Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Norėčiau padirbėti papildomai nuo 18 val. Šiandien įmečiau skelbimą. Gal kuri nors dirbate papildomai po darbo ar savaitgaliais. Pasidalinkite patirtimi smile.gif Nes aš dar pati nežinau konkrečiai ką galėčiau dirbti?
Atsakyti
As tai papildomai tvarkau keliu individualiu imoniu buhalterine apskaita
Atsakyti
Aš tai nors ir turiu ekoniminį išsilavinimą, bet imtis buhalterinio darbo nedrįstu. Dar nemoku sad.gif
Atsakyti
as ziauriai panikuodama kaip tik ir ruosiaus paskelbti tokia tema smile.gif

labai reikia papildomo darbo (vakarais, savaitgaliais, namuose etc.) ir labai noreciau sulaukti ideju, koks tas papildomas darbas buna? i ta pacia tema: ar rimtai gaudomi zmones, rasantys referatus? g.gif
Atsakyti
Kuria prasme gaudomi???Jei parduosi plagiatą-tai aišku, saldu nebus, bet jeigu tyliai vienai kitai mamai ką nors gero parašysi, tai tik ačiū pasakys ir pinigėlių užsidirbsi thumbup.gif .Va aš ir pati ieškau kas man parašytų g.gif Nes dirbu per du darbus, o dar vaikas, namai-žodžiu laisvo laiko 0.Bet kai žinai ko nori tai tie du darbai visai nebaisu biggrin.gif
Atsakyti
ne ne, kalba eina apie normalu knygu grauzima ir kruopstu rasyma smile.gif turejau omeny gaudomi mokesciu inspekcijos wink.gif girdejau, kad sekmingai juos atseka ir nubauduoja. idomu kiek tame yra tiesos ir ar is tikruju mokesciu inspekcija tam turi laiko?
Atsakyti
Na nemanau kad VMI daugiau neturėtų ką veikti kaip gaudyti referatų rašytojus. Jie ten PVM gribstytojus gaudo ir pan. Nelegalų nelabai kas gaudo na nebent kas įskundžia. Tai va į mano skelbimuką kolkas niekas neatsiliepė sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Svajotoja @ 2004 09 14, 14:03)
ne ne, kalba eina apie normalu knygu grauzima ir kruopstu rasyma smile.gif turejau omeny gaudomi mokesciu inspekcijos wink.gif girdejau, kad sekmingai juos atseka ir nubauduoja. idomu kiek tame yra tiesos ir ar is tikruju mokesciu inspekcija tam turi laiko?

unsure.gif Na, ne girdėti dar neteko g.gif Nors logiškai pamąsčius, nu kaip tu juos pagausi g.gif ir už ką- kad sąskaitos faktūros neišrašė- ar kad veikla neužpatentuota, bet tokio patento pvz. dar neteko matyti unsure.gif Klausykit, o gal kas nori man parašyti darbą???
Atsakyti
QUOTE (NERA @ 2004 09 14, 15:20)
unsure.gif Na, ne girdėti dar neteko g.gif Nors logiškai pamąsčius, nu kaip tu juos pagausi g.gif ir už ką- kad sąskaitos faktūros neišrašė- ar kad veikla neužpatentuota, bet tokio patento pvz. dar neteko matyti unsure.gif Klausykit, o gal kas nori man parašyti darbą???

o kokia tema pageidautumet? smile.gif
Atsakyti
Didziausia patirtis pardavinejant savo prota - mokau mokinukus matematikos (stazas apie 8 metai) ir chemijos wink.gif. Planuoju kada veliau ir su diplominiais prasisukt rolleyes.gif, daba laiko nera.
Kiti galimi variantai: aukliavimas, namu tvarkymas...
Atsakyti
ar nepersidirbsi daivulka?
Atsakyti
Na dėl persidirbimo tai nebaisu, kai mirsiu pailsėsiu. Čia toks juodas jumoras smile.gif Bet tai , kad manęs niekas į papildomą darbą priimt nenori sad.gif
Atsakyti