Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji mokinukai

QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 14, 15:23)
[color=darkviolet] Pastebėjau būtent tokių nuotraukų, kurios ir yra fotografuotos spešl šitam konkursui ir jos yra patvirtintos..... g.gif 

taip, ir tai puiku, fotografuoti specialiai konkursui yra gerai bigsmile.gif Visada taip sakėm ir sakom.

O prieš tai kalbėjau (ir pacituota) visai apie ką kita - kad nebūtų tik pozuojama į objektyvą (nebūtinai turim matyti "moksliuko" akis ir šypseniuką, atsuktą į fotografuojantį) , o mokymosi proceso kaip ir nėr. Juk galima specialiai konkursui gaudyti kadrą, kai vaikas visa galva pasinėręs į mokslus. O ar ta veikla mamos buvo suorganizuota specialiai fotosesijai, ar ne - mums visai nesvarbu, svarbu kad vaikas buvo užsiėmęs.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 14, 09:03)
Temos "mokinukai" neišplėtojame iki visų įmanomų gyvenimo įgūdžių lavinimo, tema yra tradiciniai mokslai, dailė, rankdarbiai, ko būsimieji mūsų mokinukai mokosi namuose ir ankstyvojo ugdymo mokyklėlėse, ruošdamiesi būtent mokyklai: skaitymas, rašymas, piešimas, kt. dailės darbeliai ir pan. - Visa tai pateikta konkurso aprašyme.

tai ši foto
user posted image mano manymu schmoll.gif netinka šiam konkursui, nors man asmeniškai ji patinka smile.gif
Atsakyti
matau kad patinkančių nuotraukų nėra schmoll.gif vien tik nepatinkančios arba netinkančios doh.gif toks fainas konkursas o tokios neigiamos diskusijos doh.gif gyvenkime draugiškai mirksiukas.gif mums jau daug sykių dalyvaujant konkursuose nesisekė schmoll.gif bet mes vis vien bandom ir bandom laimę smile.gif ir nepykstam kad mūsų nuotraukėlės niekam nepatinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 14 rugsėjo 2006 - 18:33
O man kaip tik patinka šis konkursas, nes visur vaikai tokie rimtuoliai (surežisuoti ar ne - bala nematė biggrin.gif ), stropuoliai wub.gif , ir svarbiausia - natūralūs. Jokių padailinimų, kurių pasitaiko profesionaliose nuotraukose, ir kurie po to taip išsiskiria iš masės. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 14 rugsėjo 2006 - 18:56
QUOTE(Lindra @ 2006 09 14, 19:25)
tai ši foto
user posted image mano manymu  schmoll.gif netinka šiam konkursui, nors man asmeniškai ji patinka  smile.gif

na, o kodel gi netinka? Du vaikuciai sutupe bando kazka rimto issiaiskint... Man atrodo, kad sita nuotrauka pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 14, 20:35)
na, o kodel gi netinka? Du vaikuciai sutupe bando kazka rimto issiaiskint... Man atrodo, kad sita nuotrauka pats tas thumbup.gif

va todėl:

Temos "mokinukai" neišplėtojame iki visų įmanomų gyvenimo įgūdžių lavinimo, tema yra tradiciniai mokslai, dailė, rankdarbiai, ko būsimieji mūsų mokinukai mokosi namuose ir ankstyvojo ugdymo mokyklėlėse, ruošdamiesi būtent mokyklai: skaitymas, rašymas, piešimas, kt. dailės darbeliai ir pan. - Visa tai pateikta konkurso aprašyme.

bet kartoju, man ši fotkė irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 14 rugsėjo 2006 - 22:53
Lindra, a tu nežinojai, kad kompe galima piešt, rašyt, skaityt... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 09 14, 14:41)
va todėl:

Na taip, mokslas nuotraukoje ne tradicinis, bet žinau daug ikimokyklinio auklėjimo įstaigų, kur dėstomas kompiuterio pradžiamokslis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 09 15, 00:56)
Na taip, mokslas nuotraukoje ne tradicinis, bet žinau daug ikimokyklinio auklėjimo įstaigų, kur dėstomas kompiuterio pradžiamokslis. smile.gif

Na, čia turbūt ne tas kompiuteris, kurio pradžiamokslį dėsto auklėjimo įstaigose smile.gif Matyt Lindrai tas ir užkliuvo mirksiukas.gif

Man šita nebloga user posted image

ir šita... user posted image
Ale taip abi nostalgija kvepia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 15 rugsėjo 2006 - 07:24
QUOTE(Lindra @ 2006 09 14, 19:25)
tai ši foto
mano manymu  schmoll.gif netinka šiam konkursui, nors man asmeniškai ji patinka  smile.gif

mano dukra irgi turi tokį kompiuterį, tai lavinamoji piemonė, kuri moko abėcėlės: spaudžiant mygtukus ten vardijamos raidės A, B, C ir t.t. - vaikas pakartoja, taip pat angliški žodžiai, skaičiai ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 14, 18:32)
  mirksiukas.gif mums jau daug sykių dalyvaujant konkursuose nesisekė  schmoll.gif bet mes vis vien bandom ir bandom laimę  smile.gif ir nepykstam kad mūsų  nuotraukėlės niekam nepatinka  mirksiukas.gif

laugh.gif Na mes irgi niekad nieko nesam laimėję, ir balsų ne mases surenkam...... Vat ir pagalvojau, ko aš čia taip pergyvenu........ irnesakyk.gif Ale šian pažiūrėjau nuotraukas žiū mano jau įkelta....... Pabambejau, ir įkėlė, matyt dėl šventos ramybės unsure.gif Na ačiū žinoma......

Aš turiu kol kas tik du favoritus......
Šitąuser posted imagenes komantaras tai superinis...

Ir šita user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 15, 08:37)
mano dukra irgi turi tokį kompiuterį, tai lavinamoji piemonė,  kuri moko abėcėlės: spaudžiant mygtukus ten vardijamos raidės A, B, C ir t.t. -  vaikas pakartoja, taip pat angliški žodžiai, skaičiai ir kt.

supratau, ačiū už paaiškinimus 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti