Man labiausiai patiko tos foto,kuriose matyti gilus isijautimas i veikla. Bet jei butu mano valia,tai po balsa duociau visoms foto
Ooooi, kaip laukiu naujo konkurso!!!!
QUOTE(Nykstuke @ 2006 09 21, 14:36)
Man labiausiai patiko tos foto,kuriose matyti gilus isijautimas i veikla. Bet jei butu mano valia,tai po balsa duociau visoms foto
Idomu apie ka bus kitas konkursas ?
QUOTE(vinga @ 2006 09 21, 07:03)
Juk knygutės skirtos ne tik skaityti, o ir paveiksliukams pažiūrėti, ką metinukai jau tikrai sugeba
Būtent, sutinku
gaila,bet musu kazkodel irgi neprieme i konkursa gal todel,kad vaikas miega su knygele ir piestukais
QUOTE(petelne @ 2006 09 21, 21:45)
gal todel,kad vaikas miega su knygele ir piestukais
turbūt...
Jau prabalsavau
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 07, 10:00)
Šis konkursas skirtas tokioms nuotraukoms, kuriose užfiksuotos mažųjų "mokinukų" ( 1-6 m.) ugdymosi akimirkos, ugdomoji veikla. Vieni kremta rimtesnius mokslus , o kiti dar tik pradeda pažinti paslaptingą mokslų ir menų pasaulį Tačiau jie turėtų būti jau nebe kūdikiai (kurie dažniausiai tiesiogine ta žodžio prasme kremta knygas ), o gana savarankiški moksliukai
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 22, 18:25)
kad cia net gincytis nera apie ka! Siandien susipazinom su mergyte, kuri vyresne tik pusmeciu - jos samoningumas, bendravimas ir protelio lygis jau aiskiai skiriasi nuo mano vaiko! Tai ka kalbet apie 5-eti???
Vat ka as ir bandziau cia daugeliui irodyt - kad suteiktu galimybe dalyvaut ir laimet konkurse vaikams, kurie istiesu samoningai kazka veikia - kuria, skaito, raso, masto!!! O ne leliukams, vartantiems knygeles (nors mano kudikis jas pleso, o ne varto). Maziausiems ir siaip buna daug konkursu! Kodel taip sunku suprasti ir toleruoti kito nuomone. Juolab, kad konkurso taisykleje aiskiai isdestyti reikalavimai: skaito, piesia, raso ir t.t.
Vat ka as ir bandziau cia daugeliui irodyt - kad suteiktu galimybe dalyvaut ir laimet konkurse vaikams, kurie istiesu samoningai kazka veikia - kuria, skaito, raso, masto!!! O ne leliukams, vartantiems knygeles (nors mano kudikis jas pleso, o ne varto). Maziausiems ir siaip buna daug konkursu! Kodel taip sunku suprasti ir toleruoti kito nuomone. Juolab, kad konkurso taisykleje aiskiai isdestyti reikalavimai: skaito, piesia, raso ir t.t.
Na konkursas juk jau į pabaigą........ Ar veta ginčytis? Vat kaip tik ir yra galimybė balsuot už tuos kurie tavo manymų geriausi
Aš va pvz dalyvavau gal trijuose konkursuose..... Ir niekad nieko nelaimėjus esu, o syky tai 0 balsų surinkom Na ir kas, man mano vaikai vis vien patys geriausi ir gražiausi, nes jie mano
Aš va pvz dalyvavau gal trijuose konkursuose..... Ir niekad nieko nelaimėjus esu, o syky tai 0 balsų surinkom Na ir kas, man mano vaikai vis vien patys geriausi ir gražiausi, nes jie mano
QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 22, 20:06)
Na ir kas, man mano vaikai vis vien patys geriausi ir gražiausi, nes jie mano [/color]
zinoma!
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 22, 19:25)
kad cia net gincytis nera apie ka! Siandien susipazinom su mergyte, kuri vyresne tik pusmeciu - jos samoningumas, bendravimas ir protelio lygis jau aiskiai skiriasi nuo mano vaiko! Tai ka kalbet apie 5-eti???
Bet tokių leliukų patvirtinta juk yra. Ir net jokio susikaupimo nematyti. Tai kodel tada taip nesąžiningai, vienas tvirtina kitų ne.
Šiaip aš viską suprantu ir toleruoju moderatorių nuomonę. Viena kartą pabandžiau atmetė, tad daugiau ir nebandžiau. Vadinasi netinkam. Geriuosi kitom man patinkančiom nuotraukom. Tiesiog iš bendros diskusijos išplaukia vienas kitas klausimas...
QUOTE(Krisliukas @ 2006 09 22, 21:49)
Bet tokių leliukų patvirtinta juk yra. Ir net jokio susikaupimo nematyti. Tai kodel tada taip nesąžiningai, vienas tvirtina kitų ne.
Šiaip aš viską suprantu ir toleruoju moderatorių nuomonę. Viena kartą pabandžiau atmetė, tad daugiau ir nebandžiau. Vadinasi netinkam. Geriuosi kitom man patinkančiom nuotraukom. Tiesiog iš bendros diskusijos išplaukia vienas kitas klausimas...
yra, bet kodel...
as tai balsavau uz nuosirdziausiai "besidarbuojancius" vaikiukus Man tai labai zavu kai mazius taip susikaupes ka nors veikia, prikandes liezuveli, ir nieko aplink nepastebedamas Labai laukiu kol mano banditukas toks bus
Nors konkursas jau eina i pabaiga,negaliu susilaikyti,neikisusi savo trigrasio.Aisku,visi vaikuciai labai labai grazus,bet,man rodos,tikrai ne visos nuotraukos atitinka konkurso reikalavimus.Kazin koki mokymosi procesa moderatoriai iziuri nuotraukoje,kur specialiai guasu isdazytas mazylis sypsosi tiesiai i objektyva