Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji mokinukai

Aurėja, plyyyyyyyyz, paaiskink man, ar tikrai mano nuotrauka nedalyvaus? Nesuprantu kodėl. Tai duokit nors galimybę kitą išsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2006 09 17, 17:10)
Man tai visos mielos, gražios nuotraukytės thumbup.gif

Nuotrauka ir jame esantis vaikas yra du skirtingi dalykai........ Man vaikai irgi visi fainučiai, bet nebūtinai nuotraukos visos gražios.......

QUOTE(liucinka @ 2006 09 17, 19:19)
Aurėja, plyyyyyyyyz, paaiskink man, ar tikrai mano nuotrauka nedalyvaus? Nesuprantu kodėl. Tai duokit nors galimybę kitą išsiųsti.

Pažiūrėk, gal nuotrauka per didelė? O gal vaikas pernelyg gražus? g.gif Bijo kad be konkurencijos laimėsi, visus balsus surinksi, ir kitoms neliks balsų? rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Oj, jau yra patvirtinta:valio , veltui jaudinausi, ačiū ačiū ačiū. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
tiesiog tai buvo savaitgalis, ir reikėjo palaukti pirmadienio biggrin.gif Taisyklėse taip pat yra įrašas apie tai, kad savaitgaliais nuotraukų patvirtinimas užtrunka.
Atsakyti
Mano nuotraukytė kažkodėl dar nepatvirtinta, įdomu, kodėl ???????? verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 09 18, 13:53)
Mano nuotraukytė kažkodėl dar nepatvirtinta, įdomu, kodėl ???????? verysad.gif  g.gif

Jūs kai pildėt paraišką, nebuvot išsiuntę nuotraukos patvirtinimui, ji taip ir gulėjo kurį laiką "Neužpildyta", kol nepaspaudėt "siųsti patvirtinimui". Dabar matau, kad jau viskas ok.
Atsakyti
Ačiū, ačiū jau matau savo nuotraukytę prie visų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 09 18, 15:04)
Ačiū, ačiū jau matau savo nuotraukytę prie visų. thumbup.gif

Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane! biggrin.gif Bet gal patvirtintų, jeigu matytųsi kad rankytėm kažką daro, pvz. rašo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2006 09 19, 10:48)
Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane!  biggrin.gif  Bet gal patvirtintų, jeigu matytųsi kad rankytėm kažką daro, pvz. rašo?  bigsmile.gif

Tau gali padėti tik slapta kamerą........ cool.gif laugh.gif
Atsakyti
Jau neuzilgo balsavimas, o nuotraukyciu vos puse shimto.. ax.gif Na, bet gerai, lengva favoritus ishsirinkti.. savo jau turiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Balsuosiu uz isijautusius (nepozuojancius) vaikucius.. rolleyes.gif
Atsakyti
As jau sugalvojau kriterijus, pagal kuriuos balsuosiu rolleyes.gif
Pirma: uz labiausiai isijautusi "dailininka" biggrin.gif
Antra: uz rimciausia skaitova ax.gif
Trecia: uz netradicines mokslo sakos propaguotoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astraja @ 2006 09 19, 18:08)
As jau sugalvojau kriterijus, pagal kuriuos balsuosiu  rolleyes.gif
Pirma: uz labiausiai isijautusi "dailininka"  biggrin.gif
Antra: uz rimciausia skaitova  ax.gif
Trecia: uz netradicines mokslo sakos propaguotoja  bigsmile.gif

O aš atvirkštine tvarka biggrin.gif