nebuvo, absoliuciai jokiu salutiniu poveikiu schmoll.gif sios KT turi mazai hormonu. dabar vel geriu.

QUOTE(mindgrinder @ 2008 02 01, 13:26)
Šiandien išrašė jas daktarė.. bet kai paskaičiau tai net baisu pasidarė  fear.gif
o jeanine skaitos receptinis vaistas? tik su receptu jų gaut galima?

dabar visi kontraceptikai tik su receptais parduodami mirksiukas.gif

QUOTE(aragorna @ 2008 03 13, 22:51)
Sveikutes
As Jeanine geriu 1 metus .  Galiu pasakyti kad as jomis esu patenkinta, svoriui tai itakos tlyg ir neturi...
1. susitvarkė oda, bet kad va plaukam ar nagam ka padėtų tai nė velnio  g.gif
o su tuo potraukio sumažėjimu tai...ir man jis labai sumažėjęs..o vis galvojau kodėl čia man taip... g.gif  tongue.gif
2. tik va si mėnesi negėriau (nes nelabai reikėjo  ax.gif ) bet kai paskaičiau kad net reguliariai ir tvarkingai geriant čia nemažai pastojusių tai išsigandau  unsure.gif
nelabai žinau  doh.gif  , bet kokie požymiai būna kai tik pastoji?kaip žinot kada nutraukt reik KT?

1. man atrodo mitas, kad turetu siam reikalui padeti.
2. man reikejo vel nauja pakuote gerti, visa savaite pamirsdavau gerti- tad geriau laaabai nereguliariu laiku. nusprendziau ta menesi nebegerti ir kita menesi vel is naujo gert hihihi.gif tai vat, ir pasibelde netyciukas... aisku, db esu labai laiminga wub.gif ... bet db Jeanine geriu labai atsakingai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as dar tik antra men vartoju si KT. Beje anksciau tableciu nesu gerus, saugodavomes prezikais. Tik pradejus gert aisku poveikis siaubingas buvo: pasidariau irzli, pikta, jautri, siek tiek skaudejo galva... o kursa bebaigiant paskutines dvi dienas pamirsau isgerti tabletes. Tai buvau supanikavus, kad gal jau pasigavom dar viena seimos nari, bet lyg ir ne...

Beje, kol kas spuogai ir toliau dygsta, netgi gal labiau, ypac apie smakra. gal ilgainiui praeis.

O krutys skausmingos ir kiek papilnejusios, na ne tai kad skauda, bet nuolat jauciu maudima.
Atsakyti
Aš gėriau Jeanine 2m.,jokių nusiskundimų neturėjau,jokių svorio pokyčių,pagerėjo oda,bet kai beveik nustojau kraujuoti ir nuėjau pas gine,liepė mest ir išrašė Yarine. Sakė Jeanine tinka toms pas kurias ypač gausus kraujavimas būna.
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2008 03 28, 21:16)
Aš gėriau Jeanine 2m.,jokių nusiskundimų neturėjau,jokių svorio pokyčių,pagerėjo oda,bet kai beveik nustojau kraujuoti ir nuėjau pas gine,liepė mest ir išrašė Yarine. Sakė Jeanine tinka toms pas kurias ypač gausus kraujavimas būna.

Pas mane grynai ta pati situacija. Vietoj Jeanine pasiūlė gerti Yarine. O mėnesinės tikrai beliko pora dienų po kelis lašus....

Ir dar niežėjimas nemalonus. Padarė tyrimus, nieko nerado. Tai sako gal kartais ir nuo kontraceptikų. Tik nežinau ar visai nebegerti ar pakeisti????

Papildyta:
[quote=aragorna,2008 03 13, 22:51]
tik va si mėnesi negėriau (nes nelabai reikėjo ax.gif )

O ar galima taip gerti - negerti (kai nereikia smile.gif ) ????
Papildyta:
QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 15, 15:56)
Mane nuo siu tableciu bere sad.gif

Gėriau JEanine gerą pusmetį ir viskas buvo tvarkoj (išskyrus potraukį...), bet po to prasidėjo neaiškios kilmės kūno ir lyt org niežėjimas be bėrimo. Dariausi visokius tyrimus - nelabai aišku nuo ko. Tai gal gali būti nuo KT?
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2008 04 03, 10:37)
Ir dar niežėjimas nemalonus. Padarė tyrimus, nieko nerado. Tai sako gal kartais ir nuo kontraceptikų. Tik nežinau ar visai nebegerti ar pakeisti????

as vat jau trecias KT bandau, bet nerandu tinkamu unsure.gif nuo situ tai man kazkokia alergine reakcija gaunasi: isberia ir niezti kuna doh.gif
Atsakyti