Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

neisivaizduoju, kazkaip, kaip ta nameli butu galima ivezt ir pastatyt i mano sklypa
Atsakyti
aš čia tik pro šalį ėjau, bet įsiterpsiu ax.gif
štai apie namukus vaizdelių daugiau
dar štai čia
o čia naudoti mobilūs nameliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 19 gruodžio 2006 - 10:37
Tai gal kas jau turit toki,as tai labai noreciau i soda,tik va bijau kad atvaziavus as jo galiu nerasti.ar reikia kokius pamatus padaryti pastatyti ant ju ,kad nenutemptu.Gal kas protingas patars.laukiu patarimu. g.gif
Atsakyti
norejau paklaust ar yra susidurusiu su butent siuo tipu nameliu.ar gyvenat jame ziema?kaip jusu atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
gal nesuprantamai parasiau jie dar kitaip vadinami transportuojami namukai,arba nameliai ant ratu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
turbūt Lietuvoje juose nelabai dar kas gyvena. O pvz. Airijoje juose gyvena vadinamieji "gipsies", t.y. keliaujantys žmonės. Nelabai kokie atsiliepimai apie tuos žmones schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxas1 @ 2006 09 08, 17:03)
Šiauliuose bent dviejuose vietose panašius pardavinėja. iš Anglijos parvežti. Kainos nuo 12000 iki 16000 lietuviškų.

o gal adresa, tel, ar taip kokius kontaktus siauliuose zinai?
Papildyta:
QUOTE(Vaitas @ 2006 11 21, 17:04)
parasykite savo el.pasto adresus kas norite gauti nuotraukas su pilnais aprasymais ir kainomis.

tikiuosi ir as sulaukti laisko auriuxx22@yahoo.com
labai aciu smile.gif
Atsakyti
Dabar yra labai neblogu stacionariuju nameliu,tai ne nameliai ant ratu,ju plotas buna iki 44 kvadratiniu metru,juos visiskai pritaiko gyvenimui ziema,apsiltina ju sienas,yra centrinis sildymas,elektrinis arba dujinis,plastikiniai langai bei durys,zidinys.Namelius galima prijungti prie centrinio vandentiekio,kanalizacijos.Pati domiuosi tokiu nameliu,kadangi turime sode sklypa.Siaip ju yra tikrai neblogu ir net be galo prabangiu,kuriuos parsiuncia is Anglijos ir ju kainos nuo 100000lt.Siaip toki nameli galima paversti be galo jaukiu,su medine terasa lauke,dvislaiciu stogu,tada jau atrodys kaip tikras namas thumbup.gif
Atsakyti
Įmeskit foto kaip jie atrodo realiai, kažkaip sunkiai įsivaizduoju blush2.gif , ant ratų tai čia vagonėlio tipo ar kaip g.gif

Papildyta:
radau biggrin.gif , jau ir LT juos siūlo, ir kainos yra
http://www.elindre.lt
Atsakyti
QUOTE(Vaitas @ 2006 11 21, 18:04)
parasykite savo el.pasto adresus kas norite gauti nuotraukas su pilnais aprasymais ir kainomis.

noreciau ir as nuotrauku ir issamios informacijos egidija@mail.tele2.lt
Atsakyti
QUOTE(ameliute @ 2007 01 11, 18:48)
noreciau ir as nuotrauku ir issamios informacijos egidija@mail.tele2.lt

maciau vaziuojant is kauno i vilniu ties berneliu uzeiga stovi tie mobilus namukai. tik neturiu laiko as ju apziuret, kaip jie ten naturoj atrodo. nuotraukose, tai visai nieko. o vaziuojant toliau maciau reklamini skyda apie mobilius namus. jei teisingai pamenu www.elindre.lt
Atsakyti
Ale kaip man sitie "namai" nepatinka, man jie su kazkuo benamisku asosijuojasi o dar kainos ju nerealios.
Atsakyti