Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

QUOTE(Karablikas @ 2007 05 31, 06:41)
I uosta vaziuok, nes bent jau mes tai tiesiai is ten griebem, ta prasme tik atplaukusi  biggrin.gif Musu su trim miegamaisiais ir i si kainu intervala telpam, be to pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas  4u.gif

O tai uoste kaip ten juos rast? Juk juos firmos plukdosi, tai čia kaip, iš anksto reik susitart ar kaip? g.gif
Atsakyti
Tai kaip su tuo uostu yra.
Aš tai girdėjau, kad Molėtuose didelė kontora randasi šitų namelių.
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 06 07, 11:41)
Tai kaip su tuo uostu yra.
Aš tai girdėjau, kad Molėtuose didelė kontora randasi šitų namelių.

gal moletuose koki kontakta turi?
Atsakyti
Kiekviena firma turi ,na beveik didziuosiuose miestuose kontoras. Moletuose turi Elindre, jie taip pat yra ir Kaune ir Klaipedoje vienas zmogus dirba : 8-68641231 Airidas, 8-69815886 Saulius 4u.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų pasistatyti tokį namelį prie ežero ?
Sklypą vasarai išnuomočiau .
90km nuo Vilniaus.
Nebrungiai bus.

Jei būtų noras, rašykit man į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2007 06 03, 17:59)
sveikutes,
isigijome zemes sklypa ir ten noretume pasistatyti toki darbininku vagoneli, kad atvaziavus butu galima pasideti ivairius daigtus ar siaip pabuti, tik niekur nerandame kur ju gauti... GAl kuri esate su tuo susidurosius ar zinote kur butu galima isigyti, tik zinoma tas vagonelis toks paprastas turetu buti ir jo kaina zinoma ne kosmine  blush2.gif

busiu dekinga uz info

tagi paziurekite www.elindre.lt www.caranan.lt ir siaip google iveskit caravans ar mobile homes tai jum atvers daug anglisku ir airisku puslapiu apie juos lietuvoj ju kaina kiek radau nuo 15000 lt prasideda su atvezimu ir pastatymu i vieta
Atsakyti
mano uosvis toky namuka nusipiko ir gan nebrangiai kainavo. seip jis pirko toky namuka sveciams, kad turetu kus pasideti, seip man tai jis ziauriai patiko. mazas kvadratura, bet isplanavimas thumbup.gif i tokia nedidelia erdve tiek visko. ne kiekvienam bute tiek visko yra .noreciau toky tureti, kokiam sode ir per visa vasara gyventi. thumbup.gif gaila sodo neturiu. verysad.gif
Atsakyti
Visai noreciau mobilu nameli tureti sode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tomas1979 @ 2007 08 01, 02:54)
tagi paziurekite www.elindre.lt  www.caranan.lt  ir  siaip google iveskit caravans ar mobile homes tai jum atvers daug anglisku ir airisku puslapiu apie juos  lietuvoj ju kaina kiek radau nuo 15000 lt prasideda su atvezimu ir pastatymu i vieta

Siaip is patirties galiu pasakyt, geriausia tuos namukus pirkt www.armindina.lt esam visa Lietuva apvaziave, va ten tai ir radom bendra kalba, ten shefas toks normalus bichas Mindaugas, jo tel jei ka 865780780; nuvaziavom nusipirkom, jie ir atveza patys, nu esam zodziu patenkiti, o pvz prie Kauno prie berneliu ten PEREKUPAI, jie ten uzsimete min 5000Lt, ir siaip perekupu privise daug, sakau jums geriausia armindinoj :super [COLOR=blue][SIZE=7][B]
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mūsų draugai atrodo patenkinti pirkiniu elindrėje.Prieš pora dienų pati mačiau tą namelį ir thumbup.gif Turėčiau žemės kur prie vandens tai ir pati susimastyčiau apie tokį pirkinį . Vietos tai nėra kur labai plaikstytis , bet manu , kad ten 2-3 asmenų šeimai įmanoma ir nuolat gyventi.Aišku apšiltinti tuomet būtina
Atsakyti
Nu man tie namukai, tikrai - nea schmoll.gif . Gal todėl, kad vaikystėje teko tokiame (tik tarybiniame) pasisvečiuoti. Įspūdis liko visam gyvenimui. Jei spręsčiau tokį klausimą, tai kad ir iš paskutiniųjų, statyčiau rastinį namuką... rolleyes.gif
Atsakyti