Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

QUOTE(wilike @ 2007 03 12, 18:22)
Na pamatu tai jiem stikrai nereikia,jie su ratais buna, na kitokiu nemaciau.
Baldai ten jau buna, taip kad savo nelabai ka ir beprikiši, nes kitaip praeit nebus vietos.
Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau  g.gif

Tai tuomet ne daiktas, o tikra pagunda kitiems wink.gif

Nebent kurtis šalia visus metus gyvenančių ir tartis, kad vis užmestų akį.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 02 18, 20:48)
sendien buvau namuku apziuret, kur stovi prie Berneliu uzeigos prie Kauno. Zinot is vidaus jie man visai nieko  thumbup.gif , o isore, tai ka as zinau  g.gif . Va man tas namelis patiko kur salia tu vagoneliu stovi. Ten ju ofisas gal ar kas. Va, kad kas parasytu, kiek toks namelis kainuotu  g.gif labai susidomeciau  ax.gif

Mes rudenį ten pirkom namuką. Jei gerai pamenu tai jis 45 kvadratų, su trim miegamais ir visais baldais. Artimiausiu metu vešim jį į sklypą, kur prasidės tikrojo namo statybos ir kol statysime, gyvensime ten biggrin.gif
Manau, kad problemų nebus. Jame galima normaliai gyventi ir žiemą, tik reikia sienas papildomai apsišiltinti. Savo patyrimus galėsiu parašyti kitą pavasarį, kai būsiu pergyvenusi arba numirusi iš šalčio per žiemą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2007 03 12, 18:22)
Na pamatu tai jiem stikrai nereikia,jie su ratais buna, na kitokiu nemaciau.
Baldai ten jau buna, taip kad savo nelabai ka ir beprikiši, nes kitaip praeit nebus vietos.
Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau  g.gif

Mūsų namelyje jau buvo signalizacija kai pirkom biggrin.gif
O jį pavogti tai tikrai ne taip jau ir lengva, jis belenkiek sveria ir jiems pakelti reikia specialių tralų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amobuffone: 29 kovo 2007 - 18:07
Vaitai, gal gali ir man i maila atsiusti mobiliu namuku nuotraukas? mane domintu apsildinti namukai 3kambariu 40-50kv.m moiros@one.lt moiros@mail.ru
Atsakyti
Vaitai, man irgi man irgi lotuliukas.gif gintare.dainelyte@gmail.com . Domina namukai nuo 30 kv.m. iki kiek būna didžiausi. Realiai kambarių baldų nereikia (jeigu įmanoma be jų ir be buitinės technikos jei būna) . Ačiū.
Atsakyti
Straipsniukas
Atsakyti
dar saitų adresų:

www.armindina.lt

www.caravan.lt
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2007 03 29, 19:06)
Mes rudenį ten pirkom namuką. Jei gerai pamenu tai jis 45 kvadratų, su trim miegamais ir visais baldais. Artimiausiu metu vešim jį į sklypą, kur prasidės tikrojo namo statybos ir kol statysime, gyvensime ten biggrin.gif
Manau, kad problemų nebus. Jame galima normaliai gyventi ir žiemą, tik reikia sienas papildomai apsišiltinti. Savo patyrimus galėsiu parašyti kitą pavasarį, kai būsiu pergyvenusi arba numirusi iš šalčio per žiemą lotuliukas.gif
Mūsų namelyje jau buvo signalizacija kai pirkom biggrin.gif
O jį pavogti tai tikrai ne taip jau ir lengva, jis belenkiek sveria ir jiems pakelti reikia specialių tralų

Labai įdomu, ar jau gyvenat tam namuke? Norėčiau sužinoti kaip sekasi? Dar, ar yra kas gyvenę žiemą...? Šių atsiliepimų labiausiai norėčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgis: 23 gegužės 2007 - 16:52
Mes taip pat toki namuka turim 4u.gif
Del gyvenimo ziema tai namukai turi buti gerai apsildyti, nors tai padaryti galima ir patiems ir dar pigiau kainuos. Musiskis su sildymu, tik neapsildytos sienos, nes kolkas tik vasara ruosiames ten gyvent biggrin.gif
Labai graziai atrodo lentelem apkalti namukai, bet tai irgi geriau daryti patiems nes toki nupirkt brungiai kainuoja ir neapsimoka.Mes planuojam kitais metais apsisildyti ir apkalti lentelemis tadu jau kaip tikras namas atrodys, nes pas mus jis nemazas su trim miegamaisiais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2007 05 24, 08:53)
Mes taip pat toki namuka turim  4u.gif
Del gyvenimo ziema tai namukai turi buti gerai apsildyti, nors tai padaryti galima ir patiems ir dar pigiau kainuos. Musiskis su sildymu, tik neapsildytos sienos, nes kolkas tik vasara ruosiames ten gyvent biggrin.gif
Labai graziai atrodo lentelem apkalti namukai, bet tai irgi geriau daryti patiems nes toki nupirkt brungiai kainuoja ir neapsimoka.Mes planuojam kitais metais apsisildyti ir apkalti lentelemis tadu jau kaip tikras namas atrodys, nes pas mus jis nemazas su trim miegamaisiais  drinks_cheers.gif

O išsprendėt reikalus su vandeniu, nuotėkom ir elektra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgis: 24 gegužės 2007 - 13:01
QUOTE(mazgis @ 2007 05 24, 13:00)
O išsprendėt reikalus su vandeniu, nuotėkom ir elektra?

Tai kad ner ka sprest g.gif jis prie visko puikiausiai pasijungia.Elektra turim sklype taigi prijungi ir viskas, taip pat ir kanalizacija prijungi prie vietines i psio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2007 05 24, 15:36)
Tai kad ner ka sprest  g.gif jis prie visko puikiausiai pasijungia.Elektra turim sklype taigi prijungi ir viskas, taip pat ir kanalizacija prijungi prie vietines i psio mirksiukas.gif

Aišku, jei viskas yra-tai liuks. Turbūt kokiam sode problemų ir nėra...
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2007 05 24, 16:45)
Aišku, jei viskas yra-tai liuks. Turbūt kokiam sode problemų ir nėra...

Nu su elektra tai taip, a del tualeto tai niekur prabliemu ner, kur sodyboje tai issikasei gilia duobe iki smelio isbetonavai sonus dugne dar i sonus griovelius uzdengi atvedi vamzdi isgrezi skyle betone ir ikisi psio mirksiukas.gif vanduo gali buti is sulinio o jai ir to ner velgi nebeda galima atsivesti, o jai sulinys tai nuo jo pasijungi mirksiukas.gif
Atsakyti