Gal ir ne visai pagal tema, bet pabandysiu, gal kas nors ir padės?
Sutrūkinėjo paveikslas pieštas aliejiniais dažais ant drobės. Gal kas žinot, kas galėtų parestauruot?
Ir mane suviliojo tie mobilūs nameliai o ypač nauji.Bet neaiški jų reali kaina,rašo nuo 70000lt.Aš norėčiau žinotį tikslią jų kainą,kelis esu nusižiūrėjusi daviau tai firmai kuri juos pardavinėja užklausimą bet niekas neatsako Gal kas esate su tuo susidūre,ir žinote tų namelių realias kainas?
O gal Yra gyvenančių tokiuose nameliuose Būtų įdomi jūsų nuomonė,ar įmanoma gyventi juose 3-4 asmenų šeimai,kaip normaliame name,tiek žiemą tiek vasarą
O gal Yra gyvenančių tokiuose nameliuose Būtų įdomi jūsų nuomonė,ar įmanoma gyventi juose 3-4 asmenų šeimai,kaip normaliame name,tiek žiemą tiek vasarą
Mane irgi domintu variantas toks. Statomes nama, turime dezute jau, bet gauname is buto jau kraustytis. Buto nuomos kainos Klaipedoje apie 1000 Lt plius mokesciai. Tai pagalvojau jei koki nameli caravan angliska stiliaus paimti. Su plastikiniais langais, gal centriniu sildymu. LT toki uz kokius 35000-40000 manau paimtum. O gal is Anglijos tiesiai parsigabenti paciam imanoma, tai dar maziau be perekupu iseitu. Pastatom sklype, vanduo, elektra, traidenis jau stovi. Po darbo grizes gali prie namo daugiau pasikrapstyti, nes dauguma patys darome. Apsauga namo ir didesne. I nameli signalizacija pajungciau. Vienintelis dalykas kas neramina, kaip su perziemavojimu. Anglijoje tokiuose tai per visus metus gyvena, bet ten silciau ziema. Siltinti papildomai nenoreciau, nes sunkiau parduoti paskiau bus, plius islaidos. Po namo pastatymo ir isikelimo parduoti ir viskas.
Seimoje du vaikai, vienas gal ziemai pas senelius iskeliautu.
Kas turi kokiu argumetu uz ar pries mano pamastymus.
Seimoje du vaikai, vienas gal ziemai pas senelius iskeliautu.
Kas turi kokiu argumetu uz ar pries mano pamastymus.
vat ir mane domina,kaip tame namelyje žiema?
Na va, pagaliau vėl tema pakelta
Mes tokį namuką jau turim pasistatę ir greit bus atvestas vanduo ir kiti patogumai sutvarkyti. Tik labai neramina žiemos sezonas. atsiliepkite kas jau pergyvenot žiemą, pasidalinkit kai sekėsi šildytis. Mes taip pat nenorim apšiltinti kad neprarastų prekinės išvaizdos. Gyvensim laikinai, kol pasistatysim namą.
Ačiū
Mes tokį namuką jau turim pasistatę ir greit bus atvestas vanduo ir kiti patogumai sutvarkyti. Tik labai neramina žiemos sezonas. atsiliepkite kas jau pergyvenot žiemą, pasidalinkit kai sekėsi šildytis. Mes taip pat nenorim apšiltinti kad neprarastų prekinės išvaizdos. Gyvensim laikinai, kol pasistatysim namą.
Ačiū
kažko mažai pasisakančių gal kas yra susitvarkę visus dokumentus,reikalingus kaip gyvenamam būstui
Pirkom su ta mintimi kad sugalvosim per vasarą kaip šildysim.. O kad ateinanti žiema būtų kokia buvo šiemet bet kai gamta nebelabai draugauja su žmogumi tai reikia būt pasiruošusiam viskam. Pirkom nebrangiai, nes tai juk laikina o ir nesinorėjo atimti didelės dalies, kuri skirta statyboms. Mokėjom, ne paslaptis, 15500 litų. Viduj išties pakankamai jauku, vanduo ir dujos dar nepajungti, bet jau tuoj tuoj bus. Apšvietimui priekaištų taip pat neturiu, viskas gerai apgalvota.
Tai vat dabar didžiausias galvos skausmas kaip apsišildyti. Dar nežinau kaip veikia tas dujinis židinukas.
Papildyta:
Mes jokių dokumentų netvarkėm, nes tai juk ne stacionarus namas. Nebent galvojat statyti ant pamatų. O dabar jei kas, tai paimsi su mašinike ir patrauksi
Tai vat dabar didžiausias galvos skausmas kaip apsišildyti. Dar nežinau kaip veikia tas dujinis židinukas.
Papildyta:
QUOTE(lauron @ 2008 06 14, 18:14)
kažko mažai pasisakančių gal kas yra susitvarkę visus dokumentus,reikalingus kaip gyvenamam būstui
Mes jokių dokumentų netvarkėm, nes tai juk ne stacionarus namas. Nebent galvojat statyti ant pamatų. O dabar jei kas, tai paimsi su mašinike ir patrauksi
Viengubi langai ir dar yra plyšių
Vasarą gerai, vėsiau viduj. Pirkome Molėtuose. Galima sakyti iš karto išsirinkome.
Dar niekaip nesugalvoju kur dujų balioną patalpinti. Kai pirkom patarė lauke laikyti.
Vasarą gerai, vėsiau viduj. Pirkome Molėtuose. Galima sakyti iš karto išsirinkome.
Dar niekaip nesugalvoju kur dujų balioną patalpinti. Kai pirkom patarė lauke laikyti.
Gal kas statėsi mobilų namuką ant pamatų? Būtų įdomu sužinoti kaip sekėsi dokumentus tvarkyti?
Šį savaitgalį buvau tokiam namuke ir ištiesų labai jame jauku, kad ir nedideli kambariukai, bet išties labai jaukūs vakare man vėsu buvo ten, tie žmonės, kurie ten gyvena ruošiasi apšildinti sienas ir plastikinius langus dėti. Dujinis židinukas sakė gerai apšildo aišku vieniems tos šilumos mažiau reikia, o kitiems daugiau, tai sunku pasakyti ar išties pakankamai šildo
Šį savaitgalį buvau tokiam namuke ir ištiesų labai jame jauku, kad ir nedideli kambariukai, bet išties labai jaukūs vakare man vėsu buvo ten, tie žmonės, kurie ten gyvena ruošiasi apšildinti sienas ir plastikinius langus dėti. Dujinis židinukas sakė gerai apšildo aišku vieniems tos šilumos mažiau reikia, o kitiems daugiau, tai sunku pasakyti ar išties pakankamai šildo
man ir labai jie jaukūs,kad ir mažiukai nors jei imant namelį 4*12 tai ne toks jau ir mažiukas,tik gaila kad tokių namelių pavyzdžių labai mažai