Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

QUOTE(J_Vaida @ 2007 08 16, 11:55)
hmzz... ash kaip tik pries keturias dienas baigiau gert, bet taip pat dar nesusirgau... unsure.gif

Parašyk, jei nesusirgsi, man bus ramiau biggrin.gif dabar taip laukiu sekančių menesinių kaip niekada, tikiuos susirgsiu... unsure.gif
Atsakyti
niurzgike, jau per velu... snd ryte pasirode bedos... na zn, kiekvieno organizmas ameniskai... bet siaip galiu papasakot kaip man buvo, kai geriau mercilon... nesusirgau tris menesius. galvojau pastojau... pasidariau testa, bet buvo neigiamas... tada nulekiau pas gydytoja... bet sake viskas gerai.. ir retkarciais taip buna, kai pakeiti vaistus... arba organizmas nepripranta (bet kaip du menesiai ilgokai), arba tau paprasciausiai jie netinka... tai gal pas gyd nulek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2007 08 17, 10:39)
niurzgike, jau per velu... snd ryte pasirode bedos... na zn, kiekvieno organizmas ameniskai... bet siaip galiu papasakot kaip man buvo, kai geriau mercilon... nesusirgau tris menesius. galvojau pastojau... pasidariau testa, bet buvo neigiamas... tada nulekiau pas gydytoja... bet sake viskas gerai.. ir retkarciais taip buna, kai pakeiti vaistus... arba organizmas nepripranta (bet kaip du menesiai ilgokai), arba tau paprasciausiai jie netinka... tai gal pas gyd nulek? g.gif

vat deja negaliu, nes LT pakeičiau kontraceptines ir išlėkiau į Airiją, o jų dabar turiu 3 pakuotes tai...na net nežinau kaip daryti, o čia Airijoje kažin ar ką doro man pasakys...na kol kas belieka laukti, gal susitvarkys g.gif
Atsakyti
man irgi su tuo sex noru sumazejo, bet net nepagalvojau, kad nuo KT, ar tikrai taip gali buti?? unsure.gif , siaip man jos nieko, bet va tas noras "dingau" padare cray.gif
Atsakyti
ugnuze... jo jo.. mes su draugu jau net pykomes... sako jau beveik trys savaites praejo, o tu nenoriu, nenoriu....

niurzgike, tada nieko gero, nes kiek girdejau, nes ir pati airijoj buvau, kad ten gydytojai, tikras sh.... net nezinau tada ka tau patarti... nueik i www.kontracepcija.lt ir parasyk gal gydytojui... gal paskambink, nebus super brangiai, bet gal telefonu pakonsultuos... arba siaip paskambink kokiai geresnei ginekologei ir paaiskink, gal ka pasakys bent
Atsakyti
man sitas tabletes gydytoja paskyre... paskyre ne tik i akis paziurejus bet ir po visokiu echoskopiju...sake tikria netureciau priaugti svorio....si menesi dar nepradesiu vartot nes susirgau pries kelias dienas... tai kita menesi ziuresiu ar pradesiu ar ne....bet cia pasiskaicius tai... atrodytu kad jos nelabai geros...bet paskyre, bandysiu sitas pirmiausia...jeigu netiks teks eiti konsultuotis is naujo
Atsakyti
[quote=J_Vaida,2007 08 26, 10:52]
ugnuze... jo jo.. mes su draugu jau net pykomes... sako jau beveik trys savaites praejo, o tu nenoriu, nenoriu....

vaje, bet man ir keisti ju nesinori...ziuresiu kaip toliau, o gali praeiti tas nenoras? blush2.gif
Atsakyti
nu nzn merginos.. as asmeniskai nebeistveriau ir jas pakeiciau... man jos nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2007 08 28, 18:38)
nu nzn merginos.. as asmeniskai nebeistveriau ir jas pakeiciau... man jos nepatiko...

ir dabar viskas gerai?smileysex.gif blush2.gif
Atsakyti
as tai jas vartoju apie 1,5 metu, bet labai daug nusiskundimu netureciau smile.gif manes nei pykino, nei svorio priaugau, noras irgi nepraejo, tik gal krutine siek tiek padidejo thumbup.gif ir dar vienas pliusas, kad man menesines susireguliavo, anksciau buvo nereguliarios schmoll.gif pastoti irgi dar nepastojau tongue.gif lotuliukas.gif siaip man sitas KT rekomendavo vaistininke, bet kai paskutini karta lankiausi pas gydytoja, tai ji pasake, kad jei jokiu salutiniu poveikiu nejauciu, tai galiu toliau jas vartoti smile.gif o dabar prisiskaiciau visokiu komentaru, tai abejoti pradejau blink.gif
Atsakyti
As jau baigiu pirma pakuote ir esu labai patenkinta:padidejo krutine, galvos neskauda,nepykina ir noras niekur nedingo,spuogu nera nors siaip prieš menesines berdavo baisiai.Bet man pradejo ziauriai slinkti plaukai. O ginekloge man juos skyre kad sumazintu slinkima, vien del to ir geriu. Parasykit jei kuriai panasiai buvo. Nes nezinau ka dryt jau ir taip blogai buvo o dabar bijau išvis plikalikt.
Atsakyti
As jeanine naudojau gal 3 metus jei nedaugiau,ir galiu jas pagirti thumbup.gif sumazejo pilvo skausmai pries menesines,kurie buvo nu nezmoniski verysad.gif dingo visi spuogai,veidas buvo lb skaistus,o plaukai pas mane visad slenka,bet as manu kad man tai nuo dazymo blush2.gif o del krutines nzn,net nepastebejau... 4u.gif o db jau kokie puse metu kaip ju nebegeriu,nusprendziau padaryt pertrauka,tai skirtumas jaucias iskart,iskart pribere spuogu ir vel smarkiai pradejo skaudet pilvuka,zodziu net raitaus verysad.gif manau kad grysiu prie ju,tik kazin n :hmieko blogo kad taip ilgai geriu?juk vienam padeda,kitam kenkia... doh.gif g.gif
Atsakyti