Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji mokinukai

O man, moterys, sitie du vyrukai sirdi suspaude tongue.gif ...Tokie mieli-paziurekit i ta maziuka biggrin.gif ...
Atsakyti
user posted image thumbup.gif komentaras atitinka veiksmą lotuliukas.gif

(man ši foto labiau nei blondinės patinka 4u.gif )
nes blondinių komentaras atsveria nuotrauką, o pvz šioj - nuotrauka su komentaru eina lygiosiomis

bet aišku - kiekvienam savo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 09 15, 12:29)

Aha-istikruju,kazkaip nemazai svaigsta del tu blondiniu..Ir manau ne vien del to,kad nuotrauka suzavejo,o tas pavadinimas.....Bet cia tai nuotrauku rinkimai doh.gif ..Nu,bet istikruju kiekvienam savaip sviecia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 15, 13:45)
Aha-istikruju,kazkaip nemazai svaigsta del tu blondiniu..Ir manau ne vien del to,kad nuotrauka suzavejo,o tas pavadinimas.....Bet cia tai nuotrauku rinkimai  doh.gif ..Nu,bet istikruju kiekvienam savaip sviecia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Komentaras šalia nuotraukos fotokonkurse, kaip rėmelis paveikslui......... Uždėjus netinkamą, ir meno kūrinį sugadinti galima, o jei jis tinkamas, tai ir paprastas piešinys gali atrodyti įpatingai....... mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, koiu graziu nuotrauku prisiziurejau bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazios visos nuotraukytes thumbup.gif , bet Blondines, dvynukai ir ant puoduko mergyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šita graži user posted image Jau toooooks susikaupimas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man šita
user posted image

Ir šita
user posted image

Tikrai matos įsijautę merginos paišo.......

g.gif O gal pirmoje vaikinas? unsure.gif Kažkaip sunku nustayti...... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtružė: 15 rugsėjo 2006 - 15:49
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 13, 21:47)
o man tai tavo avataras labai grazus wub.gif Gal cia tavo mergyte?

drinks_cheers.gif thumbup.gif

O jau mergytes grozis wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
Labai,labai grazute wub.gif
Atsakyti
ale ir knyga tokia nemaza pasiemusi... bigsmile.gif
Bet isties saunus vaikas!
Atsakyti
Bet kiek nedauk si kart nuotraukeliu mamytes deda...tikriausiai iki balsavimo pradzios bent 100 nesulauksim verysad.gif
Atsakyti