Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji mokinukai

PRIMINIMAS: Šiandien, paskutinę nuotraukų priėmimo dieną, atitinkančios konkurso reikalavimus foto bus tvirtinamos iki 17 val.
Po 17 val. atsiųstos nuotraukos konkurse nedalyvaus.
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2006 09 19, 10:48)
Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane!  biggrin.gif  Bet gal patvirtintų, jeigu matytųsi kad rankytėm kažką daro, pvz. rašo?  bigsmile.gif

tokia nuotrauka, kur vaikas žiūri į objektyvą, o rankom kažką daro yra patvirtinta, ir tikrai ne viena blink.gif Ką tada reiškia reikalavimas, kad vaikas įsijautęs kažką darytų g.gif Ai, man tai dzin biggrin.gif Tik nesuprantu mamyčių noro, žūt būt sudalyvauti fotokonkurse doh.gif
Atsakyti
nesuprantu, mano nuotraukos taip ir nepatvirtino, o šiandien jau leidžia kitą paraišką dalyvio pildyti, tai jei nuotrauka netinka, bent norėčiau žinoti kodėl? kai išsaugojau pakeitimus iš karto nuotrauka atsidūrė prie nepatvirtintų ir neleido man siųsti patvirtinimui
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2006 09 20, 12:21)
nesuprantu, mano nuotraukos taip ir nepatvirtino, o šiandien jau leidžia kitą paraišką dalyvio pildyti, tai jei nuotrauka netinka, bent norėčiau žinoti kodėl? kai išsaugojau pakeitimus iš karto nuotrauka atsidūrė prie nepatvirtintų ir neleido man siųsti patvirtinimui

nesupyk, bet ar gali metuku ir nepilnu 2 men vaikiukas buti isigilines i mokslus, menus ir pan.? Na, nemanau. Geriausia, ka daro tokio amziaus vaikai - tai beperstojo talzo klaviatura, grauzia piestukus ir pleso popieriaus lapus. Apie skaityma, piesima, rasyma ir t.t. negali buti ir kalbos.
Tai gal cia ir buvo Tavo nuotraukos nepatvirtinimo priezastis? g.gif
Ech, noreciau ir as dalyvauti konkurse. Bet jei jau netinkam, tai nieko nepadarysi. Paaugsim ir lauksim kito panasaus konkurselio! bigsmile.gif
Leiskim dalyvauti tikriems maziesiems moksliukams. Juk jie taip stengiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 20, 14:49)
nesupyk, bet ar gali metuku ir nepilnu 2 men vaikiukas buti isigilines i mokslus, menus ir pan.? Na, nemanau. Geriausia, ka daro tokio amziaus vaikai - tai beperstojo talzo klaviatura, grauzia piestukus ir pleso popieriaus lapus. Apie skaityma, piesima, rasyma ir t.t. negali buti ir kalbos.
Ech, noreciau ir as dalyvauti konkurse. Bet jei jau netinkam, tai nieko nepadarysi. Paaugsim ir lauksim kito panasaus konkurselio! bigsmile.gif
Leiskim dalyvauti tikriems maziesiems moksliukams. Juk jie taip stengiasi 4u.gif

o man visai patinka rolleyes.gif kai mažyliai pradeda domėtis knygutėmis, pieštukais, flomasteriais taip idomu juos stebėti thumbup.gif kai didesni jie jau daug maž moka ir piešt ir spalvot tai nesunku tokį nufotografuot smile.gif o mažesnį pagauti kadre kažką tokio darančio yra sunkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 20, 13:49)

O mano vaikutis irgi tokio amžiau, bet labai sėkmingai įsijautęs, nesvarbu kad nieko nesupranta biggrin.gif Ir nuotraukytę patvirtino thumbup.gif Ne esmė amžius, svarbu užsidegimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, as savo metu suneliui tikrai galeciau i rankutes istatyti piestuka, o pries nosi atversti knygute. Bet nemanau, kad tai butu sazininga nuotrauku, kuriose vaikuciai is tiesu kuria, stengiasi, domisi, atzvilgiu rolleyes.gif
Prasau nepasakoti, kad vos metukus perzenge vaikai domisi knygutem (isskyrus domijimasi "kaip cia smagiau lapa isplest") ar kazka patys kuria. O maudyniu "knygele" su figurelem ir maniskis mielai varto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 20 rugsėjo 2006 - 14:43
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 20, 15:42)
Na, as savo metu suneliui tikrai galeciau i rankutes istatyti piestuka, o pries nosi atversti knygute. Bet nemanau, kad tai butu sazininga nuotrauku, kuriose vaikuciai is tiesu kuria, stengiasi, domisi, atzvilgiu rolleyes.gif
Prasau nepasakoti, kad vos metukus perzenge vaikai domisi knygutem (isskyrus domijimasi "kaip cia smagiau lapa isplest") ar kazka patys kuria. O maudyniu "knygele" su figurelem ir maniskis mielai varto bigsmile.gif

peržiūrėjus visas nuotraukytes galima būtų sakyt kad visi vaikai yra dirbtinai nufotografuoti schmoll.gif bet iš tikrųjų tas konkursas ir yra su pavadinimu "mažasis mokinukas" rolleyes.gif moderatorė liepė fotografuot vaikus šiam konkursui ir nebutinai pagautas kadras turi buti smile.gif gali vaikui ir įbrukti knygutę ar flomasterį to juk niekas neįrodys kaip iš tikrųjų ten buvo smile.gif kiekviena turi nusistačius savo kriterijus ir balsuos už jai patinkančią nuotrauką ir manau laimės geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 20, 15:56)
peržiūrėjus visas nuotraukytes galima būtų sakyt kad visi vaikai yra dirbtinai nufotografuoti  schmoll.gif bet iš tikrųjų tas konkursas ir yra su pavadinimu "mažasis mokinukas"  rolleyes.gif moderatorė liepė fotografuot vaikus šiam konkursui ir nebutinai pagautas kadras turi buti  smile.gif gali vaikui ir įbrukti knygutę ar flomasterį to juk niekas neįrodys kaip iš tikrųjų ten buvo  smile.gif kiekviena turi nusistačius savo kriterijus ir balsuos už jai patinkančią nuotrauką ir manau laimės geriausia  thumbup.gif

Rituxx, as gi nesakau, kad konkurso nuotraukose vaikai specialiai pozuoja schmoll.gif Ne ne ne, prasau neiskraipyti mano postu rolleyes.gif

Dar karta perziurejau taisykles:
<...> nuotraukas, kuriose jie užsiima ugdymosi veikla: skaito knygeles, rašo raideles, skaičiuoja, piešia, lipdo ir kitaip rimtai ruošiasi didiesiems mokslams!<...>

Jeigu 1.2 metuku vaikutis raso, skaiciuoja, skaito, lipdo, piesia... ar kitaip rimtai ruosiasi didiesiems mokslams - tai tikrai puiku! Bet, dovanokit, neitiketina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 20, 16:01)
Rituxx, as gi nesakau, kad konkurso nuotraukose vaikai specialiai pozuoja schmoll.gif Ne ne ne, prasau neiskraipyti mano postu rolleyes.gif

<...> nuotraukas, kuriose jie užsiima ugdymosi veikla: skaito knygeles, rašo raideles, skaičiuoja, piešia, lipdo ir kitaip rimtai ruošiasi didiesiems mokslams!<...>

Jeigu 1.2 metuku vaikutis raso, skaiciuoja, skaito, lipdo, piesia... ar kitaip rimtai ruosiasi didiesiems mokslams - tai tikrai puiku! Bet, dovanokit, neitiketina schmoll.gif

bet juk smagu matyt savo vaikutį kažką tokio darantį rolleyes.gif ir nesvarbu kokio jis amžiaus drinks_cheers.gif nepyk už iškreiptą postą friends.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 20, 16:10)
bet juk smagu matyt savo vaikutį kažką tokio darantį  rolleyes.gif ir nesvarbu kokio jis amžiaus  drinks_cheers.gif  nepyk už iškreiptą postą  friends.gif  4u.gif

uoj, kad smagu tai tikrai!!! drinks_cheers.gif Kazkada ir paprasto barskucio paemimas i rankute buvo didziulis pasiekimas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 20, 16:01)

matyt derėjo "ruošiasi rimtiesiems mokslams" paimti į kabutes 4u.gif

<...> nuotraukas, kuriose jie užsiima ugdymosi veikla: skaito knygeles, rašo raideles, skaičiuoja, piešia, lipdo ir kitaip rimtai "ruošiasi didiesiems mokslams"!<...>
Atsakyti