O baldų plokštės yra labai kokybiškos, bent jau pas mus, visi net stebisi, kad aš ant valgomojo stalo viską darau, mažė paišo dažo, karpo ir jokių įbrėžimų Ir tiek naudoti baldai niekur nėra atsilupę. Mano ankščiau gyventame bute naujai gaminti baldai luptis pradėjo po metų
Labai daug seimu didesniu gyvena bendrabucio tipo 18 kvadratuose ir taip kompaktiskai viska isirenge, kad vietos atrodo daugiau, nei kad kitas gyvena apsigriozdines 50kvadratu.
Kalbant apie kokybe baldu...Man jie primena lenkiskus baldus, stalai bei spinteles man liuks, patinka, bet dvigule lova mums pastoviai luzta, trupa apacia, vyras jau supykes mesti ja norejo ir bandyti i jos vieta kazka ikomponuoti.
Aisku, gyvenam jame trumpa laika-vasara tik, o dabar kai architektas liepe nutempti, tai is viso nezinau, kaip bus. Bet jei kalbeti apie patoguma ir gyvenima visa laika(na paskaiciau kitu cia svajones), tai plaukai siausiasi, nes bent jau pas mus labai girdisi, jokios garso izoliacijos, wc jei vidurius paleidzia, kaimynai girdi net, jei pro sali eina