sveikos mamytes as irgi geriu beveik menuo sitas kt taip pat nepastebejau jokio blogo poveikio manau jos man tinka nors ir mazai laiko jas geriu,bet cia nesamones jus rasot kad nuo kt oda tampa kaip pirmos jaunystes
QUOTE(Čili @ 2004 10 24, 20:26)
na ka,panos,pasidalinsiu paskutinem naujienom...ogi meciau as tas KT,ir ka gi...
+
nuotaika pagerejo
pasidariau aktyvi kaip ir anksciau
potraukis ojojoj-kaip kates per morciu
jokiu skausmu-galvos,krutu ir t.t.
jokio pykinimo..
-
galiu pastoti,bet ir tai man slapcia noretusi suorganizuot,todel tai pliusas
zodziu viskas i gera..kol kas naudosimes durex manau
+
nuotaika pagerejo
pasidariau aktyvi kaip ir anksciau
potraukis ojojoj-kaip kates per morciu
jokiu skausmu-galvos,krutu ir t.t.
jokio pykinimo..
-
galiu pastoti,bet ir tai man slapcia noretusi suorganizuot,todel tai pliusas
zodziu viskas i gera..kol kas naudosimes durex manau
Sveikutes
As tai va Jeanine geriau gal jau 4 metus, jei ne daugiau . Na galiu pasakyti kad as jomis buvau patenkinta, svoriui tai itakos tikrai neturejo, mano svoris tai didedavo tai mazedavo, bet visa tai priklausydavo nuo mano gyvenimo budo nes tai laikausi dietu tai vel apsileidziu
Del PMS problemu taip pat neturejau, na budavo tie pozymiai krutines pajautrejimas, nuotaiku kaita Pasidarydavau jautresne .
Vartojimo metu netepdavo, viskas buvo tvarkoj
Su oda problemu nelabai kada ir turejau, tai skirtumo vartojant nepastebejau, o nagai kaip buvo pleveles taip ir liko, tas pats ir su plaukais, nieko gero kaip tik ruduo ar pavasaris tai ir slenka kuokstais tai nezinau ar cia sezoninis ar kaip tas plauku slinkimas
Na del potraukio savo vyrui, tai tikrai pasireiske nenoras, tiesiog netraukdavo manes tokie dalykai, tai nerimavau del to... Na o vyras turedavo susilaikyti
Dabar jau daugiau kaip menesi nebegeriu KT, naudojames DUREX Potraukis tikrai padidejo, ir viskas lyg ir i gera tik va problema - menesines veluoja pagal mano paskaiciavimus jau 6 dienas, ir jokiu pozymiu kad jos prasides tuoj aisku is karto persasi mintis kad jau gal , bet kai pagalvoju nelabai tai imanoma, nes viskas vyko labai atsargiai ir tvarkingai, ir laimingai baigdavosi
Ar buvo Jums taip? Ar velavo kada menesines, nutraukus KT? Gal kazka apie tai zinot? Jei sia savaite neprasides, eisiu pas gydytoja
Niekada neturejau reguliariu menesiniu (aisku kai geriau KT tai viskas buvo reguliaru) Sakau gal kazkaip organizmas negauna hormonu kazkokiu, tai sutriko kazkas
Man jos visiškai netiko nors gydytoja ir paskyrė jas man be jokio tyrimo, paprasčiausia, išrašė receptą, ir tiek. Dar pridėjo: "Ir aš tokias vartoju"
Mane nuo siu tableciu bere
QUOTE(Grazus Vardas @ 2007 11 14, 11:38)
Sveikutes
As tai va Jeanine geriau gal jau 4 metus, jei ne daugiau . Na galiu pasakyti kad as jomis buvau patenkinta, svoriui tai itakos tikrai neturejo, mano svoris tai didedavo tai mazedavo, bet visa tai priklausydavo nuo mano gyvenimo budo nes tai laikausi dietu tai vel apsileidziu
Del PMS problemu taip pat neturejau, na budavo tie pozymiai krutines pajautrejimas, nuotaiku kaita Pasidarydavau jautresne .
Su oda problemu nelabai kada ir turejau, tai skirtumo vartojant nepastebejau, o nagai kaip buvo pleveles taip ir liko, tas pats ir su plaukais, nieko gero kaip tik ruduo ar pavasaris tai ir slenka kuokstais tai nezinau ar cia sezoninis ar kaip tas plauku slinkimas
Na del potraukio savo vyrui, tai tikrai pasireiske nenoras, tiesiog netraukdavo manes tokie dalykai, tai nerimavau del to... Na o vyras turedavo susilaikyti
Dabar jau daugiau kaip menesi nebegeriu KT, naudojames DUREX Potraukis tikrai padidejo, ir viskas lyg ir i gera tik va problema - menesines veluoja pagal mano paskaiciavimus jau 6 dienas, ir jokiu pozymiu kad jos prasides tuoj aisku is karto persasi mintis kad jau gal , bet kai pagalvoju nelabai tai imanoma, nes viskas vyko labai atsargiai ir tvarkingai, ir laimingai baigdavosi
Ar buvo Jums taip? Ar velavo kada menesines, nutraukus KT? Gal kazka apie tai zinot? Jei sia savaite neprasides, eisiu pas gydytoja
Niekada neturejau reguliariu menesiniu (aisku kai geriau KT tai viskas buvo reguliaru) Sakau gal kazkaip organizmas negauna hormonu kazkokiu, tai sutriko kazkas
cia visiskai normalu,jos gali veluot net iki 2 sav po kt nutraukimo.....
Esu jas gerusi apie metus laiko, bet man jos Maudavo krutine, mausdavo pilva, berdavo nuo ju kaip ir nuo Diane-35. Bet cia matyt visu organizmai skirtinigi- vienoms sios KT geros, o kitoms kitos geros
Girdejau daug geru atsiliepimu apie sias tabletes, taciau mano dvi drauges uups ir pastojo naudodamos jeanine... Apsigalvojau ir pasirinkau kitas KT
QUOTE(gaudyk @ 2008 01 05, 16:13)
Girdejau daug geru atsiliepimu apie sias tabletes, taciau mano dvi drauges uups ir pastojo naudodamos jeanine... Apsigalvojau ir pasirinkau kitas KT
del pastojimo tiesa
Labas,
Na ir as pasidalinsiu.
Vartoju jas gal 2.5 metu jau.
Vienintelis pasalinis poveikis - pasidariau labai jautri, kas mane labai erzina, bet pries tai kazkada geriau Cilest, tai buvau tokia pati zliumbike, tai turbut cia nuo visu taip.
Vienintelis geras poveikis - oda pasitvarke.
Bet jokiu geru plauku, nagu ar padidejusios krutines nerasta!
Bet ir nepastojau per ta laika ne karto
Na ir as pasidalinsiu.
Vartoju jas gal 2.5 metu jau.
Vienintelis pasalinis poveikis - pasidariau labai jautri, kas mane labai erzina, bet pries tai kazkada geriau Cilest, tai buvau tokia pati zliumbike, tai turbut cia nuo visu taip.
Vienintelis geras poveikis - oda pasitvarke.
Bet jokiu geru plauku, nagu ar padidejusios krutines nerasta!
Bet ir nepastojau per ta laika ne karto
ir jas vartojau (dabar ruosiuos pastoti tai nutraukiau ju vartojima) Jokiu problemu, jokiu sutrikimu ir tikrai nepastojau Po leliuko vel jas varttosiu
Šitas tabletes man šiandien irgi išrašė... Na, šiaip tai nesisaugau ir pastoto noriu, bet neišeina, o gimdoje kažkokį darinuką aptiko, tai sakė, kad gal padės šios tabletės.........o jei ne - teks valyti....
Šiandien išrašė jas daktarė.. bet kai paskaičiau tai net baisu pasidarė
o jeanine skaitos receptinis vaistas? tik su receptu jų gaut galima?
o jeanine skaitos receptinis vaistas? tik su receptu jų gaut galima?