Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

QUOTE(Manyka @ 2007 05 20, 20:50)
dieve, kaip baisu....
man, kai buvau 12'kos, prasidejo sitos nelaimingos mmm ir buvo tikrai baisios: su skausmais, kraujavimais, bet maza to, kad niekam nesakiau, tai dar ir jokio gydymosi nezinojau. Bet va viskas praejo ir gerai.
nzn, gal as visiskai kvaila, bet man regis, brestanti organizma uznuodyti hormonais yra baisi nesamone..  verysad.gif

Aš irgi apie tai pagalvojau, gal žinai ar pavojinga tolesniam brendimui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 05 19, 23:25)
Mano seseriai prieš metus prasidėjo labai gausios mėnesinės, tai gydytoja jai paskyrė tų "Jeanine" (aš taip pat jas seniau vartojau, pašalinio poveikio nepajutau).Tada mano seseriai buvo 13 metų, viskas pasitaisė, tačiau jau metus mano sesuo neauga (suprasti tiesiogiai - ūgiu), ar gali tai būti pašalinis poveikis? Ar normalu 13-metei skirti kontraceptines tabletes? unsure.gif  Nežinau, gal čia ne nuo to, bet labai baugu pasidarė smile.gif

nemanau, kad yra dar kokie realus rezultatai del tokiu dalyku tyrimu. As i tai labai atsargiai ziuriu, savo vaikui nesiulyciau. O koleges dukra geria KT nuo 15m., tiesioginiu KT tikslu doh.gif
Del ugio, gal tik sutapimas, as savo ugi pasiekiau 13 ar 14m. budama.
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 05 21, 21:03)
Aš irgi apie tai pagalvojau, gal žinai ar pavojinga tolesniam brendimui? smile.gif

konkrečiai papasakoti nieko negaliu, bet nė už ką nepatikėčiau, jei sakytų, kad nekenkia.. Aišku, gal tai vienintelė išeitis padėti mergaitei, bet, blynas, mes tai tik nošpas gėrėm! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 22, 07:21)
konkrečiai papasakoti nieko negaliu, bet nė už ką nepatikėčiau, jei sakytų, kad nekenkia.. Aišku, gal tai vienintelė išeitis padėti mergaitei, bet, blynas, mes tai tik nošpas gėrėm!  g.gif

biggrin.gif smile.gif Man irgi sunku būtų patikėti, kad tokio amžiaus mergičkai nei truputį nepakenkia g.gif
Atsakyti
Paskyrė ir man Jeanine. Kaip tik šiandien turiu išgerti pirmą, bet paskaičius Jūsų pasisakymus, tai nuotaika nukrito.......Kai gėriau Logest buvau priaugusi 14kg. Vargau kol numečiau. Po kelių metų pertraukos vėl grįžtu prie tablečių.....Kažin kaip čia bus?
Atsakyti
gėriau KT gana ilgą laiką, buvo pora trumpų pertraukų, bet vis grįždavau. Šiuo metu mano nuomonė tokia - daugiau jokių KT! Po "Jeanine" vartojimo pradžios praėjus kuriam laikui visiškai pradėjau nebenorėti smileysex.gif sunku buvo paaiškinti savo žmogui kodėl taip staiga visiškai atšalau, nuotaikos suprastėjo, visokių nesąmonių pradėjau prisigalvoti dėl mūsų santykių (nors manau švariu nuo tų hormonų organizmu nieko panašaus nebūtų buvę). Vėliau dėl tų savo nuotaikų pasiskundžiau gydytojai, rekomendavo "Yarina". Ir ką gi - nieko naujo, viskas taip pat, gal dar blogiau.. Kentėjom abu su MB kol galų gale nusprendžiau nutraukti jų vartojimą. Tikėjau, kad laikui bėgant noras suartėti su MB sugrįš... bet... jis tik kartais atsiranda, bet taip retai... galima sakyti visai nieko gero.. ir taip gal jau 2 metai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2007 06 05, 14:19)
Paskyrė ir man Jeanine. Kaip tik šiandien turiu išgerti pirmą, bet paskaičius Jūsų pasisakymus, tai nuotaika nukrito.......Kai gėriau Logest buvau priaugusi 14kg. Vargau kol numečiau. Po kelių metų pertraukos vėl grįžtu prie tablečių.....Kažin kaip čia bus?

Na va, pakuotę sugėriau. Pirmas 3-4 dienas pykino, buvo silpna. Paskui lyg ir nieko, bet visą laiką tepė. Turiu įtarimą, kad ir apetitas padidėjo....Žiūrėsiu kaip čia bus toliau.
Atsakyti
Ginekologė paskyria man šias KT. Tik kažkaip nepaklausė manęs, ar rūkau. O aš kartais parūkau. Ar neturės tam įtakos?
Atsakyti
As geriu Jeanine jau kokius metelius. ax.gif Na ir galvoju, kad ju daugiau nebegersiu. Ne delto, kad jos negeros, o del to, kad apsisprendziau daugiau isviso KT nebevertoti... Man viena ginekologe pasake, pirma vaiku prigimdyk, o paskui hormonus vartok. blush2.gif
O siaip jokiu pasaliniu pveikiu nepastebejau siu tableciu. bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki...
sias tabletes as dabar geriu... nuo ju man nezmoniskai skauda pilva... matyt nesustabdo ovuliacijos... o buna ir tarp menesiniu kruvinai patepa g.gif g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif na o man atsitiko tokia nesąmonė pakeičiau "Novinete" i "Jeanine" ir šį mėnesį net nesusirgau... g.gif jau praėjo 7 dienų pertrauka, šiandien pradėjau naują pakuotę. Prieš kelias dienas dariausi neštumo testą-neigiamas...kažkas keisto unsure.gif
Atsakyti
hmzz... ash kaip tik pries keturias dienas baigiau gert, bet taip pat dar nesusirgau... unsure.gif
Atsakyti