Pabaigiu gerti antradieni;mm "ateina" ketvirtadieni velai vakare-penktadieni ryte.
Nuo kovo men. viskas pagal grafika
QUOTE(garbane @ 2006 07 29, 13:04)
ai ai.. matyt siandien testuko eisiu ieskot.. nes jau pertrauka baigesi o ju kaip ner taip ner oi mama.. kaip tycia antibiotikus stiprius geriau ir kitus vaistus.. na mazum cia nuo ju taip..?
ir kokie testuko rezultatai?
man gydytoja irgi rekomandavo šituos KT, prieš tai gėriau harmonetą, bet man jis netiko
QUOTE(gelmytė @ 2006 08 01, 11:17)
man gydytoja irgi rekomandavo šituos KT, prieš tai gėriau harmonetą, bet man jis netiko
neigiamas!
o kas del pacios jeanine tai nuosirdziai man jos nepatinka. ketinu nuo rudens mesti, o jeigu vel pradesiu - tai nebent bandysiu grizt prie yarinos Nes dabar: a) salta kaip ledo karaliene sia pertrauka nebuvo mmm c) pirmus du menesius prasikankinau su ziauriai skausminga krutine. Ai nepatinka man jos ir viskas.
QUOTE(gelmytė @ 2006 08 01, 11:17)
na geriau ir as jaenine, prisiminimai ne kokie:
skauda krutine, net vyras pyko, nes galu gale nebeleisdavau prisiliest prie jos
kuo ilgiau juos vartojau, tuo su kiekvienu ciklu menesines mazejo ir beveik dingo, bet paskui kaip as sakau vietoj menesiniu atsirado tepliojimasis vos ne 1,5 savaites
o noras nuo visu KT dingsta, na tik pleistro nebandziau
Ir man atsirado tepliojimas viskas buvo gerai 6 men., o dabar
Gal kam buvo?
Gal kam buvo?
hmmm...keista gal cia tik man tos KT tinka....nes kiek skaitau, visom blogai. As jas vartoju jau kokie 4metai ir stai kokie pastebejimai:\
*visada laiku (anksciau budavo isvis neaisku bus ar ne mmm)
*gali kada nori padaryt, kad mmm nebutu
*neskausmingos, negausios mmm
*sutrumpejo tik iki 4-5 dienu (anksciau kankindavausi/plaukdavau 7dienas)
*pagerejo veido oda (nagai ir plaukai kaip buvo prasti tokie ir liko)
*krutine kartais paskauda pries mmm bet neikyriai
*hmmm...del sausumo tai manau kad taip, bet po geros izangos viskas ten tvarkoj buna...
*noras nedingo.
*su galvos skausmais problemu turejau ir pries vartodama ir dabar jie kartais pareina...
Na siaip net nzn, negali lygint su jokiom kitom KT nes tai mano vieninteles iki siol vartotos ir tebevartojamos..
Tiesa, Garbane, ar turi dar pakuote???
*hmmm...del sausumo tai manau kad taip, bet po geros izangos viskas ten tvarkoj buna...
*noras nedingo.
*su galvos skausmais problemu turejau ir pries vartodama ir dabar jie kartais pareina...
Na siaip net nzn, negali lygint su jokiom kitom KT nes tai mano vieninteles iki siol vartotos ir tebevartojamos..
QUOTE(jolcik @ 2006 12 08, 00:11)
hmmm...keista gal cia tik man tos KT tinka....nes kiek skaitau, visom blogai. As jas vartoju jau kokie 4metai ir stai kokie pastebejimai:\
*noras nedingo.
*noras nedingo.
Geriau ir as zanina. Menesi:) pabandymui. Tai nezinau, gal nuo ju o gal siaip jauciausi nervinga, ir pastoviai tepe, bet sako, turi kokie 3-6 menesiai praeiti, kad susiregukiuotu, tada viskas gerai. Ketinu vel pradeti jas vartoti. Bet dar pries tai eisiu pas gydytoja, gal kokiu naujoviu sioje srityje jau atsirado:)
QUOTE(Darlingkrbe @ 2007 01 02, 10:48)
Geriau ir as zanina. Menesi:) pabandymui. Tai nezinau, gal nuo ju o gal siaip jauciausi nervinga, ir pastoviai tepe, bet sako, turi kokie 3-6 menesiai praeiti, kad susiregukiuotu, tada viskas gerai. Ketinu vel pradeti jas vartoti. Bet dar pries tai eisiu pas gydytoja, gal kokiu naujoviu sioje srityje jau atsirado:)
na matai kiekvienai asmeniskai
pvz. mano gydytoja yra situ KT atzvilgiu gana kritiskai nusiteikusi. anot jos zymiai lengviau toleruojama yra yarina. ir nesakykit kad reklamscike ji nes ir yarina ir jeanine yra tos pacios firmos KT beje kadangi teko isbandyt abi savo kailiu isitikinau kad yarina ir jeanine skiriasi kaip diena nuo nakties
Vartojau ir labai nepatiko. Pradžioj kaip ir viskas gerai, jau tokių labai didelių pasikeitimų ir nebuvo. Bet laikui einant pastebėjau, kad vyro man nebereikia. Atšalau kaip ledas, kad ir kaip vyrelis stengdavosi . Priaugau svorio, tirpo rankų pirštai, labiausiai kairės rankos. Pradėjo traukti raumenis, tik pagėrus magnio susitvarkydavo, o po kiek laiko ir vėl tas pats. Nemaniau, kad kalta KT. O pikta, nervuota buvau . Tai vat pagalvojau ir iškeičiau Janine į Jariną. Truputuką pagerėjo (pradžioj), o paskui ir vėl tas pats. Mečiau viską velniop. Ir ką viskas tvarkoj , o vyras pasimetęs neatpažysta žmonos lovoj
vartoju apie 4 metus...geriant pirma pakuote kelis kartus svaigo galva, bet tai ir viskas, skausmu jokiu nebuvo, ju nebuvo dar ir tada kai negeriau KT, mmmsutrumpejo pradzioj iki 3-4 dienu, dabar buna apie 5, bet visada reguliariai ir negausiai ir neskausmingai. krutines neskaudejo, svorio gal 3 kg priaugau bet manau kad nuo darbo...nes valgiau bet ka, greitai ir tada kada galedavau...
na noras siek tiek sumazejo, ta pastebejau, kuri laika galvojau kad visai saviskis nebetraukia...dabar padarysiu pertrauka, nes brangusis isvaziaves, tai manau pora men. pailsesiu, tada ir paaiskes del to noro
oda pagrazejo, dingo spuogai, kurie atsirasdavo pries mmm, plaukai ir nagai nesusilpnejo.
gerdavau ir reguliariai ir kartais pamirsdavau, bet kol kas apsauga buvo vieksminga 100%
na man jos lyg ir tinka bet jau noriu pailseti nuo KT, tai ir naudosiuos proga
na noras siek tiek sumazejo, ta pastebejau, kuri laika galvojau kad visai saviskis nebetraukia...dabar padarysiu pertrauka, nes brangusis isvaziaves, tai manau pora men. pailsesiu, tada ir paaiskes del to noro
oda pagrazejo, dingo spuogai, kurie atsirasdavo pries mmm, plaukai ir nagai nesusilpnejo.
gerdavau ir reguliariai ir kartais pamirsdavau, bet kol kas apsauga buvo vieksminga 100%
na man jos lyg ir tinka bet jau noriu pailseti nuo KT, tai ir naudosiuos proga