as "isdaviau" jeanine kontraceptikus,nes buvo brangoki man.. pakeiciau i marvelon,bet jau dbr gailiuosi ir planuoju girzt prie situ:] man keista,kad jums tiek daug salutiniu poveikiu buvo,nes as beveik jokiu nejauciau:P na gal tik krutine paskaudedavo,bet tai tikrai lb pakenciamas skausmelis:)
o kuo skiriasi Jeanine nuo Yasminelle?
Man vakar po patikrinimo būtent tas rekomendavo nuodoti, nes po gimdymo labai kaupiasi skysčiai, ir pakito oda, tai sakė, kad būtent to KT padeda viska sureguliuoti, taigi nuo kito mėn keičiu KT..
Teko panaudoti. Jokio pasalinio poveikio nebuvo, organizmas jas labai gerai prieme Del svorio tai net nukrito siek tiek, tuo labai dziaugiausi O oda tikrai buvo pagrazejus. Buciau ir toliau naudojus, bet kai su savo mieliausiuoju matausi tik karta per 2 menesius tai nesinori organizma hormonais kamuoti... Pakolkas dar gumytes nepavede, o jos organizmui maziau kenkia
man jeanine netiko visiškai
mergaites,
noriu paklausti... va, pradejau vartoti jeanine (tik kokias 11 dienu) ir visas tas 11-ka dienu man niekaip nesiliauja kraujavimas... nors jis ir nestiprus... Mano dienikes visada buvo nepastovios. Taigi as galvoju, ar reiketu susirupinti?? Gal ir jums taip buvo, gal cia taip organizmas apsipranta?
noriu paklausti... va, pradejau vartoti jeanine (tik kokias 11 dienu) ir visas tas 11-ka dienu man niekaip nesiliauja kraujavimas... nors jis ir nestiprus... Mano dienikes visada buvo nepastovios. Taigi as galvoju, ar reiketu susirupinti?? Gal ir jums taip buvo, gal cia taip organizmas apsipranta?
QUOTE(kataite @ 2007 05 16, 10:58)
mergaites,
rekomenduociau visiskai nesinervinti, nes organizmas prie KT taikosi po 2-3 menesius! O tu geri tik keleta dieneliu. Instrukcijoje turi buti parasyta, ir gydytoja turejo pasakyti, kad bent jau pirma menesi bus visko. Man, kai pradejau gerti KT buvo istisas PMS'as apie pora menesiu, o paskui kai pripratau, viskas buvo kuo puikiausiai:)
Tad nesijaudink:)
Ir, kad butu visiskai ramu, pasisikambink savo daktarytei:)
Papildyta:
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 04 04, 14:24)
o kuo skiriasi Jeanine nuo Yasminelle?
cia klausimas daktarei:)
Bet kiek zinau, tai hormonu kiekiu.
Jazmineleje maziau:)
pasidalinsiu savo patirtimi vartojant jeanine. kaip man nuo jų būdavo bloga, svoris pradėjo augti kaip ant mielių, gausiai kraujuodavau. kažkokia nesamonė buvo pasidariusi. kilo itarimas,kad gydytoja gavusi dovanu už jeanine reklama - taip dabar visur buna. tai po poros mėn grįžau prie minulet aišku čia kiekvienai indvidualiai, bet kita gine sake, kad jeanine turi labai daug hormono ir nevisoms tinka. bet dabar viską mečiau nes norim vaikelio
QUOTE(kataite @ 2007 05 16, 09:58)
mergaites,
Pirma menesi ir man taip buvo
Dabar kaip laikrodis
QUOTE(Gulia @ 2007 05 18, 19:50)
Man irgi buvo laikrodis, bet:
1. tapau ziauriai pikta!
2. priaugau ~8 kg
3. eme ir issibalansavo menesines (teplioja su pertraukom apie 10 dienu)
4. visiskai nebenoriu
todel sis pakelis man bus paskutinis...
Mano seseriai prieš metus prasidėjo labai gausios mėnesinės, tai gydytoja jai paskyrė tų "Jeanine" (aš taip pat jas seniau vartojau, pašalinio poveikio nepajutau).Tada mano seseriai buvo 13 metų, viskas pasitaisė, tačiau jau metus mano sesuo neauga (suprasti tiesiogiai - ūgiu), ar gali tai būti pašalinis poveikis? Ar normalu 13-metei skirti kontraceptines tabletes? Nežinau, gal čia ne nuo to, bet labai baugu pasidarė
QUOTE(Marsella @ 2007 05 20, 01:25)
Ar normalu 13-metei skirti kontraceptines tabletes?
dieve, kaip baisu....
man, kai buvau 12'kos, prasidejo sitos nelaimingos mmm ir buvo tikrai baisios: su skausmais, kraujavimais, bet maza to, kad niekam nesakiau, tai dar ir jokio gydymosi nezinojau. Bet va viskas praejo ir gerai.
nzn, gal as visiskai kvaila, bet man regis, brestanti organizma uznuodyti hormonais yra baisi nesamone..