Aurėja, plyyyyyyyyz, paaiskink man, ar tikrai mano nuotrauka nedalyvaus? Nesuprantu kodėl. Tai duokit nors galimybę kitą išsiųsti.
QUOTE(Mildute @ 2006 09 17, 17:10)
Man tai visos mielos, gražios nuotraukytės
Nuotrauka ir jame esantis vaikas yra du skirtingi dalykai........ Man vaikai irgi visi fainučiai, bet nebūtinai nuotraukos visos gražios.......
QUOTE(liucinka @ 2006 09 17, 19:19)
Aurėja, plyyyyyyyyz, paaiskink man, ar tikrai mano nuotrauka nedalyvaus? Nesuprantu kodėl. Tai duokit nors galimybę kitą išsiųsti.
Pažiūrėk, gal nuotrauka per didelė? O gal vaikas pernelyg gražus? Bijo kad be konkurencijos laimėsi, visus balsus surinksi, ir kitoms neliks balsų?
Oj, jau yra patvirtinta:valio , veltui jaudinausi, ačiū ačiū ačiū.
tiesiog tai buvo savaitgalis, ir reikėjo palaukti pirmadienio Taisyklėse taip pat yra įrašas apie tai, kad savaitgaliais nuotraukų patvirtinimas užtrunka.
QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 09 18, 13:53)
Mano nuotraukytė kažkodėl dar nepatvirtinta, įdomu, kodėl ????????
Jūs kai pildėt paraišką, nebuvot išsiuntę nuotraukos patvirtinimui, ji taip ir gulėjo kurį laiką "Neužpildyta", kol nepaspaudėt "siųsti patvirtinimui". Dabar matau, kad jau viskas ok.
QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 09 18, 15:04)
Ačiū, ačiū jau matau savo nuotraukytę prie visų.
Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane! Bet gal patvirtintų, jeigu matytųsi kad rankytėm kažką daro, pvz. rašo?
QUOTE(l.buz @ 2006 09 19, 10:48)
Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane! Bet gal patvirtintų, jeigu matytųsi kad rankytėm kažką daro, pvz. rašo?
Tau gali padėti tik slapta kamerą........
Jau neuzilgo balsavimas, o nuotraukyciu vos puse shimto.. Na, bet gerai, lengva favoritus ishsirinkti.. savo jau turiu Balsuosiu uz isijautusius (nepozuojancius) vaikucius..
As jau sugalvojau kriterijus, pagal kuriuos balsuosiu
Pirma: uz labiausiai isijautusi "dailininka"
Antra: uz rimciausia skaitova
Trecia: uz netradicines mokslo sakos propaguotoja
QUOTE(Astraja @ 2006 09 19, 18:08)
As jau sugalvojau kriterijus, pagal kuriuos balsuosiu