Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai

QUOTE(ateni @ 2008 02 14, 19:26)
Projekto reikia jei liejate pamatus.Nesvarbu,ar tai namui,ar garazui it t.t.
Mobilus namelis yra ant ratu arba statomas ant kokio tvirtesnio pavirsiaus.Manau,kad projekto nereikia...Jei klystu,pataisykite.

Klystate tikrai. Reikalingas leidimas laikinam statiniui pastatyti, kuris galioja tik keletą metų.
Atsakyti
nu va siandien buvau tokiam namelyje. draugai nusipirko padeveta 1998 uz 21000lt plotas apie 40 kv. m. nu visai man patiko baldai tikrai dar visai geri, vietos tai miegamuosiuose nera daug bet abu vaikai tures po savo kambari o, jei antrasias lovas is tu kambariu pasalins tai tos vietos bus visai normaliai.svetaine irgi visai erdvi, isarde buvusi kampa ir pastate ten krosnele kurenama kietu kuru tai dar liko vietos . sake kad savo sofa ir staliuka ten pastatys.belieka jiems tiktai elektra isivest ir vandeni. kanalizacija i jau esamas duobes leis.dar jie ji apsisiltins sienas grindis ir stoga tai siandien svarstem kaip visa tai padaryt ir ko gero darys sienas su profiliais i tarpus dedant vata tada plevele ir apdaila. vat cia noreciau sulaukt jus patarimu nes man reikes padeti jiems truputi tai noretusi kad kas patartu jei yra patys pasidare apsisiltinima taip pat domina ir grindu apsiltinimo budai bei, stogo irengimas. labai dekingas buciu uz bet kokia info
Atsakyti
Sveikos, planuojam ir mes toki namuka sode pasistatyt. Tik mes noretume 2 juos sublokuot, i domu ar tai imanoma smile.gif
Gal kas apie kauna jau tokiam gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Liute_ @ 2008 02 19, 14:40)
Sveikos, planuojam ir mes toki namuka sode pasistatyt. Tik mes noretume 2 juos sublokuot, i domu ar tai imanoma smile.gif
Gal kas apie kauna jau tokiam gyvena?

nu kad imanoma tai tikrai, tik manau kad reiketu pasirinkti tinkama isplanavima nes,juk kazkurioj sienoj darysit anga kad patekt i kita namuka.galbut butu visai neblogai juos sujungti "L" forma? ar gal ir "T"? cia jau apmastyt reikia.
Atsakyti
Labas,
pakeliu temą smile.gif
nusipirkom ir mes namuką. ketinam įsikelti gyventi per artimiausius du mėnesius. savaitgalį vakare guliu lovoj ir už lango toooks vėjas blink.gif ir pagalvojau ar nesiūbuoja tokių namukų, kurie ne ant pamatų unsure.gif ar neapvers aukštyn ratais smile.gif
kas jau esate patyrę, gyvenat tokiuose namukuose patarkit kaip tvirčiau pastatyti, kad būtų galima jaustis tvirtai smile.gif

ir kur laikote dujų balionus? mums sakė jog turi būti lauke, tai galvojam kokia dėžę susikalti. vargas vargelis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuolatinis būstas – iš kilnojamojo namo. Straipsnis "Kauno dienoje" ir delfyje:

http://www.delfi.lt/...php?id=16180017

Manau, kad užsakytas nekilnojamo turto agentūrų mad.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit patarti nuo ko pradeti: norim pasistatyti tvora, issikasti sulini, isikasti cisterna - kanalizacijai ir t.t. Ka pradzioje reiketu pradeti daryti? Kas turit jau patirties patarkit. ax.gif
Atsakyti
Na papasakokit daugiau tikrai apie tuos namukus. Nes MB vis užsimena, kad galėtume tokį bandyti nusipirkti, o aš vis juokais nuleisdavau. O gal be reikalo, nes dabar pažiūrėjau internete- visai nieko. Bet mums dar reiktų ir žemę pirktis. Man neramu ar nesityčios paskui iš mūsų, kad "vagonėly" gyvenam, ar iš vaikų nesityčios g.gif blush2.gif ?
Atsakyti
As irgi pradejau lygtai jau svarstyt apie tuos vagonelius, tuo labiau, kad zeme seniai turim, tik pinigu mazoka, o nesinori i skolas didziules list, tuo labiau, kad gyvent turim kur..Bet ar nebus problemu su valdzia, tiksliai nezinau, bet, kad lygtai negalima elektros prisijungt, kanalizacijos, tada jau skaitosi kaip nelegali statyba...
Atsakyti
Mes irgi norime sode pasistatyti toki nameli- naudota pigesni- bet laikinai kol pasistatysime nama, tik galvojam ar verta toki nameli statytis ar geriau is karto laikina vasarnamiuka kaltis- permiegojimui- po to bus kokia malkinuke ar siaip ukinis pastatas
Atsakyti
Turiu klauisimą Laukinei 25:

ar žiemą nors kartą "kūrenot"? Jei tik kelis kartus, tai kaip viduje po žiemos, ar neįsimetė koks pelėsis ar nekoks kvapelis? Visgi ši žiema buvo gan drėgna..
Kaip rašiau anksčiau, būtų neblogas variantas kaime savo "autonominę respubliką" įkurti bendroje giminės žemėje. lotuliukas.gif

Avansu - ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Aš kai nuotraukas pažiūriu man lyg ir patinka, bet kai gyvai lauke stovintį tą mobilų namuką pamatau, tai toks įspūdis doh.gif biški gražiai sakant, kaip konteineriai jie man atrodo. Čia apie tuos metalinius kalbu namukus.
Atsakyti