Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji mokinukai

Man labiausiai patiko tos foto,kuriose matyti gilus isijautimas i veikla. Bet jei butu mano valia,tai po balsa duociau visoms foto smile.gif
Ooooi, kaip laukiu naujo konkurso!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nykstuke: 21 rugsėjo 2006 - 15:38
QUOTE(Nykstuke @ 2006 09 21, 14:36)
Man labiausiai patiko tos foto,kuriose matyti gilus isijautimas i veikla. Bet jei butu mano valia,tai po balsa duociau visoms foto  smile.gif
Ooooi, kaip laukiu naujo konkurso!!!!

Idomu apie ka bus kitas konkursas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2006 09 21, 07:03)
Juk knygutės skirtos ne tik skaityti, o ir paveiksliukams pažiūrėti, ką metinukai jau tikrai sugeba  tongue.gif

Būtent, sutinku biggrin.gif
Atsakyti
gaila,bet musu kazkodel irgi neprieme i konkursa g.gif gal todel,kad vaikas miega su knygele ir piestukais g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 09 21, 21:45)
gal todel,kad vaikas miega su knygele ir piestukais g.gif  g.gif

turbūt... rolleyes.gif
Atsakyti
Jau prabalsavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 07, 10:00)
Šis konkursas skirtas tokioms nuotraukoms, kuriose užfiksuotos mažųjų "mokinukų" ( 1-6 m.) ugdymosi akimirkos, ugdomoji veikla. Vieni kremta rimtesnius mokslus  lens.gif  book.gif  , o kiti dar tik pradeda pažinti paslaptingą mokslų ir menų pasaulį  mirksiukas.gif Tačiau jie turėtų būti  jau nebe kūdikiai (kurie dažniausiai tiesiogine ta žodžio prasme  kremta knygas  biggrin.gif ), o gana savarankiški moksliukai  smile.gif

QUOTE(*Rita* @ 2006 09 22, 18:25)
kad cia net gincytis nera apie ka! Siandien susipazinom su mergyte, kuri vyresne tik pusmeciu - jos samoningumas, bendravimas ir protelio lygis jau aiskiai skiriasi nuo mano vaiko! Tai ka kalbet apie 5-eti???
Vat ka as ir bandziau cia daugeliui irodyt - kad suteiktu galimybe dalyvaut ir laimet konkurse vaikams, kurie istiesu samoningai kazka veikia - kuria, skaito, raso, masto!!! O ne leliukams, vartantiems knygeles (nors mano kudikis jas pleso, o ne varto). Maziausiems ir siaip buna daug konkursu! Kodel taip sunku suprasti ir toleruoti kito nuomone. Juolab, kad konkurso taisykleje aiskiai isdestyti reikalavimai: skaito, piesia, raso ir t.t. doh.gif

Atsakyti
Na konkursas juk jau į pabaigą........ Ar veta ginčytis? Vat kaip tik ir yra galimybė balsuot už tuos kurie tavo manymų geriausi bigsmile.gif
Aš va pvz dalyvavau gal trijuose konkursuose..... Ir niekad nieko nelaimėjus esu, o syky tai 0 balsų surinkom unsure.gif laugh.gif Na ir kas, man mano vaikai vis vien patys geriausi ir gražiausi, nes jie mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 22, 20:06)
Na ir kas, man mano vaikai vis vien patys geriausi ir gražiausi, nes jie mano  ax.gif [/color]

drinks_cheers.gif zinoma!
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 22, 19:25)
kad cia net gincytis nera apie ka! Siandien susipazinom su mergyte, kuri vyresne tik pusmeciu - jos samoningumas, bendravimas ir protelio lygis jau aiskiai skiriasi nuo mano vaiko! Tai ka kalbet apie 5-eti???
Vat ka as ir bandziau cia daugeliui irodyt - kad suteiktu galimybe dalyvaut ir laimet konkurse vaikams, kurie istiesu samoningai kazka veikia - kuria, skaito, raso, masto!!! O ne leliukams, vartantiems knygeles (nors mano kudikis jas pleso, o ne varto). Maziausiems ir siaip buna daug konkursu! Kodel taip sunku suprasti ir toleruoti kito nuomone. Juolab, kad konkurso taisykleje aiskiai isdestyti reikalavimai: skaito, piesia, raso ir t.t. doh.gif

Bet tokių leliukų patvirtinta juk yra. Ir net jokio susikaupimo nematyti. Tai kodel tada taip nesąžiningai, vienas tvirtina kitų ne.

Šiaip aš viską suprantu ir toleruoju moderatorių nuomonę. Viena kartą pabandžiau atmetė, tad daugiau ir nebandžiau. Vadinasi netinkam. Geriuosi kitom man patinkančiom nuotraukom. Tiesiog iš bendros diskusijos išplaukia vienas kitas klausimas...
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 09 22, 21:49)
Bet tokių leliukų patvirtinta juk yra. Ir net jokio susikaupimo nematyti. Tai kodel tada taip nesąžiningai, vienas tvirtina kitų ne.

Šiaip aš viską suprantu ir toleruoju moderatorių nuomonę. Viena kartą pabandžiau atmetė, tad daugiau ir nebandžiau. Vadinasi netinkam. Geriuosi kitom man patinkančiom nuotraukom. Tiesiog iš bendros diskusijos išplaukia vienas kitas klausimas...

yra, bet kodel...

as tai balsavau uz nuosirdziausiai "besidarbuojancius" vaikiukus wub.gif Man tai labai zavu kai mazius taip susikaupes ka nors veikia, prikandes liezuveli, ir nieko aplink nepastebedamas wub.gif Labai laukiu kol mano banditukas toks bus rolleyes.gif
Atsakyti
Nors konkursas jau eina i pabaiga,negaliu susilaikyti,neikisusi savo trigrasio.Aisku,visi vaikuciai labai labai grazus,bet,man rodos,tikrai ne visos nuotraukos atitinka konkurso reikalavimus.Kazin koki mokymosi procesa moderatoriai iziuri nuotraukoje,kur specialiai guasu isdazytas mazylis sypsosi tiesiai i objektyva blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausyte2: 25 rugsėjo 2006 - 00:19