Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 05 25, 12:19)
Siaip rastiniu niekas nebesiltina, jis ir taip jau siltas, minimum sieno storis 16 cm, galima imti ir 20(gyvenamo namo reikalavimams), senoliai 100 metu nugyveno 4u.gif Del komunikaciju-nieko negaliu pasakyti. Net jei ir reikia vedzioti-i dar 20000 tukstanciu tilpsit tikrai, bet uz tai nama koki turesit, mobilus vis tik negali lygintis su normaliu schmoll.gif

ko tais pastoviai tą pačią firma reklamuojat cool.gif
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 25, 12:26)
Sudomino  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

pastatyt rastinį namelį tikrai nebus pigiau negu mobilus namelis. rastiniam namuke reiks visą santechniką, lelktros laidus, šviestuvus, baldus pirkt, šiltint ir t.t. dar dažai, tapetai, grindų danga ir visa kita. jei dabar namukai papigę, tai tikrai neverta karkasinio neverta statyt. nebent paskui patį namuką pertvarkyti į pirtį ar kokį svečių namelį. mes gyvenam mobiliam ir statomės rimtą namą. kol kas viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 05 25, 20:49)
pastatyt rastinį namelį tikrai nebus pigiau negu mobilus namelis. rastiniam namuke reiks visą santechniką, lelktros laidus, šviestuvus, baldus pirkt, šiltint ir t.t. dar dažai, tapetai, grindų danga ir visa kita. jei dabar namukai papigę, tai tikrai neverta karkasinio neverta statyt. nebent paskui patį namuką pertvarkyti į pirtį ar kokį svečių namelį. mes gyvenam mobiliam ir statomės rimtą namą. kol kas viskas OK.

tai kad pigiau nebus tai žinau smile.gif

unsure.gif unsure.gif giliam susimąstyme esam, pakylam su rožiniais akiniais ant sparnų ir vėl nuleidžia kas nors ant žemės doh.gif Nu taip nesinori buto pirkt, nu net pagalvot negaliu schmoll.gif Galvojom ir nusipirkt kokį namuką miesto apylinkėse (miestas nedidelis, kainos irgi) ir begyvenant tvarkytis unsure.gif Galvojom imt sodo namuką ir prisistatyti priestatėlį unsure.gif Galvojom, galvojam, galvojam... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 05 25, 20:49)
ko tais pastoviai tą pačią firma reklamuojat  cool.gif

O, geras-kokia? lotuliukas.gif Raskit bent viena mano posta su TA PACIA a la reklamuota firma, galiu padeti-paieskokit per paieska, baisiai man idomu patapo biggrin.gif
O zmones atkalbu del paprasciausios priezasties: mobilius namelius Statybos inspekcija pasiryzusi isguiti is Lietuvos. Kas juos turi-ka padarysi, dar gyvena, dar naudojasi, kiti renovuoja, va tokie, kaip as, atsikrato mirksiukas.gif Bet pirkti uz normalaus namo kaina juos-absurdas didziausias. Tad tikrai idedu nuorodas, kad Lietuvoj galima pasistatyti jau ir normalius namus.
Galiu ideti dar, kad nesakytumewt, jog viena firma reklamuoju biggrin.gif Sociai ju yra, prasau 4u.gif
http://www.skelbiu.l...ba-5472654.html
http://www.skelbiu.l...is-6108519.html
http://www.skelbiu.l...m2-6459800.html
http://www.skelbiu.l...as-7778229.html
http://www.skelbiu.l...ai-8280765.html

Nu deti dar savo imones? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 25, 20:56)
Galvojom ir nusipirkt kokį namuką miesto apylinkėse (miestas nedidelis, kainos irgi) ir begyvenant tvarkytis  unsure.gif

Va sitas pats protingiausias variantas 4u.gif
Atsakyti
http://www.arongroup...p?page=L-Chalet

Čia tai thumbup.gif thumbup.gif
Norėčiau tokio.

Atsakyti
sveiki visi,
esame tokį namelį įsigije prieš trejus metus. Pasistatėme jį Vilniaus rajone, pas tevukus šalia namo. Jokiu apribojimų tokiam statiniui nėra. Išsikasėme 2kubiniu metru kanalizacija ir pasijungiame vandėnį iš šulinio. Namelis labai jaukus ir nereikalaujantis papildomo irengimo. Aš jį vadinu barbės nameliu, nes jis nedidelis bet labai praktiškai išnaudotas kiekbvienas jo metras, labai jaukus ir mielas, jame malonu ilsėtis. Vienintelis minusas kuri jame ižvelgiu tai labai prikaista stovint saulėje, bet kas turi galimybe jį statyti medžio pavesyje, tai ner jam ligiu.
Mano uošviai nusipirko tokį nameli ir apsišildine gyvena jame visus metus, kai sueinam tai ir 8 žmonėms jis neatrodo per mažas.
Dėje mūsų gyvenimo tempas ir sąligos pasikeitė ir nusprendėm jį parduoti. Jai kas norėtu daugiau info arba foto rašykite man AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alicija: 23 birželio 2010 - 21:31
QUOTE(Alicija @ 2010 06 23, 21:21)
sveiki visi,
esame tokį namelį įsigije prieš  trejus metus. Pasistatėme jį Vilniaus rajone, pas tevukus šalia namo. Jokiu apribojimų tokiam statiniui nėra. Išsikasėme 2kubiniu metru kanalizacija ir pasijungiame vandėnį iš šulinio. Namelis labai jaukus ir nereikalaujantis papildomo irengimo. Aš jį vadinu barbės nameliu, nes jis nedidelis bet labai praktiškai išnaudotas kiekbvienas jo metras, labai jaukus ir mielas, jame malonu ilsėtis. Vienintelis minusas kuri jame ižvelgiu tai labai prikaista stovint saulėje, bet kas turi galimybe jį statyti medžio pavesyje, tai ner jam ligiu.
Mano uošviai nusipirko tokį nameli ir apsišildine gyvena jame visus metus, kai sueinam tai ir 8 žmonėms jis neatrodo per mažas.
Dėje mūsų gyvenimo tempas ir sąligos pasikeitė ir nusprendėm jį parduoti. Jai kas norėtu daugiau info arba foto rašykite man AŽ.

imesk nuotrauka 0404vb@gmail.com
jis apsiltintas?
Atsakyti
kokie mazdaug pagrindiniai renovaciniai darbai ir kiek kainuotu?
Tarkim:
pakeisti vamzdzius
stoga padaryti
apkalti visa namuka
kas dar?
Atsakyti
Is savo patirties-nepirkciau mobilaus namelio,geriau ststyciau rastinuka. Pagrindiniai minusai du (o gal vienas ir tas pats..) - kadangi nameliai is anglijos,ivertinkim,kad ten yra dregniau, todel neretai tie nameliai parkeliauja su po dailylentemis isimetusiais dumbliais, ar samanos gal ten tokios-panasiai,kaip kad buna dregnesnese vietose namu stogai pazaliuoja.. Aisku,perkant to nesimato-gi paplauna ten juos,ale vat kai jau parsivezi smile.gif
Ir antras minusas-kvapas..Specifinis kazkoks-ar nuo to,kad viskas viduj sintetika,ar kad sandaru labai,ar nuo to sienose esancio dumblio-biesas zino, sakiau,suorganizuosiu as tu isoriniu dailylenciu atlupima,ir pasiziuresiu,kas ten darosi po jomis.. Perkant-velgi-nelabai ta kvapa pajusi,nes langai praviri buna smile.gif
Namukas mano nebaisiai senas,ir kaina gan padori,taip kad suvest ant siu dalyku tuos minusus negaleciau.. O foto jis isvis graziai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Gyvent negyvenu, ale elektrą įvesta, hidroforas pajungtas, dujų balionas stovi. Kaip vasarnamis - pats tas.
Atsakyti
Sveiki.. gal kas yra susikeles "Mobilu Nameli" ant pamatu.. kokia patirtis , kaip laiko namelio konstrukcijos..planuojam nameli statyti ant juostiniu pamatu,atramos taskai turetu buti namelio sveileriai (nesancios konstrukcijos)
Nameli teks kelti kranu, ar nepasizeis namelio geometrija? Pasidalinkit patirtim jai kas jau susiduret su panasiais sprendimais..Dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tofanijo: 20 rugpjūčio 2010 - 10:26
Kelti kranu - pavojinga. Gali susilankstyti. Aš planuoju paprasčiausius blokelius panaudoti, ant jų skersai guldyti brusokus 10x10. Kiek matęs - visur panašiai daro. Vienoj vietoj mačiau ant senų juostinių pamatų užvilktas ir metaliniais strypais privirintas. be to ant skersiniu švelerių nepatariu guldyti - nelaikys, susiglamžys. išilginiuose yra medienos - tvirtesni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxas1: 20 rugpjūčio 2010 - 13:21
Bet logiskai mastant ant tu skersiniu sveileriu juk ir stovi visas namelis,prie ju virinama visa konstrukcija remas ant kurio laikosi ratai..... ar ten metalas ant tiek prastas ...ant isilginiu mediniu brusu musu namelio turbut neimanoma pritvirtint labai daug zarnu visokiu ten kabo.. galvojam visgi kelti ant skersiniu sveileriu ir sutvirtinimui kisti papildomus sveilerius kad svoris tolygiai pasiskirstytu..
Atsakyti