Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

Ale tai man pasidarė įdomu: ar tas namelis nė kiek nekleba, kai miegamuose kas nors rimtesnio vyksta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 24, 19:17)
Ale tai man pasidarė įdomu: ar tas namelis nė kiek nekleba, kai miegamuose kas nors rimtesnio vyksta?  biggrin.gif

Nu ziurint kaip ten rimtai vyksta lotuliukas.gif Bute gi kambarys irgi dundet gali biggrin.gif A nameli jai ciut siubuoja tai da geriau vaikai greiciau uzmiega besiubuodami biggrin.gif
Na o jai rimtai tai mes ji betonuosime i zeme ta prasme ne ant kojyciu statysim bet betonuosim sonus mirksiukas.gif
Atsakyti
aaa , supratau, o tai pagalvojau , kad ant ratų anas yra smile.gif
Atsakyti
Bitute,
biggrin.gif tai kad ratukai tik per to namuko vidurį, ir tie - du, kad vietoje truputį pastumdyti nameliuką į jo vietą, niekas netempia didelių atstumų ratukais.
Jie vežami specialiais treiliariais.

Teko būti Molėtuose žiemą, ten įsikūrusi firma, vežanti juos įš Anglijos, tad apžiūrėjome net ne vieną namuką, man patiko.

Kaip supratau - mūsų tautiečių fantazija beribė bigsmile.gif - stato ant trinkelių, į krūvą sudėtų šaligatvio plytelių, pabetonuotų specialių atramų i panašių įtvirtinimų.

Atsakyti
Nieko nebesuprantu tai ant ratų , ar ne ?
O vaikių migdymo būdas tai interasnas, reiktų išbandyti smile.gif
Atsakyti
Vis galvoju, kuo šie namukai skiriasi nuo mano sukaltos 36m2 būdos ir nesuprantu, už ką tokias babkes mokate? Nebent kad po tos Būdos apačia nėra ratelių...
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 27, 12:13)
Nieko nebesuprantu tai ant ratų , ar ne ?
O vaikių migdymo būdas tai interasnas, reiktų išbandyti smile.gif

Ant ratuku bet tik tam kad sklype laviruot galetum ax.gif
biggrin.gif
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 27, 12:30)
Vis galvoju, kuo šie namukai skiriasi nuo mano sukaltos 36m2 būdos ir nesuprantu, už ką tokias babkes mokate? Nebent kad po tos Būdos apačia nėra ratelių...

Niu jie didesni nei buda musiskis 40m2 biggrin.gif su baldais dusais i vsio takoje, ai da zidinys wub.gif ai da jiem projekto nereikia, su centriniu sildymu, tuoletas, viskas vienoj vietoj. Viduj jauku, kaip namie wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karablikas: 27 gegužės 2007 - 21:15
O kodėl šitam daiktui Projekto nereikia, o mano Būdai reikia?
Mūsėt prikalsiu su jiezusiniais čviekais 4 ratus prie Būdos šonų ir bus psio (ratus turiu nuo seno Moskvičo) . A tiktų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 28, 09:36)
O kodėl šitam daiktui Projekto nereikia, o mano Būdai reikia?
Mūsėt prikalsiu su jiezusiniais čviekais 4 ratus prie Būdos šonų ir bus psio (ratus turiu nuo seno Moskvičo) . A tiktų? smile.gif

jei turi ratus, tai jau yra kilnojamas turtas ir jam leidimų ir jokių projektų nereikia. jei kam nepatinka, tiesiog pasiimi namuką ir nuvažiuoji kitur lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazgis @ 2007 05 23, 17:42)
Labai įdomu, ar jau gyvenat tam namuke? Norėčiau sužinoti kaip sekasi? Dar, ar yra kas gyvenę žiemą...? Šių atsiliepimų labiausiai norėčiau  ax.gif

Mes savaitgalį jau namelyje gyvenom ir man asmeniškai labai patiko. dulkes nusivalei, išsisiurbei, rūbus ir indus susitempei ir viskas - gyveni. Man labiausiai patinka, kad nereikia baldų ten tempti.
Patirties žiemą neturiu, tai kitą pavasarį, jei būsiu gyva, parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
A senais britų bezdalais ten nesmirdži?
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 28, 21:00)

Taigis Abipiuro yra biggrin.gif
O jai rimtai, tai bent jau musu namelyje jokio negero kvapo ner schmoll.gif Nors aisku visokiu jauciu pasitaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 28, 22:00)

pas mus šiaip turėtų olandų bezdalais smirdėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet jokio kvapo nėra, (netgi mūsų ) namelyje labai gera ventiliacija. tik pyrst ir į lauką tiesiai per ventiliaciją išeina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti