Įkraunama...
Įkraunama...

Dora The Explorer

gal kartais kas zino kur gauti DORA lenku kalba? g.gif
labai reiketu 4u.gif
Atsakyti
ieskome Smalsutes doros filmuku. Is 2shared psl. parsisiunteme visas 10 wub.gif 4u.gif gal zinote, kur galima rasti daugiau ir lietuviskai? 4u.gif smile.gif is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
kuzka - geriau baltracker nuorodą dėtum, o ne 2shared ....

10 serijų yra čia.
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 03 22, 12:47)
kuzka - geriau baltracker nuorodą dėtum, o ne 2shared ....

10 serijų yra čia.

Nepykit, iš tiesų negali gi visur dalyvauti ir aprėpti linkomaniją, avatarą, erdves, torrent ir t.t, tiesiog kompe vietos tiek nėra, kad galėtum viską, ką susisiuntei laikyti, kad duotum kitiems smile.gif Dalijimasis bet kokia forma yra gerbtinas, nes jis skirtas vaikams smile.gif
Atsakyti
labai labai aciu uz lietuviska dora wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2010 03 22, 17:36)
labai labai aciu uz lietuviska dora wub.gif

Ir aš prisidedu prie padėkų. Labai ačiū. aciuks.gif wub.gif Labai norėčiau dar daugiau filmukų... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir mes labai dekojam uz Smalsute Dora lietuviskai 4u.gif
Atsakyti
http://puzkarapuz.ru...009-dvdrip.html
Atsakyti
mes kartais parodom vaikui 10 men filmukus, kai ypac irzlus buna. dora labai megsta po 10 min uzmiega lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū ir aš sakau už filmukus 4u.gif 4u.gif

O čia smagus saitas su žaidimukais, piešinukais su Dora mirksiukas.gif Gal kam pravers ax.gif http://www.nickjr.co.uk/shows/dora/
Atsakyti
Gal dar kas galite pasidalinti lietuviškais "Smalsutė Dora" filmukais? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Labai faini zaidima jungesi prie televizoriaus smile.gif Vieno kaina 20lt. 4u.gif

Dora the explorer - Labai fainas zaidimas...Dedasi 4 AA batareikos,kalba angliskai,galima pasirinkti ziadeju skaiciu (1,2,3,4) ,mokina skaiciu,figuru pavadinimu ir panasiai. smile.gif

Spider-man - gaudo priesus,galima vaikscioti po labirinta ir daug kitu ziadimu. apie 8 smile.gif dedasi 4 AA batareikos. Kalba taip pat anglu. smile.gif

Susidomejus rasykite i AZ.
Atsakyti