Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

QUOTE(lauron @ 2008 06 16, 20:05)
man ir labai jie jaukūs,kad ir mažiukai ax.gif nors jei imant namelį 4*12 tai ne toks jau ir mažiukas,tik gaila kad tokių namelių pavyzdžių labai mažai schmoll.gif

Tikrai tokių pavyzdžių mažai verysad.gif mes su MB galvojam pirkti tokį namuką, apsišildyti sienas ir kažką panašaus į verandą pasistatyti prie durų (nes žmonės, kurie turi, tai sakė, kad iškart šaltis eina į namuką, o pastačius verandėlę ši problema išsispręstų). Kažkur skaičiau, kad kai kurie prie šio namuko prisistato ir kitokių patalpų ir tas namuko dydis dvigubai didesnis būna. Būtų įdomu pamatyti kaip tai realiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 06 16, 20:25)
Tikrai tokių pavyzdžių mažai  verysad.gif mes su MB galvojam pirkti tokį namuką, apsišildyti sienas ir kažką panašaus į verandą pasistatyti prie durų (nes žmonės, kurie turi, tai sakė, kad iškart šaltis eina į namuką, o pastačius verandėlę ši problema išsispręstų). Kažkur skaičiau, kad kai kurie prie šio namuko prisistato ir kitokių patalpų ir tas namuko dydis dvigubai didesnis būna. Būtų įdomu pamatyti kaip tai realiai atrodo  g.gif

pritariu drinks_cheers.gif ir aš norėčiau nuotraukėlių blush2.gif
yra vienas pavyzdėlis: www.ruvesa.lt ir reikia eiti į galerija smile.gif man visai patiko,tik dar šiek tiek koreguočiau pagal save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2008 06 16, 20:30)
pritariu drinks_cheers.gif ir aš norėčiau nuotraukėlių blush2.gif
yra vienas pavyzdėlis: www.ruvesa.lt  ir reikia eiti į galerija smile.gif man visai patiko,tik dar šiek tiek koreguočiau pagal save ax.gif

puiku jau turime kelis pavyzdėlius thumbup.gif net ir 2 aukštą galima pasistatyti ax.gif po truputį manau mūsų gretos didės, tiesa aš iš pradžių labai skeptiškai vertinau tokius namukus, kai išgirdau atsiliepimus, pamačiau foto internete susidomėjau, bet kai pamačiau kaip tai realiai atrodo - užsimaniau tokiam gyventi blush2.gif
Atsakyti
[quote=Blogytė,2008 06 16, 21:06]puiku jau turime kelis pavyzdėlius  thumbup.gif net ir 2 aukštą galima pasistatyti  ax.gif  po truputį manau mūsų gretos didės, tiesa aš iš pradžių labai skeptiškai vertinau tokius namukus, kai išgirdau atsiliepimus, pamačiau foto internete susidomėjau, bet kai pamačiau kaip tai realiai atrodo - užsimaniau tokiam gyventi  blush2.gif
ir aš ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauron: 16 birželio 2008 - 21:23
Sveiki,va visai netycia radau sia tema...niu mes tokiame stacionariam namuke gyvenam jau nuo balandzio, tai va jis pas mus beveik 40kvadratu triju kambariu(valgomasis su perskirta svetaine,miegamasis,sveciu kambarys,virtuve,toletas su duso kabina) mokejom 24000lt db jis kainuoja apie 30000nes mes pirkom ne sezono metu,stovi ten pat kur ir namukas kyla.na balandis buvo saltokas tai teko kiekvienam kambary po sildytuva ijungti seip kiek lauke temperaturos tiek ir namely todel buvo ziauriai salta bet gelbejo sildytuvai, galvojom uz elektra sumokesim nerealiai bet uz du men isejo 480lt thumbup.gif na o dbtai kai pasildo tai nebezinom kur detis viduj temperatura pakyla iki 35laipsniu todel db isigijom kondicionieriu...tai va taip ir gyvenam bigsmile.gif seip tai lb dziaugiames nereikia kazkam uz nuoma moketi ir seip pigus pragyvvenimas, iki rudens jau zadam persikelti i nama, bet jei jau tektu ilgiau cia gyventi tai apsisildytume ir nematau bedos ziemoti thumbup.gif
cia nuotrauka isores-neisvaizdus visai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunoji...: 16 birželio 2008 - 22:48
gal kas yra apsišildę mobilų namelį?būtų gerai kad kas nuotraukyčių įdėtų,tiek išorės tiek namuko vidaus ax.gif
Atsakyti
klausimas butu irgi del apsildymo. Kaip isivaizduoju po apsiltinimo namukas nebepajudinamas ar klystu blink.gif
Atsakyti
vyras sako kad jei su vata sildyti tai ji galima dar pajudint bet jei su polistirolu tai jau nebe...ieikit i elindre.lt ten ju pilna visokiu.
Atsakyti
Na ką, galiu dabar ir aš pasireikšti šia tema biggrin.gif Gyvenam tokiam namelyje virš mėnėsio. Nusipirkom su ta mintim, kad neilgam reiks, bet jaučiu gyvensim jame 3-4 metus, o tai jau daug doh.gif Paskui galvojam atiduoti mano mamai į sodą smile.gif Pirkom iš geresnių, nes skubiai reikėjo, o be to mums labai patiko smile.gif Pasistatėm mes jį prie vyro tėvų namo, tai kanalizaciją ir vandenį atsivedėm iš tėvų, elektrą taip pat. Dabar apsišiltinom stogą, laukia sienos ir dar darysim terasą. Langus pasikeitėm, nes žiemą tikrai bus šalta jame gyvent. Žodžiu į apšiltinimą, langų pakeitimą ir visą kitą pritaikymą gyventi sudėjome apie 10000 Lt. Pasijungėm vietoj dujinio vandens pašildymo elektrinį boilerį. dar kabinsim elektrinį rankšluoščių džiovintuvą,
Kol kas matau vien tik privalumus, gal vietos kiek ir mažoka, bet tikrai jaukus namelis ir mum 3 užtenka smile.gif vėliau pafotkinsiu ir galėsiu įmest keletą nuotraukyčių smile.gif
Jei kas domina - klauskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2008 06 18, 14:21)
Na ką, galiu dabar ir aš pasireikšti šia tema  biggrin.gif Gyvenam tokiam namelyje virš mėnėsio. Nusipirkom su ta mintim, kad neilgam reiks, bet jaučiu gyvensim jame 3-4 metus, o tai jau daug  doh.gif Paskui galvojam atiduoti mano mamai į sodą smile.gif Pirkom iš geresnių, nes skubiai reikėjo, o be to mums labai patiko smile.gif Pasistatėm mes jį prie vyro tėvų namo, tai kanalizaciją ir vandenį atsivedėm iš tėvų, elektrą taip pat.  Dabar apsišiltinom stogą, laukia sienos ir dar darysim terasą. Langus pasikeitėm, nes žiemą tikrai bus šalta jame gyvent. Žodžiu į apšiltinimą, langų pakeitimą ir visą kitą pritaikymą gyventi sudėjome apie 10000 Lt. Pasijungėm vietoj dujinio vandens pašildymo elektrinį boilerį. dar kabinsim elektrinį rankšluoščių džiovintuvą,
Kol kas matau vien tik privalumus, gal vietos kiek ir mažoka, bet tikrai jaukus namelis ir mum 3 užtenka smile.gif vėliau pafotkinsiu ir galėsiu įmest keletą nuotraukyčių smile.gif
Jei kas domina - klauskit smile.gif

super,laukiam nuotraukyčių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2008 06 18, 15:47)
super,laukiam nuotraukyčių thumbup.gif

Norejau paklausti, kur pirkot? ar visuose yra baldai visos butinos priemones buiciai? mes ir sumanem toki pirkti, nes kol pasistatysim normalu tai laiko nemazai praeis smile.gif pradziai sakom reiktu tokiam pagyventi kol kazka rimcviau sugalvosim smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, is armindinos nusipirkom namuka:0
jau kelias savaites gyvenam. dabar ruosiames apsikalinet ir vata det, tai pinigeliu daug iseis.... bet vs pigiau nei butas:0
viduj viskas veikia, ir dujine ir zidinys...
net statuleles paliktos, ir uzuolaidos atsargines ohmy.gif
zodziu nesigailim kol kas dar smile.gif
Atsakyti