Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

QUOTE(rusaite @ 2007 02 18, 21:48)
sendien buvau namuku apziuret, kur stovi prie Berneliu uzeigos prie Kauno. Zinot is vidaus jie man visai nieko  thumbup.gif , o isore, tai ka as zinau  g.gif . Va man tas namelis patiko kur salia tu vagoneliu stovi. Ten ju ofisas gal ar kas. Va, kad kas parasytu, kiek toks namelis kainuotu  g.gif labai susidomeciau  ax.gif

Sveiki,

Mes buvom Moletuose,tai ten siaip buvo visos kainos surasytos ir ten kiek supratau namuku baze didziausia. As tai patarciau pirmiausia pasisikambinti JIEMS ir susitarti del susitikimo,tada ir kainas zinosit.

Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ji,2006 09 07, 19:57]
Na mes irgi ziurinejom toki namuka, bet tai tik kol vyksta statybos, galima apgyvendinti meistrus arba patiems laikinai pagyventi,ax.gif galima pajungti ir elektra ir kanalizacija smile.gif

cia nusifotografavom viena, jo kaina apie 2000svaru ax.gif user posted image

user posted image

Sveikute,kaip supratau jus toki norite isigyti did.britanijoj,o gal jau turite,norejau paklausti gal zinot kokios kainos karavanu parkuose uz pastatyma ar pan. 4u.gif dekui,nes mes kai domejomes namas su sklypu apie 60tukstanciu bet uz zeme vel turi atskirai moket na jei zinai gal gali daugiau info mestelt aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
atsiusk man i pasta pervezamu nameliu foto... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asanke: 19 vasario 2007 - 16:03
ir dar vienas kl ji kur jus radot toki pigu nama uz2000svaru mes toki pati mateme ebay uz32000svaru?
Atsakyti
Sveiki!
skaityinejau skeitinejau Jusu pokalbius ir nusprendziau pats parasyti smile.gif
tai va, esu vienas is siu zmoniu, kurie uzsiima siu namuku pardavimais ir uzsakymais, tai jei kas yra susidomeje, mielai atsakysiu i visus klausimus, o jei reikes ir foto su kainomis atsiusiu thumbup.gif
Atsakyti
Man labai rūpi. Parašiau AŽ. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Siba,2007 02 19, 15:09]
[quote=Ji,2006 09 07, 19:57]
Na mes irgi ziurinejom toki namuka, bet tai tik kol vyksta statybos, galima apgyvendinti meistrus arba patiems laikinai pagyventi,ax.gif galima pajungti ir elektra ir kanalizacija smile.gif

cia nusifotografavom viena, jo kaina apie 2000svaru ax.gif user posted image

user posted image

Sveikute,kaip supratau jus toki norite isigyti did.britanijoj,o gal jau turite,norejau paklausti gal zinot kokios kainos karavanu parkuose uz pastatyma ar pan. 4u.gif dekui,nes mes kai domejomes namas su sklypu apie 60tukstanciu bet uz zeme vel turi atskirai moket na jei zinai gal gali daugiau info mestelt aciu mirksiukas.gif
[/quote]

Sveiki,

Tikrai netikiu,kad tokio namuko kaina yra 2000 svaru.
Atsakyti
QUOTE(RENATA11 @ 2007 03 03, 18:16)
Sveiki,

Tikrai netikiu,kad tokio namuko kaina yra 2000 svaru.

Mes ir žiūrinėjom namukų kainas anglijoj, airijoj, tai lyginant su mūsų kainom, ten kapeikas kainuoja. Tik kažkaip atsivešt reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 03, 17:10)
Mes ir žiūrinėjom namukų kainas anglijoj, airijoj, tai lyginant su mūsų kainom, ten kapeikas kainuoja. Tik kažkaip atsivešt reik  g.gif

LABA GAL GALI PARASYTI KELIS INTER.PUSLAPIUS KUR JUS IESKOT TOKIU NAMUKU ANGLIJOJ MAN LABAI IDOMU,O DAR NEBRANGIAI g.gif DEKUI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siba @ 2007 03 03, 22:32)
LABA GAL GALI PARASYTI KELIS INTER.PUSLAPIUS KUR JUS IESKOT TOKIU NAMUKU ANGLIJOJ MAN LABAI IDOMU,O DAR NEBRANGIAI g.gif DEKUI rolleyes.gif

Na nežinau tiklsiai, nes mes iekšojom bet nieko nesaugojom, tada draugo prašėm kad ten pažiūrinėtų,o patys buvom nuvažiavę kur pardavinėja namukus, pažiūrėjom pavadinimus ir per google mirksiukas.gif na radom nemažai, bet niekaip neįsivaizduojam kaip juos pargabena.Nes skambinom į uostą, tai kai pasakė kainą, žagtelėjom.Na galvojam nesąmonė būtų, tada pas mus tie namukai dar ne tiek kainuotų. Tai matyt juos kitaip veža.
Atsakyti
Mus labai domintų toks namukas į sodą smile.gif

Gal kas esat susiduręs su apsauga? Kaip taisyklė, iš sodų velka viską, kas įmanoma. Taip kad baldus nerizikuočiau palikti ....

O ir namelio sienos aliuminio wink.gif , o vietiniams drinks_cheers.gif pilstuko gerbėjams aliuminis kaip tik ... neprisaugosi gun_smilie.gif

dėl pamatų .... tai įtariu, kad bent jau kažkiek privirinti/įkasti galima.

Baisu tik, kad sumokėjus 30,000 LTL po sezono gali neberasti. Be to labai praverstų langinės ar kas nors panašaus.

Gal kas turit patirties?
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2007 03 12, 18:10)
Mus labai domintų toks namukas į sodą smile.gif

Gal kas esat susiduręs su apsauga? Kaip taisyklė, iš sodų velka viską, kas įmanoma. Taip kad baldus nerizikuočiau palikti ....

O ir namelio sienos aliuminio wink.gif , o vietiniams  drinks_cheers.gif pilstuko gerbėjams aliuminis kaip tik ... neprisaugosi  gun_smilie.gif

dėl pamatų .... tai įtariu, kad bent jau kažkiek privirinti/įkasti galima.

Baisu tik, kad sumokėjus 30,000 LTL po sezono gali neberasti. Be to labai praverstų langinės ar kas nors panašaus.

Gal kas turit patirties?

Na pamatu tai jiem stikrai nereikia,jie su ratais buna, na kitokiu nemaciau.
Baldai ten jau buna, taip kad savo nelabai ka ir beprikiši, nes kitaip praeit nebus vietos.
Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau g.gif
Atsakyti