Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

koks cia samysis koks sujudimas biggrin.gif:D:D matau apie vandenuka sukama tema:) prudas ar tvenkinys nelabai geriamam vandeniui gerai, geriausia kasat sulinuka ir statot hidrofora spaudimas geras tiek virtuvej tiek duse ir vandeni gerai sildo... as taip daryciau sau:)
Atsakyti
Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų, sudomino mane tie namukai, ir va skaitau apie grežinį ir svarstau, juk tai pigiau nei šulinys 10m gylio, g.gif o gal aš ką netaip skaičiuoju g.gif
Atsakyti
Skaičiuok: rentinys apie 100 Lt, nuleidimas vieno rentinio - nuo 100 iki 150 Lt.
Atsakyti
Sveiki! mirksiukas.gif

Pasiskaičiau temą, bet kažkaip neradau atsakymo į man rūpimą klausimą -
ar galima tokį namelį remontuoti (pvz. dažyti sienas, keisti baldus ir pan.)?

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2010 04 23, 17:21)
Sveiki! mirksiukas.gif

4u.gif

Jei turit namuka-zinot, kad galima mirksiukas.gif
Jei ruosiates pirkti namuka ir remontuoti-apsvarstykite, ar verta tada isleisti tokius pinigus aliuminio karkasui? Uz per puse mazesne suma pastatote karkasini arba rastini tokios pat kvadraturos nameliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 23, 16:31)
Jei turit namuka-zinot, kad galima mirksiukas.gif
Jei ruosiates pirkti namuka ir remontuoti-apsvarstykite, ar verta tada isleisti tokius pinigus aliuminio karkasui? Uz per puse mazesne suma pastatote karkasini arba rastini tokios pat kvadraturos nameliuka mirksiukas.gif

Kol kas dar neturim, svarstom, ar verta pirkti.
Ačiū už atsakymą! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 19, 15:48)
1200lt, siais metais, praeita savaite, vilnieciai dare mirksiukas.gif

o sakykit jį reikia pompuot ar ten jau su hidroforu?
Atsakyti
sveikos,

turiu pazystamus,kurie gyvena tokiama nemalyje ir neturi nusiskundimu thumbup.gif apsisildino ir viskas liuks bigsmile.gif tik nzn kaip ten su sildymu pas juos,bet turbut radijatorius vede ir pecius....o mokejo 10 tuks,o kai pamaciau kaip irengtas,tai akys issoko bigsmile.gif super daiktas man atrodo 4u.gif

QUOTE(.Vėja. @ 2010 04 23, 16:21)
Sveiki! mirksiukas.gif

4u.gif

manau kad drasiai galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 19, 16:03)
Yra arteziniai suliniai, kurie kainuoja tikrai po 10000 ir daugiau, bet yra vadinasi greztiniai suliniai, kuriu metras po 100-120lt eina.
O kaip kaimuose geria vandeni is suliniu? Pasitikrina del nitratu(tyrimas apie 100lt)-ir geria mirksiukas.gif

Sveiki,
visgi nepigus tie grezinukai, kaip ir tikejausi ....
Gerai, kam pavyksta rasti arti vandens,tai gal ir kainuoja virs 1000 Lt. As kai pasidomejau, tai sake gali atvaziuoti ir bandyti gyli. Bet tas pabandymas kainuoja 600 Lt. Mums kaip ir uz nieka iseina sumoketi tuos pinigelius, jei atsisakom grezinio. Nes pas aplinkinius kaimynus kiek domejomes, tai maziausias ten gylis 45 metrai, o dar visokie rentiniai ir t.t. tai susidaro nemaza suma. Teks prudo vandeni naudot smile.gif
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Prieš 4 ar 5 metus skambinau į kelias firmas dėl grežinio, tai jie paprašė tikslių koordinačių. Pagal gps-ą pasakiau, tai visos atsakė daug-maž vienodai: gylis būtų truputis virš 40m., kaina svyravo nuo 10000 iki 11000. Tačiau dvi iš jų dar patikslino, jog reikia prasigręžti pro kažkokias kalkes ar tai kalkinį smėlį (tiksliai nepamenu), kuris viską užneša. Tad ir garantiją, jog turėsiu vandens davė: vieni du, kiti tris metus - tačiau tai nelabai svarbu, nes vis vien mažai. I klausimą "ką daryti po to" atsakymas irgi buvo vienodas - "gręžti nors ir už metro šalia naują". Na, ačiū... 11000 trims metams per brangu.. smile.gif
Išeitis: stovi du hidroforai. Vienas buitinio vandens iš upės (WC, plovimams, laistymams), kitas - geriamo vandens iš šulinio...
Atsakyti
P.S.
Patikslinsiu, jog jungėme ne prie mobilaus namuko. Tiesiog aprašiau pačią situaciją, kokia gali būti, nes ne visos firmos gali apie tai pasakyti (gerai, kad dvi atsirado sąžiningos...)
Atsakyti
Ar kas susidūrėt su sunkumais vedant elektra? Sklype nėra elektros, taigi paaiškėjo, kad statant tokį namuką ir norint jį prijungti prie elektros, reikia įsigyti ūkininko pažymėjimą, ar tai gali būti tiesa?
Atsakyti